Octonauts Salveaza Pestisorii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Octonauts Salveaza Pestisorii Descriere Joc: Va aducem din nou echipa de salvatori octonauts-ilor care astazi are o noua misiune de salvare si trebuie sa porneasca cu submarinul in adancul oceanului ca sa salveze pestisorii cu antena. Jocul nostru de astazi Octonauts Salveaza Pestisorii este un joc cu octonauts in care trebuie sa dati tot ce puteti ca sa adunati pestisorii ceruti sau mai multi pentru a inscrie un nou record dar sa va feriti pe cat puteti de pestisorii electrici care va vor opri din actiune. Jocul nostru are doua trepte de dificultate usor si greu puteti incepe cu care doriti si incercati sa inscrieti cel mai bun record. Puteti juca jocul nostru de cate ori doriti si cu siguranta veti capata indemanare si veti reusi sa miscati cat mai bine submarinul ca sa adunati pestisorii si sa va feriti de pestii electrici. Veniti alaturi de echipa octonauts si impliniti-va misiunea cu succes si printati diploma de buni salvatori!
Jocul Octonauts Salveaza Pestisorii a fost adaugat in data de 07.05.2014 22:22, fost jucat pana acum de un numar de 1275 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Octonauts Salveaza Pestisorii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: animale, jcuri echipa octonautsilor, joc de aventura, jocuri 2014, jocuri 2014 cu octonauts, jocuri aventura, jocuri aventura cu octonauts, jocuri aventura octonauts, jocuri aventura octonauts 2014, jocuri cu, jocuri cu octonauts, jocuri cu pesti, jocuri cu pesti 2014, jocuri cu submarine, jocuri cu submarine 2014, jocuri de salvat animale, jocuri de salvat cu octonauts, jocuri de salvat pesti, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis aventura octonauts, jocuri gratis cu octonauts, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu octonauts, jocuri noi cu octonauts, jocuri octinauts 2014, jocuri octonauts aventura in ocean, jocuri octonauts aventura online, jocuri octonauts salveaza animalele, jocuri octonauts salveaza pestii, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu octonauts, jocuri salveaza pestii, octonauts

Octonauts Salveaza Pestisorii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Octonauts Salveaza Pestisorii

Bule cu Pesti

Bule cu Pesti

Dora la Pescuit

Dora la Pescuit

La pescuit de comor...

La pescuit de comori

Viata in Acvariu

Viata in Acvariu

Pestisorul Nemo de ...

Pestisorul Nemo de Colorat

George la Pescuit

George la Pescuit

Pesti zombi

Pesti zombi

Carti de Memorie cu...

Carti de Memorie cu Pestisorul Nemo

Joc cu meduze

Joc cu meduze

Pestele Nemo de Ara...

Pestele Nemo de Aranjat

Pescuitul cu barca...

Pescuitul cu barca

Nemo si Lucrurile A...

Nemo si Lucrurile Ascunse

Delfinul si Bulele...

Delfinul si Bulele

Flappy Fish Online...

Flappy Fish Online

Nemo Cauta Mancare...

Nemo Cauta Mancare

Pescuieste pesti

Pescuieste pesti

Pescuit cu Freddy

Pescuit cu Freddy

Pestele din Apa

Pestele din Apa

Diferente pestisori...

Diferente pestisori

Copilul la Pescuit...

Copilul la Pescuit


Mai multe despre jocul Octonauts Salveaza Pestisorii
Jocul Octonauts Salveaza Pestisorii face parte din categoria de Jocuri cu Pesti si a fost jucat ultima oara in data de 15.07.2018 01:39.
Jocul Octonauts Salveaza Pestisorii a fost adaugat in data de 07.05.2014 22:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1275 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?