Masina de Pompieri de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masina de Pompieri de Parcat Descriere Joc: Masina de pompieri este un vehicul foarte greu pentru ca este incarcata cu apa din abundenta ca sa poata fi pregatita sa stinga incendiile la locul unde este chemata. Cand exista o urgenta masina porneste in mare viteza spre locul cu probleme si trebuie asezata pe locul cel mai potrivit pentru ca incendiul sa fie stins. In jocul de astazi voi aveti sarcina sa parcati corect masina de pompieri la locul incidentului si trebuie sa o faceti cat mai bine fara sa o loviti de obstacole pentru a putea continua. Parcatul unei masini de pompieri pare sa fie cam dificil pentru ca nu este foarte usor de manevrat si de pozitionat pe locul indicat. Jocul este impartit pe mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat corect masina de pompieri ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Cu fiecare parcare corect veti aduna un anumit numar de puncte, incercati sa fiti foarte rapizi dar in acelasi timp foarte atenti sa nu avariati masina deoarece puteti pierde nivelul fiind nevoiti sa il reluati. Fiti cei mai buni soferi pe masina de pompieri si parcati-o corect de fiecare data!
Jocul Masina de Pompieri de Parcat a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:37, fost jucat pana acum de un numar de 223 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Masina de Pompieri de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu pompieri, joc 2015 de parcat, joc cu masini, joc cu pompieri, joc de parcat, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis de parcat, joc nou, joc nou cu masini, joc nou cu pompieri, joc nou de parcat jocuri noi de parcat, joc online, joc online cu masini, joc online cu pompieri, joc online de parcat, joc pentru copii, joc pentru copii cu masini jocuri pentru copii cu masini, joc pentru copii cu pompieri, joc pentru copii de parcat, jocuri 2015, jocuri 2015 cu pompieri, jocuri 2015 de parcat, jocuri cu masini, jocuri cu pompieri, jocuri de parcat, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu pompieri, jocuri gratis de parcat, jocuri gratis de parcat, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri noi cu pompieri, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu pompieri joc gratis cu pompieri, jocuri online de parcat, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu pompieri, jocuri pentru copii de parcat

Masina de Pompieri de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masina de Pompieri de Parcat

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra

Jocul Parcheaza mas...

Jocul Parcheaza masini de epoca

Parcheaza Masini la...

Parcheaza Masini la Hollywood

Parcheaza Avionul

Parcheaza Avionul

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane 3D

Camionul de la zoo...

Camionul de la zoo

Parcari cu Scooby D...

Parcari cu Scooby Doo

Parcheaza Trailerul...

Parcheaza Trailerul

Mordecai si Rigby P...

Mordecai si Rigby Parcheaza Masina

Masini Americane de...

Masini Americane de Parcat

Parcari 2014

Parcari 2014

Masina cu Rulota de...

Masina cu Rulota de Parcat

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 2

Curse 3d in Rusia

Curse 3d in Rusia

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul lui Gumball

Masina de pompieri...

Masina de pompieri

Parcari in Parc

Parcari in Parc

Scobby si Shaggy Pa...

Scobby si Shaggy Parcheaza Masina

Parcheaza masini de...

Parcheaza masini de politie


Mai multe despre jocul Masina de Pompieri de Parcat
Jocul Masina de Pompieri de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 20.06.2018 15:51.
Jocul Masina de Pompieri de Parcat a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 223 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?