Picteaza Goana Dupa Alune - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Picteaza Goana Dupa Alune Descriere Joc: Veveritele Sully si prietena lui au pornit dupa alune prin padure iar pe drum s-au trezit fara culoare si va roaga pe voi sa interveniti ca sa le dati putina culoare ca ele sa prinda viata si sa poata continua drumul. Jocul nostru de astazi Coloreaza Goana Dupa Alune este un joc de colorat in care trebuie sa va folositi imaginatia si creativitatea ca sa dati din nou culoare plansei care va este oferita de catre joc folosind bogata paleta de culori. Tot ce aveti de facut este sa luati cu pensula cate o culoare si sa o aplicati pe o portiune de desen ca sa o colorati. Puteti folosi ce culori doriti aveti libertate deplina sa va alegeti voi culorile preferate pe care sa le puneti in desen, sau daca doriti puteti sa le colorati asa cum vi le amintiti din filmul animat. Veniti alaturi de veveritele voatre si picurati-le putina culoare!
Jocul Picteaza Goana Dupa Alune a fost adaugat in data de 02.06.2014 10:25, fost jucat pana acum de un numar de 485 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Picteaza Goana Dupa Alune

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: coloreaza cu surly, coloreaza online, coloreaza personajele, goana dupa alune de colorat 2014, joc de colorat, joc de colorat online, jocuri 2014, jocuri 2014 goana dupa alune, jocuri aventura, jocuri aventura cu veverita surly, jocuri cu alune, jocuri cu goana dupa alune, jocuri cu nut job, jocuri cu surly, jocuri cu veverite, jocuri de colorat, jocuri de colorat, jocuri de colorat 2014, jocuri de colorat cu surly, jocuri de colorat goana dupa alune, jocuri de colorat gratis, jocuri de colorat noi, jocuri de colorat pentru copii, jocuri goana dupa alune, jocuri gratis, jocuri gratis goana dupa aune, jocuri noi, jocuri noi goana dupa alune, jocuri nut job 2014, jocuri nut joc, jocuri online, jocuri online goana dupa alune, jocuri surly de colorat, jocuri surly si prietenii, jocuri the nut job, jocuri vereritele si alunele, jocuri veverita surly, jocuri veverite 2014, nut job de colorat, the nut job

Picteaza Goana Dupa Alune

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Picteaza Goana Dupa Alune

Picturi pe Fata Pen...

Picturi pe Fata Pentru Anna

Picteaza cu Sofia

Picteaza cu Sofia

Looney Tunes de pic...

Looney Tunes de pictat

Picteaza Motociclet...

Picteaza Motocicleta

Picteaza cu Familia...

Picteaza cu Familia Jetson

Picteaza Pisicile A...

Picteaza Pisicile Aristocrate

Katz Picturi pe Fat...

Katz Picturi pe Fata de Ziua Recunostintei

Picturi pe Fata cu ...

Picturi pe Fata cu Polly

Memoreaza Culorile ...

Memoreaza Culorile si Picteaza Ouale

Picteaza-l pe Spide...

Picteaza-l pe Spiderman

Picteaza cartea jun...

Picteaza cartea junglei

Picteaza tirul

Picteaza tirul

Picteaza pisici

Picteaza pisici

Pantera Roz de Pict...

Pantera Roz de Pictat

Tom si Jerry de pic...

Tom si Jerry de pictat

Plansa de pictat To...

Plansa de pictat Tom si Jerry

Plansa de pictat Je...

Plansa de pictat Jelly Jamm

Oul de Paste de Pic...

Oul de Paste de Pictat

Scooby Doo de picta...

Scooby Doo de pictat

Picteaza un Fluture...

Picteaza un Fluture pe Fata Bebelusei Elsa


Mai multe despre jocul Picteaza Goana Dupa Alune
Jocul Picteaza Goana Dupa Alune face parte din categoria de Jocuri de Pictat si a fost jucat ultima oara in data de 20.11.2017 05:34.
Jocul Picteaza Goana Dupa Alune a fost adaugat in data de 02.06.2014 10:25 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 485 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?