Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra Descriere Joc: Pentru amatorii de jocuri cu masini, avem pregatit pentru voi un joc nou in care sa parcati cat mai corect un autobuz supraetajat din Londra. Aceste autobuze sunt foarte mari si cam greu de pozitionat pe locul de parcare asa ca o sa va fie un pic dificil sa va descurcati foarte bine. Insa noi avem incredere ca nu renuntati atat de usor la aceasta noua provocare si veti face tot ce este necesar ca sa reusiti sa treceti cu bine de la un nivel la altul al jocului. La fiecare nivel din joc aveti de parcat autobuzul insa ca sa ajungeti la locul de parcare trebuie sa il deplasati pana acolo si trebuie sa o faceti cat mai bine ca sa nu va loviti de obstacole pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Cu fiecare parcare corecta a autobuzului veti primi un anumit numar de puncte. Cu cat veti inainta in nivele veti avea sarcini din ce in ce mai dificile de indeplinit ca sa parcati corect. Veniti alaturi de noi si fiti cei mai buni soferi pe autobuzul supraetajat!
Jocul Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra a fost adaugat in data de 05.02.2015 11:35, fost jucat pana acum de un numar de 271 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu autobuze, joc 2015 cu masini, joc 2015 de parcat, joc cu autobuze, joc cu masini, joc de parcat, joc gratis, joc gratis cu autobuze, joc gratis cu masini, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu autobuze, joc nou cu masini, joc nou de parcat, joc online, joc online cu autobuze, joc online cu masini, joc online de parcat jocuri online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu autobuze, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 cu autobuze, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu autobuze, jocuri cu masini, jocuri de parcat, jocuri gratis, jocuri gratis cu autobuze, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri noi cu autobuze, jocuri noi cu masini, jocuri noi de parcat, jocuri online, jocuri online cu autobuze, jocuri online cu masini, jocuri pentru coii, jocuri pentru copii cu autobuze, jocuri pentru copii cu masini, jocuri pentru copii de parcat

Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra

Masina cu Rulota de...

Masina cu Rulota de Parcat 2

Parcheaza Feribotul...

Parcheaza Feribotul

Scobby si Shaggy Pa...

Scobby si Shaggy Parcheaza Masina

Parcheaza Camionul ...

Parcheaza Camionul in Oras

Autobuze Americane ...

Autobuze Americane 2

Parcarea Cartoon

Parcarea Cartoon

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane Mari

Parcari masini de l...

Parcari masini de lux

Politia in Parcare...

Politia in Parcare

Parcari 2014

Parcari 2014

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Lux

City parking

City parking

Parcati Masini in L...

Parcati Masini in Los Angeles

Parcarea de la Fabr...

Parcarea de la Fabrica

Taxi in Bombay

Taxi in Bombay

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane 3D

Parcheaza Taxiul 2...

Parcheaza Taxiul 2

Parcari de Expert 2...

Parcari de Expert 2

Parcacari cu Masina...

Parcacari cu Masina de Pompieri

Parcari cu ambulant...

Parcari cu ambulanta


Mai multe despre jocul Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra
Jocul Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 23.06.2018 15:45.
Jocul Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra a fost adaugat in data de 05.02.2015 11:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 271 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?