Pisici de Potrivit - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Pisici de Potrivit Descriere Joc: Pisicutele vorbarete v-au pregatit un joc de potrivit tare distractiv in care trebuie sa le asezati in asa fel ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru de astazi Pisici de Potrivit este un joc de potrivit in care trebuie sa grupati minim trei pisicute de acelasi fel ca sa le puteti elimina si sa treceti mai departe intr-un nou nivel si sa adunati puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de facut eliminari cat mai multe intr-un timp determinat ca sa umpleti bara din joc ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Puteti face si mai multe eliminari ca sa umpleti bara mai repede ca sa puteti strange un punctaj mai mare. Eliminarile le puteti face fie pe orizontala fie pe verticala asa ca dati dovada de un spirit de observatie foarte bun si terminati cu succes fiecare nivel al jocului!
Jocul Pisici de Potrivit a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:21, fost jucat pana acum de un numar de 856 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pisici de Potrivit

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu ginger, de potrivit talking friends, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu tom, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled talking friends, jocuri bejeweled talking tom, jocuri cu talking ginger, jocuri cu talking ginger 2014, jocuri de potrivit, jocuri de potrivit talking ginger si tom, jocuri ginger si tom bejeweled, jocuri talking, jocuri talking friends, jocuri talking friends 2014, jocuri talking friends bejeweled, jocuri talking friends bejeweled online, jocuri talking friends noi, jocuri talking friends online, jocuri talking tom, jocuri talking tom 2014, jocuri talking tom bejeweled, jocuri talking tom online, taking ginger bejeweled, talking friends, talking friends 2014, talking friends bejeweled, talking friends bejeweled online, talking friends noi, talking friends online, talking ginger, talking ginger 2014, talking tom, talking tom 2014, talking tom bejeweled, talking tom online

Pisici de Potrivit

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Pisici de Potrivit

Pisicile Elf

Pisicile Elf

Pisica Talking Tom ...

Pisica Talking Tom Original

Pisica Poppy Recupe...

Pisica Poppy Recupereaza Sandwich-urile

Pisica Talking Ging...

Pisica Talking Ginger la Baita

Pisicile de la Pala...

Pisicile de la Palat

Hello Kitty Cursa p...

Hello Kitty Cursa pe Role

Ingrijeste Pisica P...

Ingrijeste Pisica Printesa

Pisica Urmarita de ...

Pisica Urmarita de Catel

Ginger Bebelus la B...

Ginger Bebelus la Baie

Ingrijeste pisicile...

Ingrijeste pisicile

Pisicuta abandonata...

Pisicuta abandonata

Motanul Talking Tom...

Motanul Talking Tom Spala Masina

Pisica dansatoare

Pisica dansatoare

Pisici flamande

Pisici flamande

Pisica in Jurul Lum...

Pisica in Jurul Lumii

Pisicile Master Che...

Pisicile Master Chef

Talking Ginger la D...

Talking Ginger la Doctor

Pisica Talking Tom ...

Pisica Talking Tom la Salonul de Tuns

Talking Tom Pompier...

Talking Tom Pompier

Spala Masina cu Gin...

Spala Masina cu Ginger


Mai multe despre jocul Pisici de Potrivit
Jocul Pisici de Potrivit face parte din categoria de Jocuri cu Pisici si a fost jucat ultima oara in data de 16.08.2018 12:49.
Jocul Pisici de Potrivit a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:21 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 856 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?