Masinile Lego Puzzle - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masinile Lego Puzzle Descriere Joc: Jocul intitulat Masinile Lego Puzzle este cel mai recent joc lego oferit de catre site-ul nostru jocuricumasini.in, si este un joc puzzle mai special, pentru ca vei putea sa te joci doua feluri de puzzle intr-unul singur, cu doua imagini diferite cu niste masini foarte rapide create cu piese lego. Suna interesant, nu-i asa? Pentru a castiga un astfel de joc, va recomandam sa urmati cu atentie fiecare din instructiunile pe care urmeaza sa le primiti in aceasta descriere de joculet, pentru ca doar in acest fel iti vei putea insusi informatiile necesare pentru jucarea si castigarea jocului acesta, si asa iti asiguri o sansa pentru a intra in ravnitul top al jucatorilor, unde speram sa ajungi, indiferent de ce vei avea de infruntat in jocutul acesta. Modul Jigsaw are patru nivele in care se poate rezolva aceeasi imagine cu masini sunt: usor cu 12 piese, mediu cu 48, greu cu 108 si cel de expert, cu 192. Apoi, apasa pe Shuffle ca sa se imprastie piesele. Inainte ca bara de sus sa se goleasca, va trebui sa iei cu mouse-ul si sa pui toate piesele unele langa altele, la locul lor cuvenit. In modul sliding puzzle vei avea o imagine diferita, si piesele din chenar trebuiesc mutate pana ajung fiecare la locul lor, formand imaginea, si mereu ramanand un loc liber, pentru ca sa poti trage piesele in mai multe parti. Rezolva aceste puzzle-uri chiar acum, pentru ca ele ajuta orice copil sa gandeasca mai repede si sa fie un jucator mai bun!
Jocul Masinile Lego Puzzle a fost adaugat in data de 09.09.2015 15:06, fost jucat pana acum de un numar de 1534 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 5 ori, iar media rezultata este de 3.8 stele.

Instructiuni joc: Acest joc se joaca folosind mouse-ul.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu lego 2015, jocuri cu lego puzzle, jocuri cu masinile lego puzzle, jocuri lego 2015, jocuri lego pentru copii, jocuri lego unity 3d, jocuri puzzle 2015, jocuri puzzle jigsaw

Masinile Lego Puzzle

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masinile Lego Puzzle

Spala Masina de Pol...

Spala Masina de Politie

Parcheaza Masina pe...

Parcheaza Masina pe Ploaie

Audi Cauciucuri Asc...

Audi Cauciucuri Ascunse

Cursa in Spatiu

Cursa in Spatiu

Invata sa Sofezi

Invata sa Sofezi

Politisti in Urmari...

Politisti in Urmarire pe Autostrada

Provocari cu Masina...

Provocari cu Masina pe Munte

Fata Parcheaza Masi...

Fata Parcheaza Masina

Sarpe cu Masini

Sarpe cu Masini

Cursa cu Masini Tel...

Cursa cu Masini Teleghidate

Scapa Masinile din ...

Scapa Masinile din Lava

Curse cu Masini in ...

Curse cu Masini in Siberia

Masini 3D

Masini 3D

Drifturi in Desert ...

Drifturi in Desert 3D

Taxiul din New York...

Taxiul din New York

Raliu de Iarna cu M...

Raliu de Iarna cu Masini 4x4

Masina Veveritelor...

Masina Veveritelor

Soferul Grabit

Soferul Grabit

Masini in Urmarire...

Masini in Urmarire

Raliu 3D Internatio...

Raliu 3D International 4X4


Mai multe despre jocul Masinile Lego Puzzle
Jocul Masinile Lego Puzzle face parte din categoria de Jocuri cu Masini si a fost jucat ultima oara in data de 12.04.2021 20:20.
Jocul Masinile Lego Puzzle a fost adaugat in data de 09.09.2015 15:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1534 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?