Parcheaza Barca cu Spongebob - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcheaza Barca cu Spongebob Descriere Joc: Chiar daca este pe fundul marii, Spongebob stie sa conduca o barca asa ca il veti vedea in noul joc de astazi cat de descurcaret este si merita sa primeasca carnetul de conducere. In acest joc sunteti invitati si voi ca sa partipati la orele de condus ale lui Spongebob ca sa nu dea gres si sa poata obtine intr-un final permisul. De aceasta data Spongebob va invata sa parcheze corect barca si acest lucru il va face la fiecare nivel pentru ca va fi in locuri mereu diferite si va avea ceva de furca pana cand va sti sa o faca fara probleme. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat barca corect ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Cu fiecare nivel incheiat cu succes veti aduna cat mai multe puncte in functie de cat de bine v-ati descurcat. Tot ce aveti de facut este sa conduceti barca spre locul de parcare fara sa o loviti de celelate barci sau de alte obstacole ca sa nu o deteriorati si sa pierdeti nivelul. Dati tot ce aveti mai bun si ajutati-l pe Spongebob sa parcheze cat mai bine barca!
Jocul Parcheaza Barca cu Spongebob a fost adaugat in data de 19.01.2015 11:40, fost jucat pana acum de un numar de 430 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Parcheaza Barca cu Spongebob

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu barci, joc 2015 de parcat, joc cu barci, joc grati de parcat, joc gratis, joc gratis cu barci, joc nou, joc nou cu barci, joc nou de parcat, joc online, joc online cu barci, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu barci, jocuri 2015 cu barci, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu barci, jocuri gratis, jocuri gratis cu barci, jocuri gratis de parcat, jocuri noi cu barci, jocuri noi de parcat, jocuri online, jocuri online cu barci, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii cu barci

Parcheaza Barca cu Spongebob

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcheaza Barca cu Spongebob

Jocul Parcheaza mas...

Jocul Parcheaza masini de epoca

Parcari la Sectia d...

Parcari la Sectia de Politie 2

Parcari cu Macarale...

Parcari cu Macarale

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat

Taxi in Bombay

Taxi in Bombay

Parking Fury

Parking Fury

Mario de Parcat

Mario de Parcat

Minion de Parcat

Minion de Parcat

Parcheaza Jeep-ul 2...

Parcheaza Jeep-ul 2

Camionul de Parcat...

Camionul de Parcat

Invata sa Faci Parc...

Invata sa Faci Parcari cu Masina

Parcheaza rapid

Parcheaza rapid

Parcari pe apa

Parcari pe apa

Parcari prin Lume

Parcari prin Lume

Super Parcari cu Ma...

Super Parcari cu Masini

Fire Truck Parking...

Fire Truck Parking

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Parcari in India

Parcari in India

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul lui Gumball

Jetskiul de Parcat...

Jetskiul de Parcat


Mai multe despre jocul Parcheaza Barca cu Spongebob
Jocul Parcheaza Barca cu Spongebob face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 07.12.2018 19:18.
Jocul Parcheaza Barca cu Spongebob a fost adaugat in data de 19.01.2015 11:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 430 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?