Oraselul Lenes Provocarea Eroilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Oraselul Lenes Provocarea Eroilor Descriere Joc: Oraselul Lenes vine la voi intr-un nou joc asemanator jocurilor cu zar in care trebuie sa deplasati pionii pe patratele pentru a avansa si a ajunge la final. Jocul nostru de astazi Oraselul Lenes Provocarea Eroilor este un joc cu Sportacus in care trebuie sa dati click pe roata ca sageata sa se opreasca la un numar iar unul din cele doua personaje ales de voi va porni pe patratele in fuctie de numaru nimerit. Pe fiecare patratel verde sau portocaliu in care se opreste veti avea anumite miscari de facut, daca se intampla sa se opreasca pe un patrat cu semnul intrebarii trebuie sa trageti o carte care va poate da cate un alt joc de rezolvat fie un puzzle fie un joc de memorie cu carti si multe altele, sau se poate sa fiti avansati cu cate o patratica inaite sau sa va intoarceti din drum. Porniti la joaca alaturi de personajele voastre indragite din filmul Oraselul Lenes si distrati-va cu noul lor joc!
Jocul Oraselul Lenes Provocarea Eroilor a fost adaugat in data de 24.04.2014 18:55, fost jucat pana acum de un numar de 1905 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 5 ori, iar media rezultata este de 4.2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Oraselul Lenes Provocarea Eroilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu lazy town, jocuri cu oraselul lenes, jocuri cu robi putrezitul, jocuri cu sportacus si stefania online, jocuri cu stefania, jocuri cu stefania si sporatacus, jocuri jetix, jocuri monopoly, jocuri monopoly 2014, jocuri monopoly cu stefania si sportacus, jocuri noi, jocuri noi monopoly, jocuri oraselul lenes 3d, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu oraselul lenes, jocuri pentru copii monopoly, jocuri stefania oraselul lenes, noi jocuri cu oraselul lenes, oraselul lenes, oraselul lenes provocarea eroilor

Oraselul Lenes Provocarea Eroilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Oraselul Lenes Provocarea Eroilor

Salveaza Baloanele...

Salveaza Baloanele

Povesti la Castel

Povesti la Castel

Culori in Particolo...

Culori in Particolo

X si 0 in doi

X si 0 in doi

Logica cu patrate

Logica cu patrate

Minioni Carti de Me...

Minioni Carti de Memorie

Aricii si Focul

Aricii si Focul

Maimuta Happy 2

Maimuta Happy 2

Lavel Pack Puzzle

Lavel Pack Puzzle

Comori Stravechi

Comori Stravechi

Captureaza Bomboane...

Captureaza Bomboanele

Trezirea Mumiilor

Trezirea Mumiilor

Distruge Barbarii

Distruge Barbarii

Unblock Me Free

Unblock Me Free

Bucuria Culorilor

Bucuria Culorilor

Ajuta Capul sa ajun...

Ajuta Capul sa ajunga la Schelet

Bila prin labirint...

Bila prin labirint

Muta Cubul

Muta Cubul

Slither Io

Slither Io

Bomboanele si Bandi...

Bomboanele si Banditii


Mai multe despre jocul Oraselul Lenes Provocarea Eroilor
Jocul Oraselul Lenes Provocarea Eroilor face parte din categoria de Jocuri de Logica si a fost jucat ultima oara in data de 19.09.2019 21:00.
Jocul Oraselul Lenes Provocarea Eroilor a fost adaugat in data de 24.04.2014 18:55 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1905 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?