Operatiune de Iarna cu Tancul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Operatiune de Iarna cu Tancul Descriere Joc: De mult timp nu am mai adaugat un joc nou in seria de jocuri cu tancuri in care voi sa impliniti anumite misiuni militare. Astazi a sosit timpul ca sa va aducem aproape un joc nou in care veti porni cu un tanc intr-o misiune in care veti avea de infruntat foarte multi inamici periculosi. Chiar daca sunteti cu un tanc asta nu inseamna ca veti fi invincibili ci aveti vulnerabilitate insa daca stiti sa va ghidati cat mai bine tancul veti reusi sa scapati cu bine. Misiunea din joc are loc pe timpul iernii cand totul este acoperit cu zapada ceea ce va face ca operatiunea voastra sa fie mai dificila. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti misiunea de a parcurge un traseu minat si plin de tot felul de alte tunuri care va pot oricand deteriora tancul determinandu-va sa pierdeti fiind nevoiti sa o luati de la capat. Scopul vostru este sa adunati munitia si cutiile cu cruce rosie care va ajuta sa infruntati inamicii si sa va umpleti bara de viata ca sa puteti continua. Cu cat veti inainta in nivele veti intampinati dificultati din ce in ce mai mari pe care sa le treceti cu bine ca sa incheiati jocul cu succes.
Jocul Operatiune de Iarna cu Tancul a fost adaugat in data de 17.03.2015 15:22, fost jucat pana acum de un numar de 430 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Operatiune de Iarna cu Tancul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi 2015, jocuri cu impuscaturi si tancuri, jocuri cu tancuri, jocuri cu tancuri 2015, jocuri cu tancuri de iarna, jocuri cu tancuri frumoase, jocuri cu tancuri noi, jocuri cu tancuri online, jocuri cu tancuri pe zapada, jocuri cu tancuri si impuscaturi

Operatiune de Iarna cu Tancul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Operatiune de Iarna cu Tancul

Batalia Tancurilor...

Batalia Tancurilor

Tancul cu vopsea

Tancul cu vopsea

Tancuri in trei

Tancuri in trei

Distrugatorul de ta...

Distrugatorul de tancuri

Arena tancurilor

Arena tancurilor

Tancul distrugator...

Tancul distrugator

Tancul turbo

Tancul turbo

Aventura Tancului

Aventura Tancului

Aventura Tancului p...

Aventura Tancului pe Zapada

Modern Tanks

Modern Tanks

Provocari cu Tancul...

Provocari cu Tancul

Tancul

Tancul

Tancuri 3D de Parca...

Tancuri 3D de Parcat

Tancuri in Actiune...

Tancuri in Actiune

Tanc 3D

Tanc 3D

Ultimul Tanc Ramas...

Ultimul Tanc Ramas

Tancul in Curse pe ...

Tancul in Curse pe Zapada

Tancul de razboi

Tancul de razboi

Tancul Zorro

Tancul Zorro

Curse cu Tancuri

Curse cu Tancuri


Mai multe despre jocul Operatiune de Iarna cu Tancul
Jocul Operatiune de Iarna cu Tancul face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 23.06.2018 19:05.
Jocul Operatiune de Iarna cu Tancul a fost adaugat in data de 17.03.2015 15:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 430 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?