Micul meu Ponei Studioul de dans - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Micul meu Ponei Studioul de dans Descriere Joc: Micii vostri ponei au invatat sa danseze foarte bine la clubul de balet al poneilor si s-au decis sa dea un spectacol pentru voi ca sa va arate noii pasi de balet pe care ei i-au invatat. Jocul pe care vi-l oferim astazi Micul Meu Ponei Studioul de Dans este un joc de indemanare si creativitate in care tot ce aveti de facut este sa selectati pasii de balet in numar de patru pe care poneii ii vor dansa. Jocul nostru va pune la dispozitie mai mute tipuri de pasi de dans din care puteti selecta cu mouse-ul doar patru la alegere si ei vor fi afisati in partea de sus a jocului, puteti sa va alegeti un decor pe scena dar si muzica pe care sa danseze poneii. Mai puteti selecta care ponei sa intre pe scena. Daca v-ati decis si ati ales tot ce trebuie nu mai ramane nimic de facut decat sa inceapa spectacolul. Poneii sunt tare fericiti sa va arate pe scena deschisa ce pasi de balet au invatat!
Jocul Micul meu Ponei Studioul de dans a fost adaugat in data de 26.03.2014 00:15, fost jucat pana acum de un numar de 1294 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Micul meu Ponei Studioul de dans

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 micul meu ponei, jocuri cu dans, jocuri cu dans 2014, jocuri cu micul mei ponei, jocuri cu micul ponei la dans, jocuri cu ponei, jocuri cu ponei care danseaza, jocuri cu ponei la studio, jocuri cu ponei la studioul de dans, jocuri cu studioul de dans, jocuri dans 2014, jocuri de dansat, jocuri de dansat 2014, jocuri de dansat online, jocuri fete de dansat, jocuri gratis, jocuri gratis micul meu ponei, jocuri micul meu ponei, jocuri micul meu ponei de dansat 2014 , jocuri micul meu ponei spectacole de dans, jocuri my little pony, jocuri noi, jocuri noi cu micul meu ponei, jocuri online, jocuri online de dansat 2014, jocuri online micul meu ponei, jocuri online my little pony, micul meu ponei, noi jocuri cu dans, noi jocuri cu micul meu ponei

Micul meu Ponei Studioul de dans

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Micul meu Ponei Studioul de dans

Cadance si Twilight...

Cadance si Twilight Puzzle

Poneiul Raibow Dash...

Poneiul Raibow Dash Farmecul Petrecerilor cu Ceai

Rainbow Dash Misiun...

Rainbow Dash Misiune de Salvare

Cursa Poneilor

Cursa Poneilor

Poneiul proiectantu...

Poneiul proiectantul Regal

Puzzle cu Poneiul R...

Puzzle cu Poneiul Rainbow Dash

Poneiul Apple Jack ...

Poneiul Apple Jack Puzzle

Ponei de Curse 2

Ponei de Curse 2

Un ponei special

Un ponei special

Micul Meu Ponei Lit...

Micul Meu Ponei Literele Ascunse

Ponei de Curse 3

Ponei de Curse 3

Raibow Dash Atac

Raibow Dash Atac

Rainbow Dash si Spi...

Rainbow Dash si Spirtifire Puzzle

Fluttershy de Machi...

Fluttershy de Machiat

Poneii la Doctorul ...

Poneii la Doctorul Veterinar

Ponei de Ingrijit

Ponei de Ingrijit

Micul Meu Ponei Dre...

Micul Meu Ponei Dress Up

Regina Elsa si Pone...

Regina Elsa si Poneiul de Ingrijit

Ponei la Distractie...

Ponei la Distractie Puzzle

Poneiul Roz de Ingr...

Poneiul Roz de Ingrijit


Mai multe despre jocul Micul meu Ponei Studioul de dans
Jocul Micul meu Ponei Studioul de dans face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 13.03.2019 21:32.
Jocul Micul meu Ponei Studioul de dans a fost adaugat in data de 26.03.2014 00:15 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1294 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?