Masina de Politie pe Autostrada - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masina de Politie pe Autostrada Descriere Joc: Va invitam intr-un nou joc in care veti avea de-a face cu masini de politie care gonesc pe urma infractorilor pentru a-i captura si a-i opri din a face nelegiuiri. Politistii sunt adevaratii justitiari care au menirea sa prinda pe cei care incalca legea. Stim cat de mult indragiti jocurile noastre in care aveti de condus masini si credem ca o sa va descurcati bine si de aceasta data. Tot ce aveti de facut este sa va ghidati cat mai bine masina de politie pe autostrada ca sa poata ajunge din urma masina infractorilor pentru a-i opri. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat mai multe masini cu infractori pentru a trece mai departe la un nou nivel. In joc aveti de parcurs o anumita distanta in care veti avea de gasit masinile distincte pentru a le elimina, fiti insa foarte atenti sa nu va loviti masina de alte masini pentru ca o veti avaria si e posibil sa pierdeti cursa. Incercati sa colectati inimile ca sa puteti sa va refaceti masina. Fiti cei mai buni politisti din joc si capturati toti infractorii de pe autostrada!
Jocul Masina de Politie pe Autostrada a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:34, fost jucat pana acum de un numar de 332 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Masina de Politie pe Autostrada

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu masini, joc 2015 cu politisti, joc cu politisti, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu masini, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu masini, jocuri pentru copii cu politisti

Masina de Politie pe Autostrada

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masina de Politie pe Autostrada

Masini de Politie I...

Masini de Politie Intergalactice

Elicopterul Politis...

Elicopterul Politistilor

Masina de politie i...

Masina de politie in urmarire

Eroul Politist pe S...

Eroul Politist pe Sosele

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Imbraca Tanara Poli...

Imbraca Tanara Politista

Imbraca politista

Imbraca politista

Politistii mascati...

Politistii mascati

Politisti vs infrac...

Politisti vs infractori

Politist Antitero

Politist Antitero

Portretul Infractor...

Portretul Infractorului la Politie

Masini de Politie d...

Masini de Politie de Parcat

Doamna politista

Doamna politista

Eroii politisti

Eroii politisti

Parcheaza Masina de...

Parcheaza Masina de Politie

Condu Masina Politi...

Condu Masina Politiei in Parcare

Politist in misiune...

Politist in misiune

Parking Police

Parking Police

Agentul de Politie ...

Agentul de Politie Smith


Mai multe despre jocul Masina de Politie pe Autostrada
Jocul Masina de Politie pe Autostrada face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 15:19.
Jocul Masina de Politie pe Autostrada a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:34 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 332 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?