Master of Wrestling - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Master of Wrestling Descriere Joc: Master of Wrestling este unul din cele mai noi si palpitante jocuri cu lupte in care talentul si abilitatile de luptator iti sunt puse la grea incercare avand de infruntat luptatori foarte puternici. Scopul jocului este sa iti infrangi adversarii in lupta din cusca si sa acumulezi un scor cat mai mare. Pentru inceput trebuie sa va alegeti nivelul de dificultate iar apoi luptatorul, fiecare avand avantaje si dezavantaje. Folosind sagetile trebuie sa te deplasezi prin ring iar cu tastele z, x, c sa il ataci pe adversar. Ai grija deoarece adversarul este foarte puternic si stie multe manevre. Pentru a te feri de manevrele adversarului trebuie sa stai cat mai departe de el si sa ataci la momentul oportun. La fiecare lovitura trimksa cu succes in adversar veti primi un anumit numar de puncte. Castigand fiecare meci in parte si acumuland un numar mare de puncte puteti ajunge in fruntea clasamentului. Cu fiecare lovitura incasata de la celalalt adversar vi se va micsora viata. La fel se va intampla si cu loviturile incasate de adversarul vostru. Iti urez succes in a deveni cel mai bun luptator.
Jocul Master of Wrestling a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:16, fost jucat pana acum de un numar de 2097 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 5 ori, iar media rezultata este de 3.6 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti pentru deplasare si tastele z,x,c pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu campionate, jocuri cu wrestling 2013, jocuri cu wrestling adevarate, jocuri cu wrestling agresiv, jocuri cu wrestling cu batai, jocuri cu wrestling cu oameni, jocuri cu wrestling encore, jocuri cu wrestling gratis, jocuri cu wrestling in cusca, jocuri cu wrestling in doi, jocuri cu wrestling in ring, jocuri cu wrestling john cena, jocuri cu wrestling lupte, jocuri cu wrestling mania, jocuri cu wrestling master, jocuri cu wrestling multiplayer, jocuri cu wrestling noi, jocuri cu wrestling pentru calculator, jocuri cu wrestling pentru centura, jocuri cu wrestling pentru copii, jocuri cu wrestling raw, jocuri cu wrestling raw 2013, jocuri cu wrestling raw 3d, jocuri cu wrestling smackdown, jocuri cu wrestling tna, jocuri cu wrestling wrestlemania, jocuri cu wrestling wwe, jocuri cu wrestling wwe raw, jocuri cu wrestling wwe superstars, jocuri cu wrestling y7, jocuri cy luptatori, jocuri lupte, jocuri master of wrestling, jocuri sport, jocuri sportive, jocuri wrestling 2001, jocuri wrestling pc, john cena

Master of Wrestling

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Master of Wrestling

Bataie cu Sponge Bo...

Bataie cu Sponge Bob

Bataie Kung Fu

Bataie Kung Fu

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Wrestling Nacho Lib...

Wrestling Nacho Libre

Fata robot

Fata robot

Regele Luptelor

Regele Luptelor

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Geek Fighter batai...

Geek Fighter batai

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate

Scoala de Wrestling...

Scoala de Wrestling

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi

Testoasele ninja

Testoasele ninja

Batai in ring

Batai in ring

Antrenament de lupt...

Antrenament de lupta cu Lanterna Verde

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Robotii TKO

Robotii TKO

Batai bushido

Batai bushido

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Power Rangers Samur...

Power Rangers Samurai Portalul Puterii

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna


Mai multe despre jocul Master of Wrestling
Jocul Master of Wrestling face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 17.10.2018 11:46.
Jocul Master of Wrestling a fost adaugat in data de 01.04.2014 14:16 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2097 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?