Pisici de Potrivit - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Pisici de Potrivit Descriere Joc: Pisicutele vorbarete v-au pregatit un joc de potrivit tare distractiv in care trebuie sa le asezati in asa fel ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru de astazi Pisici de Potrivit este un joc de potrivit in care trebuie sa grupati minim trei pisicute de acelasi fel ca sa le puteti elimina si sa treceti mai departe intr-un nou nivel si sa adunati puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de facut eliminari cat mai multe intr-un timp determinat ca sa umpleti bara din joc ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Puteti face si mai multe eliminari ca sa umpleti bara mai repede ca sa puteti strange un punctaj mai mare. Eliminarile le puteti face fie pe orizontala fie pe verticala asa ca dati dovada de un spirit de observatie foarte bun si terminati cu succes fiecare nivel al jocului!
Jocul Pisici de Potrivit a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:21, fost jucat pana acum de un numar de 872 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pisici de Potrivit

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu ginger, de potrivit talking friends, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu tom, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled talking friends, jocuri bejeweled talking tom, jocuri cu talking ginger, jocuri cu talking ginger 2014, jocuri de potrivit, jocuri de potrivit talking ginger si tom, jocuri ginger si tom bejeweled, jocuri talking, jocuri talking friends, jocuri talking friends 2014, jocuri talking friends bejeweled, jocuri talking friends bejeweled online, jocuri talking friends noi, jocuri talking friends online, jocuri talking tom, jocuri talking tom 2014, jocuri talking tom bejeweled, jocuri talking tom online, taking ginger bejeweled, talking friends, talking friends 2014, talking friends bejeweled, talking friends bejeweled online, talking friends noi, talking friends online, talking ginger, talking ginger 2014, talking tom, talking tom 2014, talking tom bejeweled, talking tom online

Pisici de Potrivit

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Pisici de Potrivit

Pisica Fluffys

Pisica Fluffys

Tom si Angela Vacan...

Tom si Angela Vacanta de Vara

Pisica la Dentist

Pisica la Dentist

Dress up pisici

Dress up pisici

Fast food pisici

Fast food pisici

De-a V-ati Ascunsel...

De-a V-ati Ascunselea cu Pisica Hello Kitty

Gaseste numere Ascu...

Gaseste numere Ascunse cu Pisica Garfield

Aranjeaza Pisica

Aranjeaza Pisica

Talking Ginger cu M...

Talking Ginger cu Masina la Spalatorie

Pisica Angela de Ha...

Pisica Angela de Halloween

Pisica Sisi Ingrije...

Pisica Sisi Ingrijeste Pestisorii

Hello Kitty si Moto...

Hello Kitty si Motocicleta

Motanul incaltat

Motanul incaltat

Ingrijeste-l pe Mot...

Ingrijeste-l pe Motanul Talking Tom

Memoreaza cu Pisica...

Memoreaza cu Pisica Hello Kitty

Pisica Ginger si Tr...

Pisica Ginger si Tratamentul Pentru Labute

Hraneste-l pe Garfi...

Hraneste-l pe Garfield cu Lasagna din Cer

Bowling cu pisici

Bowling cu pisici

Feline Carti de Mem...

Feline Carti de Memorie

Hello Kitty Imbraca...

Hello Kitty Imbracaminte de Carnaval


Mai multe despre jocul Pisici de Potrivit
Jocul Pisici de Potrivit face parte din categoria de Jocuri cu Pisici si a fost jucat ultima oara in data de 11.10.2018 09:03.
Jocul Pisici de Potrivit a fost adaugat in data de 01.06.2014 14:21 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 872 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?