Parcati Masini in Los Angeles - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcati Masini in Los Angeles Descriere Joc: Va invitam in orasul cazinourilor, Los Angeles unde veti juca rolul unui valet care va incerca sa parcheze cat mai corect toate masinile clientilor in parcare. Noi avem adaugate pe site mai multe jocuri de parcat pe care le-ati jucat alaturi de noi si unde ati invatat cum sa parcati cat mai corect masina. Pentru multi baieti aceste jocuri sunt printre favorite insa nici fetele nu sunt mai prejos, pentru ca aceste jocuri sunt foarte distractive si va dezvolta indemanarea. Tot ce aveti de facut in noul nostru joc este sa ghidati cat mai bine masina spre locul indicat incercand sa evitati pe cat posibil toate obstacolele ca sa nu va loviti pentru ca veti pierde o viata din cele cinci si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat cate o masina sau de scos una pentru un client care pleaca. Fiti foarte indemanatici si descurcati-va cat mai bine in parcarea din L.A. asezand fiecare masina la locul potrivit ca sa adunati cat mai multe puncte cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Parcati Masini in Los Angeles a fost adaugat in data de 10.08.2014 12:05, fost jucat pana acum de un numar de 773 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Parcati Masini in Los Angeles

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu masini, jocuri cu masini de parcat, jocuri cu masini de parcat in los angeles, jocuri cu masini online, jocuri cu valeti, jocuri de baieti, jocuri de baieti online, jocuri de parcat, jocuri de parcat 2014, jocuri de parcat frumoase, jocuri de parcat in los angeles, jocuri de parcat masini, jocuri de parcat noi, jocuri de parcat online, jocuri de parcat pentru copii, jocuri noi cu masini, jocuri noi de parcat, jocuri noi de parcat masini

Parcati Masini in Los Angeles

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcati Masini in Los Angeles

Parcheaza Masina De...

Parcheaza Masina De Pompieri

Parcari pe apa

Parcari pe apa

Parcheaza cisterna...

Parcheaza cisterna

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Parcari in Miami

Parcari in Miami

Parcheaza Taxiul 2...

Parcheaza Taxiul 2

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 2

Parcari aeronave

Parcari aeronave

Parcari cu Jeep-ul...

Parcari cu Jeep-ul

Cu Suv-ul de Parcat...

Cu Suv-ul de Parcat

Parcheaza cu Linia...

Parcheaza cu Linia

Parcari 2014

Parcari 2014

Parcheaza Snowmobil...

Parcheaza Snowmobilul

Parcheaza Jeep-ul 2...

Parcheaza Jeep-ul 2

Parcheaza Tractorul...

Parcheaza Tractorul

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Masina de Pompieri ...

Masina de Pompieri de Parcat

Parcari Mania 3

Parcari Mania 3

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 6


Mai multe despre jocul Parcati Masini in Los Angeles
Jocul Parcati Masini in Los Angeles face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 17.01.2019 14:55.
Jocul Parcati Masini in Los Angeles a fost adaugat in data de 10.08.2014 12:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 773 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?