Parcheaza Barca cu Spongebob - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcheaza Barca cu Spongebob Descriere Joc: Chiar daca este pe fundul marii, Spongebob stie sa conduca o barca asa ca il veti vedea in noul joc de astazi cat de descurcaret este si merita sa primeasca carnetul de conducere. In acest joc sunteti invitati si voi ca sa partipati la orele de condus ale lui Spongebob ca sa nu dea gres si sa poata obtine intr-un final permisul. De aceasta data Spongebob va invata sa parcheze corect barca si acest lucru il va face la fiecare nivel pentru ca va fi in locuri mereu diferite si va avea ceva de furca pana cand va sti sa o faca fara probleme. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat barca corect ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Cu fiecare nivel incheiat cu succes veti aduna cat mai multe puncte in functie de cat de bine v-ati descurcat. Tot ce aveti de facut este sa conduceti barca spre locul de parcare fara sa o loviti de celelate barci sau de alte obstacole ca sa nu o deteriorati si sa pierdeti nivelul. Dati tot ce aveti mai bun si ajutati-l pe Spongebob sa parcheze cat mai bine barca!
Jocul Parcheaza Barca cu Spongebob a fost adaugat in data de 19.01.2015 11:40, fost jucat pana acum de un numar de 475 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Parcheaza Barca cu Spongebob

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc grati de parcat, joc gratis, joc gratis cu barci, joc nou, joc nou cu barci, joc nou de parcat, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, jocuri 2015 cu barci, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de parcat, jocuri noi cu barci, jocuri noi de parcat, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii cu barci

Parcheaza Barca cu Spongebob

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcheaza Barca cu Spongebob

Macaraua Nucleara

Macaraua Nucleara

Pou Parcheaza Masin...

Pou Parcheaza Masina

Parcari la Service...

Parcari la Service

Topul Parcarilor pe...

Topul Parcarilor pe Acoperis

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Parcari in Miami

Parcari in Miami

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 6

Parcheaza masina mo...

Parcheaza masina monstru

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Mario de Parcat

Mario de Parcat

Parcari cu Masini L...

Parcari cu Masini Lamborghini

Parcari cu Macarale...

Parcari cu Macarale

Parcheaza Masina De...

Parcheaza Masina De Pompieri

Masina cu Rulota de...

Masina cu Rulota de Parcat

Parcheaza Masina 3D...

Parcheaza Masina 3D

De Parcat la Mondia...

De Parcat la Mondiale

Camionul de la zoo...

Camionul de la zoo

Parcari 2014

Parcari 2014

Parking Fury

Parking Fury

Parcari cu Masini N...

Parcari cu Masini Nebune


Mai multe despre jocul Parcheaza Barca cu Spongebob
Jocul Parcheaza Barca cu Spongebob face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 20.03.2019 23:24.
Jocul Parcheaza Barca cu Spongebob a fost adaugat in data de 19.01.2015 11:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 475 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?