Munca la Ferma de Legume - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Munca la Ferma de Legume Descriere Joc: Va invitam astazi sa fiti un bun fermier la o ferma de legume unde aveti mai multe parcele de pamant pe care le puteti cultiva cu diferite legume pe care sa le ingrijiti cat mai bine ca sa dea rod din care sa scoateti profit. Jocul nostru de astazi Munca la Ferma de Legume este un joc cu ferme in care trebuie sa dati tot ce puteti si sa faceti fata cultivarii parcelelor de pamant cu legumele care va sunt date in joc. Tot ce aveti de facut este sa va alegeti bucata de pamant pe care sa cultivati un tip de legume, sa prasiti mai intai ca sa faceti vadurile dupa care sa semanati, sa udati, sa puneti ingrasamant, sa curatati iarba si apoi sa culegi roadele pentru care veti primi o anumita suma de bani. Scopul jocului este sa cultivati cat mai mult si sa scoateti profit din munca de fermier. Veniti alaturi de noi si fiti cel mai bun fermier care cultiva vegetale!
Jocul Munca la Ferma de Legume a fost adaugat in data de 12.06.2014 15:49, fost jucat pana acum de un numar de 1846 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Munca la Ferma de Legume

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2014, jocuri cu ferme de legume, jocuri cu ferme de legume, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme gratuite, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme online, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri de plantat legume, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu ferme, jocuri noi, jocuri noi cu ferme, jocuri online, jocuri online cu ferme de legume

Munca la Ferma de Legume

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Munca la Ferma de Legume

Fermierul Robot

Fermierul Robot

Curata la Animale

Curata la Animale

Marea Evadare

Marea Evadare

Dexter si Gainile

Dexter si Gainile

Ferma de legume

Ferma de legume

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Gradinari la Ferma...

Gradinari la Ferma

Ferme de Cai 2

Ferme de Cai 2

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Protejeaza Ferma

Protejeaza Ferma

Ferme cu Legume

Ferme cu Legume

Ferma Youda 3 Sezoa...

Ferma Youda 3 Sezoanele

Ferme tari

Ferme tari

Pou si Ferma

Pou si Ferma

Joc cu ferma

Joc cu ferma

Ferme de Gaini

Ferme de Gaini

Ferme cu Ponei

Ferme cu Ponei

Planteaza Legume

Planteaza Legume

Ferma Doli Doli

Ferma Doli Doli

Munca la Ferma de L...

Munca la Ferma de Legume


Mai multe despre jocul Munca la Ferma de Legume
Jocul Munca la Ferma de Legume face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 23.10.2017 18:55.
Jocul Munca la Ferma de Legume a fost adaugat in data de 12.06.2014 15:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1846 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?