Micul Meu Ponei Tenis de Masa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Micul Meu Ponei Tenis de Masa Descriere Joc: Micii vostri Ponei va invita astazi sa jucati alaturi de ei un joc nou de ping-pong ca sa va distrati alaturi de ei cat mai mult timp. Jocul nostru de astazi Micul Meu Ponei Tenis de Masa este un joc de tenis de masa in care trebuie sa loviti mingea cu paleta ca ea sa ajunga in partea adversarului si sa incercati sa o pasati de fiecare data pana adversarul pierde mingea, in felul acesta castigati setul. Trebuie sa castigati cat mai multe seturi ca sa puteti castiga jocul. Aveti un meci de tenis intre Twilight Sparkle care va este adversar si Pinkie Pie care sunteti voi. Ajutati-o pe Pinkie Pie sa castige acest meci de tenis ca sa adunati cat mai multe puncte. Antrenati-va alaturi de poneii vostri indragiti in noul joc cu tenis de masa si fiti cat mai buni!
Jocul Micul Meu Ponei Tenis de Masa a fost adaugat in data de 10.04.2014 21:11, fost jucat pana acum de un numar de 894 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Micul Meu Ponei Tenis de Masa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu micul meu ponei, jocuri cu micul meu ponei online, jocuri cu ponei, jocuri cu ponei online, jocuri de tenis, jocuri de tenis online, jocuri micul meu ponei, jocuri micul meu ponei 2014, jocuri micul meu ponei de tenis, jocuri micul meu ponei frumoase, jocuri micul meu ponei noi, jocuri micul meu ponei online, jocuri micul meu ponei tenis de masa, jocuri online, jocuri tenis de masa, jocuri tenis de masa online, micul meu ponei, micul meu ponei 2014, micul meu ponei de tenis, micul meu ponei frumoase, micul meu ponei noi, micul meu ponei online, micul meu ponei tenis de masa, ponei, tenis de masa

Micul Meu Ponei Tenis de Masa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Micul Meu Ponei Tenis de Masa

Grandslam la Tenis...

Grandslam la Tenis

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp

Box brothers tennis...

Box brothers tennis

Ping Pong cu Pou

Ping Pong cu Pou

Tenis Gamezaster

Tenis Gamezaster

Tenis cu Stickman

Tenis cu Stickman

Tenis Snazzy

Tenis Snazzy

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Tenis de Masa in Lu...

Tenis de Masa in Lumea Paletelor Plutitoare

Legenda Ping Pongul...

Legenda Ping Pongului

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Rata la tenis

Rata la tenis

Tennis grand slam

Tennis grand slam

Expert la Tenis

Expert la Tenis

Micul Meu Ponei Ten...

Micul Meu Ponei Tenis de Masa

Tenis Nunja

Tenis Nunja

Twisted Tennis

Twisted Tennis

Ping pong

Ping pong

Stickman Badminton...

Stickman Badminton

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura


Mai multe despre jocul Micul Meu Ponei Tenis de Masa
Jocul Micul Meu Ponei Tenis de Masa face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 27.06.2017 17:27.
Jocul Micul Meu Ponei Tenis de Masa a fost adaugat in data de 10.04.2014 21:11 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 894 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?