Pacheaza masina 3D - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Pacheaza masina 3D Descriere Joc: Va aducem din nou un joc cu masini pe care trebuie sa le parcati cat mai bine pe locul indicat ca sa adunati cat mai multe puncte. Jocul nostru de astazi Parcheaza Masina 3D este un joc cu masini in care trebuie sa conduceti cat mai bine ca sa nu va loviti masina de prea multe ori si sa o parcati pe locul indicat in fiecare nivel. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti un nou loc de parcare pe care sa duceti masina. Tot ce aveti de facut este sa deplasati masina spre locul indicat ca sa nu va loviti de alte masini ca sa va accidentati de prea multe ori pentru ca veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Cu fiecare nivel trecut cu bine veti primi un anumit numar de puncte si veti fi avansati in nivelul imediat urmator. Dati tot ce puteti si parcati cat mai corect masina pe locul indicat ca sa adunati cat mai multe puncte!
Jocul Pacheaza masina 3D a fost adaugat in data de 11.05.2014 21:42, fost jucat pana acum de un numar de 898 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Pacheaza masina 3D

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 3d, jocuri 3d 2014, jocuri 3d cu masini, jocuri 3d cu masini de parcat, jocuri 3d cu suv-uri, jocuri 3d cu suv-uri de parcat, jocuri 3d de parcat, jocuri 3d de parcat masini, jocuri 3d de parcat suv-uri, jocuri 3d frumoase, jocuri 3d noi, jocuri 3d online, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini 3d de parcat, jocuri cu masini de parcat, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini online, jocuri cu masini suv, jocuri de parcat, jocuri de parcat 3d, jocuri de parcat online, jocuri de parcat suv-ul, jocuri noi, jocuri online

Pacheaza masina 3D

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Pacheaza masina 3D

Parcari in Gara

Parcari in Gara

Jocul Parcheaza mas...

Jocul Parcheaza masini de epoca

Parcarea Cartoon

Parcarea Cartoon

Parcheaza Macaraua...

Parcheaza Macaraua

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane Mari

Parcari in Chicago...

Parcari in Chicago

City parking

City parking

Politia in Parcare...

Politia in Parcare

Mario de Parcat

Mario de Parcat

Parcari cu Excavato...

Parcari cu Excavatoare

Parcheaza pe zapada...

Parcheaza pe zapada

Parcheaza Masina lu...

Parcheaza Masina lui Mos Craciun

Masini Mafiote de P...

Masini Mafiote de Parcat

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Parcari cu Jeep-ul...

Parcari cu Jeep-ul

Parcheaza Barca cu ...

Parcheaza Barca cu Spongebob

Parcari la Service...

Parcari la Service

Vehicule de Parcat...

Vehicule de Parcat

Parcheaza Camionul ...

Parcheaza Camionul in Oras

Masina de pompieri...

Masina de pompieri


Mai multe despre jocul Pacheaza masina 3D
Jocul Pacheaza masina 3D face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 18.12.2017 00:00.
Jocul Pacheaza masina 3D a fost adaugat in data de 11.05.2014 21:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 898 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?