Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza Descriere Joc: Mickey Mouse, prietenul vostru de la Disney revine la voi cu un joc educativ tare frumos si distractiv pe care va invitam sa va alaturati lui si sa petreceti cele mai frumoase clipe. Jocul nostru de astazi Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza este un joc educativ care va testeaza cunostintele de matematica ca sa faceti cele mai bune calcule si sa descoperiti rezultatul ca sa aflati culoarea pe care trebuie sa o folositi in fiecare portiune de desen. Tot ce aveti de facut este sa va duceti cu mouse-ul pe o portiune de desen care va va afisa in partea de sus a jocului operatia matematica pe care trebuie sa o rezolvati si rezultatul obtinut reprezinta culoarea pe care trebuie sa o folositi. Asa veti face pentru fiecare portiune de desen ca sa il puteti colora in intregime. Mickey va asteapta alaturi de el sa va distrati cu noul lui joc cu calcule matematice si culori!
Jocul Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza a fost adaugat in data de 28.05.2014 08:46, fost jucat pana acum de un numar de 1579 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: coloreaza online, joc de colorat, joc de colorat online, jocuri 2014 cu mickey mouse, jocuri clubul lui mickey, jocuri clubul lui mickey mouse 2014, jocuri cu mickey mouse, jocuri cu mickey si minnie, jocuri cu minnie, jocuri cu minnie mouse, jocuri cu minnie mouse 2014, jocuri de colorat, jocuri de colorat, jocuri de colorat 2014, jocuri de colorat 2014 minnie mouse, jocuri de colorat cu miceky mouse si prietenii, jocuri de colorat cu mickey mouse, jocuri de colorat cu minnie, jocuri de colorat noi, jocuri de colorat pentru copii, jocuri disney, jocuri disney junior, jocuri mickey mouse, jocuri mickey si prietenii, jocuri minnie mouse de colorat, jocuri noi cu mickey la clubul lui mickey, jocuri online clubul lui mickey mouse, jocuri online de colorat cu minnie, mickey mouse, mickey si prietenii de colorat, noi jocuri coloreaza cu mickey si prietenii

Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza

Coloreaza Motocicle...

Coloreaza Motocicleta

Elefantul Babar si ...

Elefantul Babar si Familia de Colorat

Strumful Fermier de...

Strumful Fermier de Colorat

Coloreaza fluturasi...

Coloreaza fluturasi

Minioni de Colorat...

Minioni de Colorat

Coloreaza cu Zootop...

Coloreaza cu Zootopia

Joc de colorat flut...

Joc de colorat fluturasi

Minnie Mouse de Col...

Minnie Mouse de Colorat

Pucca de Colorat

Pucca de Colorat

Floricele pentru ma...

Floricele pentru mama ta

Coloreaza Camionul ...

Coloreaza Camionul lui Fulger

Pou Raper de Colora...

Pou Raper de Colorat

Familia de Ursi

Familia de Ursi

Coloreaza Tractorul...

Coloreaza Tractorul

Fratii Jonas de Col...

Fratii Jonas de Colorat

Fred si Barnie Pagi...

Fred si Barnie Pagina de Colorat

Beyblade Flame Libr...

Beyblade Flame Libra

Mickey Schior de Co...

Mickey Schior de Colorat

Bloom - Layla si Te...

Bloom - Layla si Tecna de Colorat

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile Chugginton


Mai multe despre jocul Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza
Jocul Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza face parte din categoria de Jocuri de Colorat si a fost jucat ultima oara in data de 12.12.2018 13:38.
Jocul Mickey si Prietenii Calculeaza si Coloreaza a fost adaugat in data de 28.05.2014 08:46 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1579 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?