Micul meu Ponei Cursa Magica - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Micul meu Ponei Cursa Magica Descriere Joc: Vreti sa participati si voi la o cursa de alergari cu micutii ponei care are loc in Orasul Poneilor? Ei va asteapta in noul lor joc Micul Meu Ponei Cursa Magica care este un joc cu ponei in care trebuie sa va alegeti cate un ponei din sase pentru trei curse palpitante in care trebuie sa participati cu ei la cursa si sa-i ajutati sa sara peste obstacole ca sa ajunga in cel mai scurt timp la linia de sosire. Jocul nostru are trei curse cu ponei si in fiecare cursa trebuie sa treceti cu bine peste obstacolele din cale, sa treceti prin cercuri deoarece acestea va maresc viteza si sa adunati merele care va dau putere. Daca va impotmoliti in obstacole veti pierde din energie si va veti misca mai greu. La finalul fiecarei curse aveti de trecut un test, fie sa faceti un puzzle, fie sa strabateti cu bine un traseu. Treceti cu bine de fiecare cursa in parte si adunati cel mai mare punctaj. Veniti alaturi de poneii vostri indragiti si jucati noul lor joc de curse si distrati-va!
Jocul Micul meu Ponei Cursa Magica a fost adaugat in data de 06.04.2014 22:38, fost jucat pana acum de un numar de 3211 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 17 ori, iar media rezultata este de 4.17647 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti sai tasta space ca sa jucati jocul Micul meu Ponei Cursa Magica

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 aventura cu ponei, jocuri 2014 micul meu ponei, jocuri aventura, jocuri aventura poneilor, jocuri cu micul mei ponei, jocuri cu micul meu ponei, jocuri cursa, jocuri cursa magica micul meu ponei, jocuri gratis, jocuri gratis micul meu ponei, jocuri micul meu ponei, jocuri my little pony, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu ponei, jocuri noi cu micul meu ponei, jocuri online, jocuri online micul meu ponei, jocuri online micul meu ponei cursa magica, jocuri online my little pony, jocuri ponei cursa magice, jocuri ponei de aventura, micul meu ponei, my little pony, noi jocuri cu micul meu ponei, noi jocuri cursa cu ponei, ponei

Micul meu Ponei Cursa Magica

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Micul meu Ponei Cursa Magica

Dora si Poneiul Ei...

Dora si Poneiul Ei

Ponei la Distractie...

Ponei la Distractie Puzzle

Poneiul

Poneiul

Puzzle cu Poneiul R...

Puzzle cu Poneiul Rarity

Poneiul Sparkle

Poneiul Sparkle

Gaseste Stelele Asc...

Gaseste Stelele Ascunse cu Poneiul Apple Jack

Micul Meu Ponei Ste...

Micul Meu Ponei Stelele Ascunse

Aranjeaza poneiul

Aranjeaza poneiul

Ziua Poneilor

Ziua Poneilor

Poneii Pinkie Pie s...

Poneii Pinkie Pie si Twilight Puzzle

Spike Toss

Spike Toss

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Micul Meu Ponei la ...

Micul Meu Ponei la Bal Puzzle

My Little Pony Ches...

My Little Pony Chestionar

Micul Meu Ponei Dre...

Micul Meu Ponei Dress Up

Micul Meu Ponei Dec...

Micul Meu Ponei Decoreaza Inghetata

Ponei Distractivi P...

Ponei Distractivi Puzzle

Poneiul proiectantu...

Poneiul proiectantul Regal

Stele Ascunse cu Ra...

Stele Ascunse cu Rainbow Dash

Poneiul de la Palat...

Poneiul de la Palat de Imbracat


Mai multe despre jocul Micul meu Ponei Cursa Magica
Jocul Micul meu Ponei Cursa Magica face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 20.05.2019 02:01.
Jocul Micul meu Ponei Cursa Magica a fost adaugat in data de 06.04.2014 22:38 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 3211 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?