Munca la Ferma de Legume - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Munca la Ferma de Legume Descriere Joc: Va invitam astazi sa fiti un bun fermier la o ferma de legume unde aveti mai multe parcele de pamant pe care le puteti cultiva cu diferite legume pe care sa le ingrijiti cat mai bine ca sa dea rod din care sa scoateti profit. Jocul nostru de astazi Munca la Ferma de Legume este un joc cu ferme in care trebuie sa dati tot ce puteti si sa faceti fata cultivarii parcelelor de pamant cu legumele care va sunt date in joc. Tot ce aveti de facut este sa va alegeti bucata de pamant pe care sa cultivati un tip de legume, sa prasiti mai intai ca sa faceti vadurile dupa care sa semanati, sa udati, sa puneti ingrasamant, sa curatati iarba si apoi sa culegi roadele pentru care veti primi o anumita suma de bani. Scopul jocului este sa cultivati cat mai mult si sa scoateti profit din munca de fermier. Veniti alaturi de noi si fiti cel mai bun fermier care cultiva vegetale!
Jocul Munca la Ferma de Legume a fost adaugat in data de 12.06.2014 15:49, fost jucat pana acum de un numar de 2248 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Munca la Ferma de Legume

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2014, jocuri cu ferme de legume, jocuri cu ferme de legume, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme gratuite, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme online, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri de plantat legume, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu ferme, jocuri noi, jocuri noi cu ferme, jocuri online, jocuri online cu ferme de legume

Munca la Ferma de Legume

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Munca la Ferma de Legume

Ingrijeste Animalel...

Ingrijeste Animalele

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Ferme de porci

Ferme de porci

Ferme cu Ponei

Ferme cu Ponei

Hay Day

Hay Day

Ferma de iepuri

Ferma de iepuri

Ferma virtuala

Ferma virtuala

Pou si Ferma

Pou si Ferma

Joc cu ferma

Joc cu ferma

Fermierul Talking T...

Fermierul Talking Tom

Ferma de Plante

Ferma de Plante

Ferma Danonino

Ferma Danonino

Fermier de Exceptie...

Fermier de Exceptie

Ferma Doli Doli

Ferma Doli Doli

Curata Ferma Cailor...

Curata Ferma Cailor

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Marea Evadare

Marea Evadare

Tractorul cu legume...

Tractorul cu legume

Ferma ranch rush

Ferma ranch rush

Fetita Hazel la Fer...

Fetita Hazel la Ferma


Mai multe despre jocul Munca la Ferma de Legume
Jocul Munca la Ferma de Legume face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 13.10.2018 09:07.
Jocul Munca la Ferma de Legume a fost adaugat in data de 12.06.2014 15:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2248 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?