Ping Pong Biliard - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ping Pong Biliard Descriere Joc: Pana acum am adaugat nenumarate jocuri din categoria biliardului in care unele sunt asemanatoare jocului clasic altele sunt un pic diferite avand cu totul alte reguli de joc insa toate sunt frumoase si placute la jucat de aceea ne dorim sa va oferim si astazi un joc nou in care sa jucati biliard cu ping pong. In acest joc aveti o masa de biliard cu 4 buzunare doua sunt cu puncte + iar altele doua cu puncte -. Scopul jocului este sa loviti bila care se tot misca cu ajutoul unei placute pe care o veti misca in sus si in joc ca sa ghidati bila spre buzunarele cu puncte plus ca sa adunati targhetul cerut in joc pentru a putea merge mai departe. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de adunat un anumit numar de puncte pentru a putea avansa cat mai mult in joc. Daca bila nimereste in buzunarele cu minus atunci veti pierde numarul de puncte indicat pe buzunar. Fiti foarte indemanatici la jocurile noastre de biliard si respectati regulile fiecarui joc pentru a castiga de fiecare data!
Jocul Ping Pong Biliard a fost adaugat in data de 22.09.2014 13:45, fost jucat pana acum de un numar de 469 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ping Pong Biliard

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard joc, biliard jocuri, biliard ping pong, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile ping pong, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard ping pong, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri frumoase, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, ping pong biliard, tenis de masa

Ping Pong Biliard

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ping Pong Biliard

Goosy Biliard

Goosy Biliard

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard Extrem Zuma...

Biliard Extrem Zuma

Straight Biliard

Straight Biliard

Biliard cu Bile Zam...

Biliard cu Bile Zambitoare

Biliard pool

Biliard pool

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Biliard Blitz cu 9 ...

Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard la Masa Rot...

Biliard la Masa Rotunda

Pocket Biliard

Pocket Biliard

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Blast billiard

Blast billiard

Biliard Golf

Biliard Golf


Mai multe despre jocul Ping Pong Biliard
Jocul Ping Pong Biliard face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2019 13:24.
Jocul Ping Pong Biliard a fost adaugat in data de 22.09.2014 13:45 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 469 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?