Ping Pong Biliard - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ping Pong Biliard Descriere Joc: Pana acum am adaugat nenumarate jocuri din categoria biliardului in care unele sunt asemanatoare jocului clasic altele sunt un pic diferite avand cu totul alte reguli de joc insa toate sunt frumoase si placute la jucat de aceea ne dorim sa va oferim si astazi un joc nou in care sa jucati biliard cu ping pong. In acest joc aveti o masa de biliard cu 4 buzunare doua sunt cu puncte + iar altele doua cu puncte -. Scopul jocului este sa loviti bila care se tot misca cu ajutoul unei placute pe care o veti misca in sus si in joc ca sa ghidati bila spre buzunarele cu puncte plus ca sa adunati targhetul cerut in joc pentru a putea merge mai departe. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de adunat un anumit numar de puncte pentru a putea avansa cat mai mult in joc. Daca bila nimereste in buzunarele cu minus atunci veti pierde numarul de puncte indicat pe buzunar. Fiti foarte indemanatici la jocurile noastre de biliard si respectati regulile fiecarui joc pentru a castiga de fiecare data!
Jocul Ping Pong Biliard a fost adaugat in data de 22.09.2014 13:45, fost jucat pana acum de un numar de 395 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ping Pong Biliard

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard ping pong, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile ping pong, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard ping pong, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri frumoase, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, ping pong biliard, tenis de masa

Ping Pong Biliard

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ping Pong Biliard

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Straight Biliard

Straight Biliard

Blast billiard

Blast billiard

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Biliard Lightning B...

Biliard Lightning Break

Snipe biliard

Snipe biliard

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Biliard Blitz cu 9 ...

Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard Doyu cu 8 B...

Biliard Doyu cu 8 Bile

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Biliard Liber

Biliard Liber

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard Distractiv ...

Biliard Distractiv in Doi

Biliard in 2

Biliard in 2

3D Biliard

3D Biliard

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Uber Pool

Uber Pool

Biliard real

Biliard real

Shock Pool

Shock Pool

Ping Pong Biliard

Ping Pong Biliard


Mai multe despre jocul Ping Pong Biliard
Jocul Ping Pong Biliard face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 20.09.2018 21:53.
Jocul Ping Pong Biliard a fost adaugat in data de 22.09.2014 13:45 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 395 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?