Masini de Constructii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masini de Constructii Descriere Joc: Vrem sa va invitam astazi intr-un nou joc in care veti avea ocazia sa porniti la construit alaturi de utilajele de constructii implicate ca sa le ajutati sa isi implineasca misiunile cu succes. In acest joc va trebui sa porniti alaturi de masinile de construit ca sa va faceti cat mai bine treaba. Ele au de strabatut cate un traseu destul de dificil pentru ca, asa cum stiti, in zona de constructii terenul nu e neted asa ca trebuie sa treceti cu bine peste fiecare obstacol din calea utilajelor ca sa ajungeti cu bine la locul in care veti avea de ridicat o cladire. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit cate o noua misiune cu masinile de constructii pe care sa le ghidati cum stiti mai bine ca sa incarce, sa descarce, sa transporte anumite materiale de constructii si toate aceastea in cele mai bune cinditii si cu grija ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Noi suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine in joc si veti trece de fiecare nivel in parte ca sa adunati si un punctaj pe masura. Veniti in noul joc si ajutati masinile de constructie sa termine de construit cladirea!
Jocul Masini de Constructii a fost adaugat in data de 19.11.2014 20:23, fost jucat pana acum de un numar de 515 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta space si tasta Z ca sa jucati jocul Masini de Constructii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: buldozere, buldozere jocuri, de construit jocuri, firma de constructii, firma de constructii jocuri, joc de construit, jocuri cu buldozere, jocuri cu buldozere de construit, jocuri cu firma de constructii, jocuri cu masini, jocuri cu masini pentru baieti, jocuri de construit, jocuri de construit cu buldozere, jocuri de construit cu masini, jocuri de construit pentru baieti, jocuri gratis cu buldozere, jocuri noi cu buldozere, jocuri noi cu masini, jocuri noi de construit, jocuri online cu buldozere, jocuri pentru copii cu buldozere

Masini de Constructii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masini de Constructii

Construieste turnur...

Construieste turnuri 2

Construieste regatu...

Construieste regatul

Construieste Minion...

Construieste Minioni

Construieste Rachet...

Construieste Racheta Phineas si Ferb

Constructii medieva...

Constructii medievale

Piese de construit...

Piese de construit

Construieste Magazi...

Construieste Magazine la Mall

Construieste baza

Construieste baza

Construieste si int...

Construieste si intretine

Care Bears Construi...

Care Bears Construiesc Robotul

Construieste Caruse...

Construieste Caruselul cu Phineas si Ferb

Construieste cartie...

Construieste cartierul rezidential

Construieste cu Mel...

Construieste cu Melcul Turbo

Assembler 4

Assembler 4

Construieste traseu...

Construieste traseul lui Harry

Construieste zgarie...

Construieste zgarie nori

Construieste Locomo...

Construieste Locomotive cu Thomas

Fratii Buldozer

Fratii Buldozer

Construieste poduri...

Construieste poduri 2

Construieste soseau...

Construieste soseaua


Mai multe despre jocul Masini de Constructii
Jocul Masini de Constructii face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 16.08.2018 00:00.
Jocul Masini de Constructii a fost adaugat in data de 19.11.2014 20:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 515 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?