Picior de Peste Dreseaza Dragonul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Picior de Peste Dreseaza Dragonul Descriere Joc: Un nou joc cu dragoni va este adus astazi de personajele indragite din seria animata Calaretii Dragonilor de la Cartoon Network este gata sa-l jucati si sa incercati sa participati la un dresaj de dragoni. Jocul nostru de astazi Picior de Peste Dreseaza Dragonul este un joc cu dragoni in care trebuie sa va alaturati lui Picior de Peste ca sa-l dreseze pe dragonul Chiftea care are mare nevoie de un dresaj ca sa fie mai sprinten si sa nu-l mai loveasca cu coada lui puternica. Personajul vostru are cu el o galeata cu apa dar si un scut ca sa se poata apara de coada lui puternica. Trebuie sa folositi atunci cand este cu spatele scutul ca sa nu-l loveasca pe dresor si apoi galeata cu apa cand este cu fata. Sa fiti cat mai atenti si rapizi ca sa va folositi uneltele ca sa nu-l lasati sa il raneasca pe Picior de Peste. Cu fiecare reusita a voastra veti primi puncte. Fiti cat mai buni si adunati cat mai multe puncte in joc!
Jocul Picior de Peste Dreseaza Dragonul a fost adaugat in data de 21.04.2014 09:37, fost jucat pana acum de un numar de 984 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Picior de Peste Dreseaza Dragonul.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura dragonilor, calaretii dragonilor, dreseaza dragoni, jocuri aventura, jocuri aventura cu calaretii dragonilor, jocuri calare, jocuri calaretii dragonilor, jocuri calaretii dragonilor 2014, jocuri calaretii dragonilor 3d, jocuri calaretii dragonilor de dresat, jocuri cu calaretii dragonilor, jocuri cu dragoni, jocuri cu dragoni 3d, jocuri cu toothless, jocuri cu vikingi, jocuri cu vikingi si dragoni, jocuri cum sa dresezi un dragon, jocuri de dresat, jocuri de dresat cu dragoni, jocuri de dresat dragoni, jocuri de dresat dragoni cu picior de peste, jocuri de dresat dragoni de apa, jocuri dragoi de dresat, jocuri dreseaza dragonul de apa, jocuri dreseazacu picior-de-peste, jocuri gratis, jocuri gratis cu calaretii dragonilor, jocuri online, jocuri online calaretii dragonilor, jocuri online de dresat dragoni, jocuri picior de peste de dresat, noi jocuri cu calaretii dragonilor

Picior de Peste Dreseaza Dragonul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Picior de Peste Dreseaza Dragonul

Dragoni de colorat...

Dragoni de colorat

Vanatorul de dragon...

Vanatorul de dragoni

Dragonul si razboin...

Dragonul si razboinicul

Bakugan Mechtanium ...

Bakugan Mechtanium Surge

Dragonul zburator

Dragonul zburator

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Potriveste Carti

Naruto cu Arcul

Naruto cu Arcul

Lupte cu Calaretii ...

Lupte cu Calaretii Dragonilor

Hraneste-l pe Furia...

Hraneste-l pe Furia Noptii

Gaseste Cuvintele c...

Gaseste Cuvintele cu Calaretii Dragonilor

Dragonii atacatori...

Dragonii atacatori

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Scoala de Zbor

Dragonul si Fionna...

Dragonul si Fionna

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor de Memorie

Dragonul Stuffy

Dragonul Stuffy

Coloreaza dragonul...

Coloreaza dragonul

Cum Iti dresezi dra...

Cum Iti dresezi dragonul Puzzle

Dragons Riders of B...

Dragons Riders of Berk

Picior de Peste Dre...

Picior de Peste Dreseaza Dragonul

Calaretii Dragonilo...

Calaretii Dragonilor Salveaza Dragonii


Mai multe despre jocul Picior de Peste Dreseaza Dragonul
Jocul Picior de Peste Dreseaza Dragonul face parte din categoria de Jocuri cu Dragoni si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 09:53.
Jocul Picior de Peste Dreseaza Dragonul a fost adaugat in data de 21.04.2014 09:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 984 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?