Ouale de Dinozaur - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ouale de Dinozaur Descriere Joc: Cu foarte mult timp in urma pe pamant au trait si dinozaurii, creaturi foarte mari care se deosebesc de cele care sunt astazi pe pamant si care traiau dupa reguli aspre unii fiind carnivori altii ierbivori. Despre aceasta lume aproape necunoscuta veti putea afla din orele de stiinta in care veti studia aceste creaturi si veti afla cat mai multe lucruri despre ele din cercetarile oamenilor de stiinta. In jocul de astazi va veti intalni cu dinozauri care sunt gata sa infulece pe data sau sa distruga cu un siplu pas ouale altor dinozauri si in felul acesta sa nu mai fie vreo sansa ca ele sa fie eclozate si din ele sa iasa pui micuti de dinozauri. Voi aveti sarcina in joc sa le protejati cat mai bine acoperindu-le si ferindu-le in felul acesta sa fie strivite. Jocul va pune la dispozitie si pietrele potrivite pe care sa le asezati in asa fel ca ouale sa fie la adapost. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de protejat ouale de calcatura uriasilor dinozauri si pentru asta trebuie sa va folositi gandirea logica pentru a reusi. Fiti cei mai buni protectori pentru ouale de dinozauri ca ele sa fie mereu la adapost!
Jocul Ouale de Dinozaur a fost adaugat in data de 17.02.2015 10:17, fost jucat pana acum de un numar de 332 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ouale de Dinozaur

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: dinozauri jocuri distractive, dinozauri jocuri logice, jocuri 2015 cu dinozauri, jocuri cu ouale din jurassic, jocuri de logica cu dinozauri, jocuri de logica cu jurassicul, jocuri de logica pentru copii, jocuri noi cu dinozauri, jocuri online cu dinozauri

Ouale de Dinozaur

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ouale de Dinozaur

Micul Dino

Micul Dino

Umangozaur X

Umangozaur X

Dinozaurul distruga...

Dinozaurul distrugator

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Dinozauri vs extrat...

Dinozauri vs extraterestri

Dinozaurii Vaneaza ...

Dinozaurii Vaneaza Carne

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Micul Dinozaur

Micul Dinozaur

Dinozauri de Foc

Dinozauri de Foc

Dinozaurul Hopy Sal...

Dinozaurul Hopy Salveaza Fructele

Sa-l salvam pe Dino...

Sa-l salvam pe Dino

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Dinozauri Gaseste D...

Dinozauri Gaseste Diferentele

Dinozaurul amuzant...

Dinozaurul amuzant

Dinozaurul Dino

Dinozaurul Dino

Puzzle cu Dinozauri...

Puzzle cu Dinozauri 2

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Eu si Dinozaurii

Eu si Dinozaurii

Intrecerea dinozaur...

Intrecerea dinozaurilor


Mai multe despre jocul Ouale de Dinozaur
Jocul Ouale de Dinozaur face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 18.07.2018 18:48.
Jocul Ouale de Dinozaur a fost adaugat in data de 17.02.2015 10:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 332 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?