Pisici de Potrivit - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Pisici de Potrivit Descriere Joc: Pisicutele vorbarete v-au pregatit un joc de potrivit tare distractiv in care trebuie sa le asezati in asa fel ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru de astazi Pisici de Potrivit este un joc de potrivit in care trebuie sa grupati minim trei pisicute de acelasi fel ca sa le puteti elimina si sa treceti mai departe intr-un nou nivel si sa adunati puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de facut eliminari cat mai multe intr-un timp determinat ca sa umpleti bara din joc ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Puteti face si mai multe eliminari ca sa umpleti bara mai repede ca sa puteti strange un punctaj mai mare. Eliminarile le puteti face fie pe orizontala fie pe verticala asa ca dati dovada de un spirit de observatie foarte bun si terminati cu succes fiecare nivel al jocului!
Jocul Pisici de Potrivit a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:21, fost jucat pana acum de un numar de 832 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pisici de Potrivit

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu ginger, de potrivit talking friends, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu tom, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled talking friends, jocuri bejeweled talking tom, jocuri cu talking ginger, jocuri cu talking ginger 2014, jocuri de potrivit, jocuri de potrivit talking ginger si tom, jocuri ginger si tom bejeweled, jocuri talking, jocuri talking friends, jocuri talking friends 2014, jocuri talking friends bejeweled, jocuri talking friends bejeweled online, jocuri talking friends noi, jocuri talking friends online, jocuri talking tom, jocuri talking tom 2014, jocuri talking tom bejeweled, jocuri talking tom online, taking ginger bejeweled, talking friends, talking friends 2014, talking friends bejeweled, talking friends bejeweled online, talking friends noi, talking friends online, talking ginger, talking ginger 2014, talking tom, talking tom 2014, talking tom bejeweled, talking tom online

Pisici de Potrivit

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Pisici de Potrivit

Gaseste numere Ascu...

Gaseste numere Ascunse cu Pisica Garfield

Hello Kitty la Mare...

Hello Kitty la Mare de Imbracat

Tunsoare cu Talking...

Tunsoare cu Talking Tom

Talking Tom Pompier...

Talking Tom Pompier

Pisicile de Hallowe...

Pisicile de Halloween

Garfield si Stelele...

Garfield si Stelele Ascunse

Pisica Hello Kitty ...

Pisica Hello Kitty de Imbracat

Joc de servit pisic...

Joc de servit pisici

Pisici si diferente...

Pisici si diferente

Pisica din Persia

Pisica din Persia

Pisica la Dentist

Pisica la Dentist

Angela si Camera Ro...

Angela si Camera Romantica

Pisica Talking Ange...

Pisica Talking Angela la Baita

Pisicile Aristocrat...

Pisicile Aristocrate Puzzle 2

Ingrijeste Pisica s...

Ingrijeste Pisica si Cainele

Locul de Joaca pent...

Locul de Joaca pentru Pisici

Talking Tom Machiaj...

Talking Tom Machiaj la Spa

Hello Kitty se Aran...

Hello Kitty se Aranjeaza de Craciun

Talking Tom in Salv...

Talking Tom in Salvare

Hello Kitty si Imbr...

Hello Kitty si Imbracamintea


Mai multe despre jocul Pisici de Potrivit
Jocul Pisici de Potrivit face parte din categoria de Jocuri cu Pisici si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2018 11:47.
Jocul Pisici de Potrivit a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:21 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 832 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?