Masini de Politie Intergalactice - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masini de Politie Intergalactice Descriere Joc: Vrem sa va ducem de aceasta data in lumea din viitor unde lucrurile stau cu totul diferit pentru ca masinile nu mai merg pe sosele ci prin aer ajutate de motoare speciale care le mentin in zbor asemeni avioanelor. Insa chiar daca ele merg la un alt nivel nu inseamna ca nu se mai pot accidenta insa si aici trebuie sa circule cu mare atentie pentru ca circulatia sa nu fie perturbata. Daca vorbim de viitor iata ca in acest timp si-au facut simtita prezenta si extraterestri care se dovedesc a fi foarte rai si aici intervine politia intergalactica care este pregatita sa faca fata atacului lor. Voi veti fi soferi pe masina de politie si la inceputul jocului veti primi instructiunile necesare ca sa stiti exact ce aveti de facut pentru a reusi sa faceti fata cu bine tuturor incercarilor si misiunilor pe care le aveti de indeplinit. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat extraterestri folosindu-va de toate resursele de care masina politiei dispune ca sa puteti scapa cu bine din aceasta incercare pentru a merge mai departe intr-un nou nivel. Fiti cat mai buni in noul joc si ajutati masina de politie sa faca fata cu bine misiunii contra extraterestrilor!
Jocul Masini de Politie Intergalactice a fost adaugat in data de 06.02.2015 19:28, fost jucat pana acum de un numar de 197 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, space si tasta ctrl ca sa jucati jocul Masini de Politie Intergalactice

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu impuscaturi, joc 2015 cu masini cu politisti, joc 2015 cu politisti, joc cu impuscaturi, joc cu masini cu politisti, joc cu politisti, joc gratis, joc gratis cu impuscaturi, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu impuscaturi, joc nou cu politisti, joc online, joc online cu masini, joc onlinecu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu impuscaturi, joc pentru copii cu masini cu politisti, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri 2015 cu impuscaturi, jocuri 2015 cu masini cu politisti, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu masini cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri noi cu politisti, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu masini cu politisti, jocuri pentru copii cu politisti

Masini de Politie Intergalactice

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masini de Politie Intergalactice

Doamna politista

Doamna politista

Cursa Politistului ...

Cursa Politistului Printre Obstacole

Politisti SWAT

Politisti SWAT

Parking Police

Parking Police

Scapa de Politie 2 ...

Scapa de Politie 2 3D

Curse Offroad cu Ma...

Curse Offroad cu Masina Politiei

Politist Mascat in ...

Politist Mascat in Actiune

Test de Conducere P...

Test de Conducere Pentru Politisti

Echipa antitero

Echipa antitero

Lego cu politisti

Lego cu politisti

Hotii si Politistii...

Hotii si Politistii

Politist Antitero

Politist Antitero

Duba Politistilor d...

Duba Politistilor de Parcat

Aranjeaza Politista...

Aranjeaza Politista

Eroii politisti

Eroii politisti

Elicopterul Politis...

Elicopterul Politistilor

Agenti de Politie

Agenti de Politie

Urmariti de Politis...

Urmariti de Politisti 2

Masina de politie -...

Masina de politie - Descopera literele

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego


Mai multe despre jocul Masini de Politie Intergalactice
Jocul Masini de Politie Intergalactice face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 13.12.2017 09:21.
Jocul Masini de Politie Intergalactice a fost adaugat in data de 06.02.2015 19:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 197 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?