Parcheaza Tirul prin Trafic - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcheaza Tirul prin Trafic Descriere Joc: Invitam iubitorii de jocuri cu masini sa se alature site-ului nostru cu jocuri pentru ca aducem special pentru ei un joc cu tiruri de parcat. Jocul nostru de astazi Parcheaza Tirul Prin Trafic este un joc de parcat in care aveti masini de mare tonaj care trebuiesc deplasate si parcate in locul indicat de joc ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti avansati intr-un nou nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat tirul cat mai bine si mai corect ca sa puteti inainta in nivele. La inceputul jocului veti avea doar un tir de parcat cu cat veti inainta in nivele vi se vor debloca si altfel de tiruri pe care sa le parcati corect intr-un alt spatiu indicat. Tot ce aveti de facut este sa conduceti cat mai bine tirul din locul in care va aflati trecand prin traficul intens de pe strada incercand sa nu va accidentati de alte masini sau de alte obstacole ca sa nu pierdeti din viata pentru ca daca pierdeti toata viata veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Veniti alaturi de noi si parcati tirul corect ca sa adunati cat mai multe puncte!
Jocul Parcheaza Tirul prin Trafic a fost adaugat in data de 10.06.2014 19:29, fost jucat pana acum de un numar de 4522 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Parcheaza Tirul prin Trafic

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane, jocuri cu camioane 2014, jocuri cu camioane in trafic, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane online, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri in trafic, jocuri cu tiruri online, jocuri de condus camioane, jocuri de condus tiruri, jocuri noi cu camioane, jocuri noi cu tiruri

Parcheaza Tirul prin Trafic

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcheaza Tirul prin Trafic

Joc puzzle tiruri

Joc puzzle tiruri

Tiruri Litere Ascun...

Tiruri Litere Ascunse

Tirul de Tractat

Tirul de Tractat

Tirul cu bena puzzl...

Tirul cu bena puzzle

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tirul American 2

Tirul American 2

Curse cu tiruri

Curse cu tiruri

Parcheaza tirul cor...

Parcheaza tirul corect

Tiruri Diferente

Tiruri Diferente

Actiune cu Tirul

Actiune cu Tirul

Parcari cu tirul

Parcari cu tirul

Soferi pe Masini Ma...

Soferi pe Masini Mari

Tirul Rosu in Misiu...

Tirul Rosu in Misiune

Curse pe 18 Roti

Curse pe 18 Roti

Tiruri de Tunat

Tiruri de Tunat

Tirul de marfa

Tirul de marfa

Mad Truckers

Mad Truckers

Tir incarcat

Tir incarcat

Curse cu tiruri si ...

Curse cu tiruri si camioane

Parcheaza Tirurile...

Parcheaza Tirurile


Mai multe despre jocul Parcheaza Tirul prin Trafic
Jocul Parcheaza Tirul prin Trafic face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 24.03.2018 16:03.
Jocul Parcheaza Tirul prin Trafic a fost adaugat in data de 10.06.2014 19:29 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 4522 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?