Masini de Constructii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masini de Constructii Descriere Joc: Vrem sa va invitam astazi intr-un nou joc in care veti avea ocazia sa porniti la construit alaturi de utilajele de constructii implicate ca sa le ajutati sa isi implineasca misiunile cu succes. In acest joc va trebui sa porniti alaturi de masinile de construit ca sa va faceti cat mai bine treaba. Ele au de strabatut cate un traseu destul de dificil pentru ca, asa cum stiti, in zona de constructii terenul nu e neted asa ca trebuie sa treceti cu bine peste fiecare obstacol din calea utilajelor ca sa ajungeti cu bine la locul in care veti avea de ridicat o cladire. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit cate o noua misiune cu masinile de constructii pe care sa le ghidati cum stiti mai bine ca sa incarce, sa descarce, sa transporte anumite materiale de constructii si toate aceastea in cele mai bune cinditii si cu grija ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Noi suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine in joc si veti trece de fiecare nivel in parte ca sa adunati si un punctaj pe masura. Veniti in noul joc si ajutati masinile de constructie sa termine de construit cladirea!
Jocul Masini de Constructii a fost adaugat in data de 19.11.2014 20:23, fost jucat pana acum de un numar de 641 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 4.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti, tasta space si tasta Z ca sa jucati jocul Masini de Constructii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: buldozere, buldozere jocuri, de construit jocuri, firma de constructii, firma de constructii jocuri, joc de construit, jocuri cu buldozere, jocuri cu buldozere de construit, jocuri cu firma de constructii, jocuri cu masini, jocuri cu masini pentru baieti, jocuri de construit, jocuri de construit cu buldozere, jocuri de construit cu masini, jocuri de construit pentru baieti, jocuri gratis cu buldozere, jocuri noi cu buldozere, jocuri noi cu masini, jocuri noi de construit, jocuri online cu buldozere, jocuri pentru copii cu buldozere

Masini de Constructii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masini de Constructii

Construieste cel ma...

Construieste cel mai Inalt Turn

Printesele Anna si ...

Printesele Anna si Elsa il Construiesc pe Olaf

Construieste orase...

Construieste orase

Care Bears Construi...

Care Bears Construiesc Robotul

Construieste regatu...

Construieste regatul

Construieste parghi...

Construieste parghii

Construieste baza

Construieste baza

Conecteaza conducte...

Conecteaza conducte de apa

Construieste Podul ...

Construieste Podul 2

Maestrul Constructi...

Maestrul Constructilor

Construieste un Reg...

Construieste un Regat Pentru o Printesa

Masini de Construct...

Masini de Constructii

Construieste soseau...

Construieste soseaua

Construieste logic...

Construieste logic

Construieste Pantof...

Construieste Pantofii lui Mulan

Demoleaza construct...

Demoleaza constructiile

Fratii Buldozer

Fratii Buldozer

Darama constructia...

Darama constructia

Construieste Turnul...

Construieste Turnul Sushi a lui Kwakoo

Construieste Hotelu...

Construieste Hotelul


Mai multe despre jocul Masini de Constructii
Jocul Masini de Constructii face parte din categoria de Jocuri de Construit si a fost jucat ultima oara in data de 16.01.2019 14:50.
Jocul Masini de Constructii a fost adaugat in data de 19.11.2014 20:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 641 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?