Masini de Politie de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masini de Politie de Parcat Descriere Joc: Jocurile cu masini de parcat sunt foarte frumoase si pe placul multora dintre voi, fie fete sau baieti pentru ca ele va aduc mereu ceva nou fie alt fel de masini, fie altfel de parcari in care aveti misiunea de a parca masina pe locul corect. Iata ca in jocul de astazi veti avea de parcat masini de politie care trebuiesc conduse cat mai bine spre locul indicat ca sa le pozitionati corect pentru a trece mai departe in joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat o noua masina pe un alt loc si sa o faceti cat mai corect si fara sa loviti masina de vreun obstacol ca sa finalizati nivelul cu bine si sa puteti avansa la un nivel superior. Pentru fiecare parcare corecta a masinii veti primi un anumit numar de puncte. Daca se intampla sa avariati masina lovind-o de obstacole sau de alte masini aflate in parcare veti pierde din viata si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Noi suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine in joc si veti reusi sa faceti fata cu bine fiecarui nivel in parte adunand la final un punctaj cat mai mare. Dati tot ce puteti si fiti cei mai buni soferi pe masina politiei parcand-o cat mai corect!
Jocul Masini de Politie de Parcat a fost adaugat in data de 23.11.2014 21:23, fost jucat pana acum de un numar de 537 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Masini de Politie de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini de politie, jocuri cu masini online, jocuri de baieti, jocuri de baieti cu masini, jocuri de parcat, jocuri de parcat 2015, jocuri de parcat frumoase, jocuri de parcat gratuite, jocuri de parcat masini, jocuri de parcat masini de politie, jocuri de parcat noi, jocuri de parcat online, jocuri noi cu masini de politie, jocuri noi de parcat

Masini de Politie de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masini de Politie de Parcat

Parcari cu Macarale...

Parcari cu Macarale

Parcari in New York...

Parcari in New York

Parcari prin Lume

Parcari prin Lume

Just Park It 5

Just Park It 5

Parcari cu ambulant...

Parcari cu ambulanta

Parcheaza Masina

Parcheaza Masina

Parcarea Cartoon

Parcarea Cartoon

Suv-ul de Parcat

Suv-ul de Parcat

Parcari cu Jeep-ul...

Parcari cu Jeep-ul

Parcheaza Masinile ...

Parcheaza Masinile Vitorului

Parking Fury

Parking Fury

Parcari cu Excavato...

Parcari cu Excavatoare

Parcari pe apa

Parcari pe apa

Parcheaza Masina 3D...

Parcheaza Masina 3D

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Parcari Dificile

Parcari Dificile

Parcheaza Macaraua...

Parcheaza Macaraua

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Masina de Pompieri ...

Masina de Pompieri de Parcat

Simpson Parcheaza

Simpson Parcheaza


Mai multe despre jocul Masini de Politie de Parcat
Jocul Masini de Politie de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2019 01:09.
Jocul Masini de Politie de Parcat a fost adaugat in data de 23.11.2014 21:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 537 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?