Munca la Ferma de Legume - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Munca la Ferma de Legume Descriere Joc: Va invitam astazi sa fiti un bun fermier la o ferma de legume unde aveti mai multe parcele de pamant pe care le puteti cultiva cu diferite legume pe care sa le ingrijiti cat mai bine ca sa dea rod din care sa scoateti profit. Jocul nostru de astazi Munca la Ferma de Legume este un joc cu ferme in care trebuie sa dati tot ce puteti si sa faceti fata cultivarii parcelelor de pamant cu legumele care va sunt date in joc. Tot ce aveti de facut este sa va alegeti bucata de pamant pe care sa cultivati un tip de legume, sa prasiti mai intai ca sa faceti vadurile dupa care sa semanati, sa udati, sa puneti ingrasamant, sa curatati iarba si apoi sa culegi roadele pentru care veti primi o anumita suma de bani. Scopul jocului este sa cultivati cat mai mult si sa scoateti profit din munca de fermier. Veniti alaturi de noi si fiti cel mai bun fermier care cultiva vegetale!
Jocul Munca la Ferma de Legume a fost adaugat in data de 12.06.2014 15:49, fost jucat pana acum de un numar de 2375 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 4 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Munca la Ferma de Legume

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu ferme, jocuri cu ferme 2014, jocuri cu ferme de legume, jocuri cu ferme de legume, jocuri cu ferme frumoase, jocuri cu ferme gratuite, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme online, jocuri cu ferme pentru copii, jocuri de plantat legume, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu ferme, jocuri noi, jocuri noi cu ferme, jocuri online, jocuri online cu ferme de legume

Munca la Ferma de Legume

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Munca la Ferma de Legume

Pou si Ferma

Pou si Ferma

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Ferma tropicala

Ferma tropicala

Gradina de la ferma...

Gradina de la ferma

Planteaza Legume

Planteaza Legume

Ferma de Cereale

Ferma de Cereale

Ferme de Cai 2

Ferme de Cai 2

Munca la Ferma de L...

Munca la Ferma de Legume

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Prinde Ouale Gainil...

Prinde Ouale Gainilor

Cai la ferma

Cai la ferma

Farm frenzy 3

Farm frenzy 3

Ferma Monster High...

Ferma Monster High

Ferma de Plante

Ferma de Plante

Ingrijeste ferma

Ingrijeste ferma

Family Barn

Family Barn

Ferma de iepuri

Ferma de iepuri

Ferma Panda

Ferma Panda

Fermierul Gospodar...

Fermierul Gospodar

Hay Day

Hay Day


Mai multe despre jocul Munca la Ferma de Legume
Jocul Munca la Ferma de Legume face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 16.01.2019 12:49.
Jocul Munca la Ferma de Legume a fost adaugat in data de 12.06.2014 15:49 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2375 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?