Pacheaza masina 3D - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Pacheaza masina 3D Descriere Joc: Va aducem din nou un joc cu masini pe care trebuie sa le parcati cat mai bine pe locul indicat ca sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru de astazi Parcheaza Masina 3D este un joc cu masini in care trebuie sa conduceti cat mai bine ca sa nu va loviti masina de prea multe ori si sa o parcati pe locul indicat in fiecare nivel. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti un nou loc de parcare pe care sa duceti masina. Tot ce aveti de facut este sa deplasati masina spre locul indicat ca sa nu va loviti de alte masini ca sa va accidentati de prea multe ori pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte si veti fi avansati in nivelul imediat urmator. Dati tot ce puteti si parcati cat mai corect masina pe locul indicat ca sa adunati cat mai multe puncte!
Jocul Pacheaza masina 3D a fost adaugat in data de 11.05.2014 21:42, fost jucat pana acum de un numar de 1107 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pacheaza masina 3D

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 3d, jocuri 3d 2014, jocuri 3d cu masini, jocuri 3d cu masini de parcat, jocuri 3d cu suv-uri, jocuri 3d cu suv-uri de parcat, jocuri 3d de parcat, jocuri 3d de parcat masini, jocuri 3d de parcat suv-uri, jocuri 3d frumoase, jocuri 3d noi, jocuri 3d online, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini 3d de parcat, jocuri cu masini de parcat, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini online, jocuri cu masini suv, jocuri de parcat, jocuri de parcat 3d, jocuri de parcat online, jocuri de parcat suv-ul, jocuri noi, jocuri online

Pacheaza masina 3D

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Pacheaza masina 3D

Parcari Dificile

Parcari Dificile

Pou Parcheaza Masin...

Pou Parcheaza Masina

Camionul de Parcat...

Camionul de Parcat

Parcheaza Masina De...

Parcheaza Masina De Pompieri

Masina de Pompieri ...

Masina de Pompieri de Parcat

Parcheaza Feribotul...

Parcheaza Feribotul

Parcari cu Masini L...

Parcari cu Masini Lamborghini

Just Park It 5

Just Park It 5

Parcheaza Tractorul...

Parcheaza Tractorul

Limuzina de Parcat...

Limuzina de Parcat

Parcari Trenuri

Parcari Trenuri

Parcari in Miami

Parcari in Miami

Taxi in Bombay

Taxi in Bombay

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Lux

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane 3D

Parcari la Sectia d...

Parcari la Sectia de Politie 2

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul din American

Parcari la Aeroport...

Parcari la Aeroport 3

Parcheaza Masina

Parcheaza Masina

Parcari 2014

Parcari 2014


Mai multe despre jocul Pacheaza masina 3D
Jocul Pacheaza masina 3D face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 15.02.2019 05:07.
Jocul Pacheaza masina 3D a fost adaugat in data de 11.05.2014 21:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1107 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?