Masini de Politie de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masini de Politie de Parcat Descriere Joc: Jocurile cu masini de parcat sunt foarte frumoase si pe placul multora dintre voi, fie fete sau baieti pentru ca ele va aduc mereu ceva nou fie alt fel de masini, fie altfel de parcari in care aveti misiunea de a parca masina pe locul corect. Iata ca in jocul de astazi veti avea de parcat masini de politie care trebuiesc conduse cat mai bine spre locul indicat ca sa le pozitionati corect pentru a trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat o noua masina pe un alt loc si sa o faceti cat mai corect si fara sa loviti masina de vreun obstacol ca sa finalizati nivelul cu bine si sa puteti avansa la un nivel superior. Pentru fiecare parcare corecta a masinii veti primi un anumit numar de puncte. Daca se intampla sa avariati masina lovind-o de obstacole sau de alte masini aflate in parcare veti pierde din viata si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Noi suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine in joc si veti reusi sa faceti fata cu bine fiecarui nivel in parte adunand la final un punctaj cat mai mare. Dati tot ce puteti si fiti cei mai buni soferi pe masina politiei parcand-o cat mai corect!
Jocul Masini de Politie de Parcat a fost adaugat in data de 23.11.2014 21:23, fost jucat pana acum de un numar de 365 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Masini de Politie de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini de politie, jocuri cu masini online, jocuri de baieti, jocuri de baieti cu masini, jocuri de parcat, jocuri de parcat 2015, jocuri de parcat frumoase, jocuri de parcat gratuite, jocuri de parcat masini, jocuri de parcat masini de politie, jocuri de parcat noi, jocuri de parcat online, jocuri noi cu masini de politie, jocuri noi de parcat

Masini de Politie de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masini de Politie de Parcat

Parcare Cu Monster ...

Parcare Cu Monster Truck

Taxi in Bombay

Taxi in Bombay

Parcheaza Feribotul...

Parcheaza Feribotul

Parcari cu Masini d...

Parcari cu Masini de Politie

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Lux

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 6

Autobuze Americane ...

Autobuze Americane 2

Parcari cu Masini N...

Parcari cu Masini Nebune

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul din American

Parcheaza Jeep-ul 2...

Parcheaza Jeep-ul 2

Parcari Trenuri

Parcari Trenuri

Pou Parcheaza Masin...

Pou Parcheaza Masina

Parcheaza Tancul

Parcheaza Tancul

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Mare Tonaj

Parcari in Chicago...

Parcari in Chicago

Parcheaza BMW

Parcheaza BMW

Parking Fury

Parking Fury

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Parcari cu Excavato...

Parcari cu Excavatoare


Mai multe despre jocul Masini de Politie de Parcat
Jocul Masini de Politie de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 12.08.2018 09:36.
Jocul Masini de Politie de Parcat a fost adaugat in data de 23.11.2014 21:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 365 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?