Masina de Pompieri de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masina de Pompieri de Parcat Descriere Joc: Masina de pompieri este un vehicul foarte greu pentru ca este incarcata cu apa din abundenta ca sa poata fi pregatita sa stinga incendiile la locul unde este chemata. Cand exista o urgenta masina porneste in mare viteza spre locul cu probleme si trebuie asezata pe locul cel mai potrivit pentru ca incendiul sa fie stins. In jocul de astazi voi aveti sarcina sa parcati corect masina de pompieri la locul incidentului si trebuie sa o faceti cat mai bine fara sa o loviti de obstacole pentru a putea continua. Parcatul unei masini de pompieri pare sa fie cam dificil pentru ca nu este foarte usor de manevrat si de pozitionat pe locul indicat. Jocul este impartit pe mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat corect masina de pompieri ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Cu fiecare parcare corect veti aduna un anumit numar de puncte, incercati sa fiti foarte rapizi dar in acelasi timp foarte atenti sa nu avariati masina deoarece puteti pierde nivelul fiind nevoiti sa il reluati. Fiti cei mai buni soferi pe masina de pompieri si parcati-o corect de fiecare data!
Jocul Masina de Pompieri de Parcat a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:37, fost jucat pana acum de un numar de 262 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Masina de Pompieri de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu pompieri, joc 2015 de parcat, joc cu masini, joc cu pompieri, joc de parcat, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu pompieri, joc nou de parcat jocuri noi de parcat, joc online, joc online cu masini, joc online cu pompieri, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu masini jocuri pentru copii cu masini, joc pentru copii cu pompieri, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 cu pompieri, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu masini, jocuri cu pompieri, jocuri de parcat, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu pompieri, jocuri gratis de parcat, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri noi cu pompieri, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu pompieri joc gratis cu pompieri, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu pompieri, jocuri pentru copii de parcat

Masina de Pompieri de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masina de Pompieri de Parcat

Parking Fury

Parking Fury

Parcari cu Dora

Parcari cu Dora

Minion de Parcat

Minion de Parcat

Masina de pompieri...

Masina de pompieri

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane 3D

Parcari cu Excavato...

Parcari cu Excavatoare

Parcari cu Masina d...

Parcari cu Masina de Politie 2

Simpson Parcheaza

Simpson Parcheaza

Parcheaza Masini in...

Parcheaza Masini in Tokyo

Parcheaza masina mo...

Parcheaza masina monstru

Parcheaza Masinile ...

Parcheaza Masinile Vitorului

Masinile Nostime de...

Masinile Nostime de Parcat

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Parcheaza Masina

Parcheaza Masina

Parcheaza rapid

Parcheaza rapid

Parcari in New York...

Parcari in New York

Curse 3d in Rusia

Curse 3d in Rusia

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Mare Tonaj

Parcheaza taxiul in...

Parcheaza taxiul in excursie

Parcari cu Masini L...

Parcari cu Masini Lamborghini


Mai multe despre jocul Masina de Pompieri de Parcat
Jocul Masina de Pompieri de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 19.09.2018 07:29.
Jocul Masina de Pompieri de Parcat a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 262 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?