Mirii Indieni de Imbracat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Mirii Indieni de Imbracat Descriere Joc: Iata ca nu putea sa lipseasca din categoria jocurilor de imbracat si mirii din India care se pregatesc intens pentru marea ceremonie. Ei au aflat de talentul pe care il aveti la imbracat personaje de joc si sunt siguri ca nu veti da gres cu alegerile vestimentare pe care le veti face pentru ei. Jocul va pune la dispozitie atat pentru mire cat si pentru mireasa mai multe haine cu care sa ii probati pentru a vedea cu ce le sta mai bine si care credeti ca se potrivesc pentru marele evenimet. Puteti incepe cu oricare dintre cele doua personaje si fiecare are in dreptul sau pregatite hainele si accesoriile, incaltarile si coafurile ca voi sa dati click pe ele pentru a-i imbraca. Voi sunteti foarte importanti pentru cei doi miri indieni pentru ca veti face munca cea mai grea si anume sa ii aranjati cat mai frumos ca ei sa fie in centrul atentiei invitatilor. Toata imbracamintea celor doi miri indieni este traditionala din tara din care ei provin si trebuie sa potriviti toate lucrurile cat mai armonios. Dati o mana de ajutor celor doi miri din india ca sa ii imbracati pentru nunta!
Jocul Mirii Indieni de Imbracat a fost adaugat in data de 04.02.2015 18:19, fost jucat pana acum de un numar de 194 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Mirii Indieni de Imbracat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu mirese, joc 2015 de imbracat, joc cu mirese, joc de imbracat, joc gratis, joc gratis cu mirese, joc gratis de imbracat jocuri gratis de imbracat, joc nou, joc nou cu mirese, joc nou de imbracat, joc online, joc online de imbracat, joc pentru copii, joc pentru copii, joc pentru copii de imbracat, jocuri 2015, jocuri 2015 cu mirese, jocuri 2015 de imbracat, jocuri 2015 de imbracat, jocuri cu mirese, jocuri de imbracat, jocuri gratis cu mirese, jocuri noi, jocuri noi cu mirese, jocuri noi de imbracat, jocuri noi gratis, jocuri online, jocuri online de imbracat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii

Mirii Indieni de Imbracat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Mirii Indieni de Imbracat

Barbie la Golf de I...

Barbie la Golf de Imbracat

Imbracamintea Print...

Imbracamintea Printesei Rapunzel

Astronaut la Moda

Astronaut la Moda

Imbracaminte de Pet...

Imbracaminte de Petrecere la Club

Frumoasa si Bestia ...

Frumoasa si Bestia de Imbracat

Frumoasa Zapezii de...

Frumoasa Zapezii de Imbracat

Toamna in Campus

Toamna in Campus

Surori la Carnaval...

Surori la Carnaval

Fetele Equestria Pi...

Fetele Equestria Pinkye Pie

Clawdeen Wolf Imbra...

Clawdeen Wolf Imbracaminte de Halloween

Garderoba de Iarna...

Garderoba de Iarna

Vrajitoarea Malefic...

Vrajitoarea Maleficen de Imbracat

Fata la Piscina de ...

Fata la Piscina de Imbracat

Care Bears in Pas c...

Care Bears in Pas cu Moda

Fred Figglehorn de ...

Fred Figglehorn de Imbracat

Alba ca Zapada de I...

Alba ca Zapada de Imbracat

Printesa Marii Imbr...

Printesa Marii Imbracaminte de Mireasa

Lindsay Lohan de Im...

Lindsay Lohan de Imbracat

Puterea Fetelor la ...

Puterea Fetelor la Box de Imbracat

Gala Oscar de Imbra...

Gala Oscar de Imbracat


Mai multe despre jocul Mirii Indieni de Imbracat
Jocul Mirii Indieni de Imbracat face parte din categoria de Jocuri de Imbracat si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 17:48.
Jocul Mirii Indieni de Imbracat a fost adaugat in data de 04.02.2015 18:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 194 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?