Misiune cu Masina de Politie - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Misiune cu Masina de Politie Descriere Joc: Misiunile politistilor sunt uneori foarte grele si periculoase pentru ca sunt implicati in diferite cazuri in care vor avea de-a face cu diferiti delincventi, mafioti, persoane teroriste ce detin armament distrugator. Iata ca noi am pregatit un joc nou cu politisti pe care il dedicam celor care vor sa guste un pic de adrenalina la volanul masinii de politie care a pornit intr-o misiune in forta. In acest joc voi veti avea mai multe misiuni de indeplinit pe care sa le impliniti cu bine ca sa va declarati cel mai bun politist al timpurilor. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti cate o noua misiune de indeplinit cu succes ca sa treceti mai departe in joc si sa adunati un punctaj cat mai mare. Fiti foarte atenti pe traseul in care porniti in urmarira masinii infractorilor, ca sa nu va loviti de alte masini de pe strada si in momentul in care veti fi in spatele masinii urmarite sa va feriti de actiunea periculoasa pe care o va exercita asupra masinii voastre. De asemeni aveti si voi o arma in dotare pe care sa o folositi la momentul potrivit ca sa eliminati din cursa masina infractorului. Fiti cei mai buni politisti in misiune si impliniti-va sarcinile care vi se dau in joc!
Jocul Misiune cu Masina de Politie a fost adaugat in data de 07.01.2015 13:57, fost jucat pana acum de un numar de 616 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele A, S, W, D sau tastele sageti ca sa manevrati masina de politie, tasta W ca sa activezi nitro, tasta ca sa tragi cu arma de pe masina si tastele 1,2,3 ca sa modifici sunetele sirenei amplasate pe masina.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu politisti, joc cu politisti, joc gratis, joc nou, joc nou cu politisti, joc nou politia in actiune, joc online, joc online, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu politisti, joc politia in actiune, joc virtual, jocuri 2015, jocuri cu politisti, jocuri gratis, jocuri noi cu politisti, jocuri noi politia in actiune, jocuri noie, jocuri online, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri politia in actiune, politia in actiune

Misiune cu Masina de Politie

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Misiune cu Masina de Politie

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Masina de Politie p...

Masina de Politie pe Autostrada

Politisti pe Urmele...

Politisti pe Urmele Infractorilor

Imbraca Politista 2...

Imbraca Politista 2

Politisti vs infrac...

Politisti vs infractori

Politist Londonez i...

Politist Londonez in Lupta

Duba politiei

Duba politiei

Jefuitorii de Banci...

Jefuitorii de Banci si Politistii

Politia in actiune...

Politia in actiune

Politistii mascati...

Politistii mascati

Patrula de politist...

Patrula de politisti

Camioane de Politie...

Camioane de Politie

Imbraca politista

Imbraca politista

Parcheaza Masina Po...

Parcheaza Masina Politiei la Locul Faptei

Urmariri cu Masini ...

Urmariri cu Masini de Politie

Elicopterul Politis...

Elicopterul Politistilor

Politisti vs super ...

Politisti vs super eroi

Masini de Politie I...

Masini de Politie Intergalactice

Politia pe Urma Inf...

Politia pe Urma Infractorilor

Portretul Infractor...

Portretul Infractorului la Politie


Mai multe despre jocul Misiune cu Masina de Politie
Jocul Misiune cu Masina de Politie face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 25.03.2019 00:06.
Jocul Misiune cu Masina de Politie a fost adaugat in data de 07.01.2015 13:57 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 616 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?