Penthouse Biliard - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Penthouse Biliard Descriere Joc: Stim cat de mult indragiti jocurile noastre de biliard asa ca vrem sa va rasfatam cu cele mai noi jocuri din aceasta categoria ca sa va jucati pe saturate si sa deveniti cat mai buni la acest tip de joc. Astazi va aducem un joc nou in care aveti posibilitatea sa il jucati in doua moduri dupa preferinta voastra, in primul mod veti cauta sa introduceti singuri toate bilele din joc intr-un interval de timp de 2 minute, iar in cel de-al doilea joc are doar 9 bile pe care sa le introduceti in gauri in acelasi interval de timp de 2 minute, insa trebuie sa cautati sa introduceti in gaura bilele indicate ca sa puteti aduna cat mai multe puncte. Jocul de astazi se joaca dupa aceleasi reguli ca jocurile clasice cu care ati fost obisnuiti. Intrati in joc si antrenati-va cat mai mult ca sa puteti baga bilele in gaura din cat mai putine incercari fara sa intampinati dificultati prea mari, mai ales ca tacul va indica raza spre care se indreapta bila dupa ce o veti lovi. Veniti alaturi de noi si distrati-va cat mai frumos cu noul joc de biliard!
Jocul Penthouse Biliard a fost adaugat in data de 24.08.2014 18:07, fost jucat pana acum de un numar de 621 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Penthouse Biliard

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard joc, biliard jocuri, biliard jocuri cu 8 bile, biliard jocuri cu 9 bile, biliard jocuri distractive, biliard jocuri gratis, biliard jocuri in 2 moduri, biliard jocuri noi, biliard jocuri online, biliard jocuri pentru copii, biliard normal jocuri, joc biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard normal, jocuri cu 8 bile biliard, jocuri cu 9 bile biliard, jocuri cu bile biliard, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu biliard, jocuri penthouse biliard, jocuri pentru copii cu biliard

Penthouse Biliard

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Penthouse Biliard

Ultimate Billiards...

Ultimate Billiards

Biliard in 2 persoa...

Biliard in 2 persoane

Biliard Rotund

Biliard Rotund

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii

Car Pool

Car Pool

Plunk Biliard

Plunk Biliard

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard 2in1

Biliard 2in1

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Snooker

Snooker

Fulger Biliard

Fulger Biliard

Biliard Power

Biliard Power

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Blast billiard

Blast billiard

Biliard Golf

Biliard Golf


Mai multe despre jocul Penthouse Biliard
Jocul Penthouse Biliard face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 20.01.2019 08:11.
Jocul Penthouse Biliard a fost adaugat in data de 24.08.2014 18:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 621 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?