Masina de Politie pe Autostrada - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masina de Politie pe Autostrada Descriere Joc: Va invitam intr-un nou joc in care veti avea de-a face cu masini de politie care gonesc pe urma infractorilor pentru a-i captura si a-i opri din a face nelegiuiri. Politistii sunt adevaratii justitiari care au menirea sa prinda pe cei care incalca legea. Stim cat de mult indragiti jocurile noastre in care aveti de condus masini si credem ca o sa va descurcati bine si de aceasta data. Tot ce aveti de facut este sa va ghidati cat mai bine masina de politie pe autostrada ca sa poata ajunge din urma masina infractorilor pentru a-i opri. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat mai multe masini cu infractori pentru a trece mai departe la un nou nivel. In joc aveti de parcurs o anumita distanta in care veti avea de gasit masinile distincte pentru a le elimina, fiti insa foarte atenti sa nu va loviti masina de alte masini pentru ca o veti avaria si e posibil sa pierdeti cursa. Incercati sa colectati inimile ca sa puteti sa va refaceti masina. Fiti cei mai buni politisti din joc si capturati toti infractorii de pe autostrada!
Jocul Masina de Politie pe Autostrada a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:34, fost jucat pana acum de un numar de 400 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Masina de Politie pe Autostrada

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015, joc 2015 cu masini, joc 2015 cu politisti, joc cu politisti, joc gratis, joc gratis cu masini, joc gratis cu politisti, joc nou, joc nou cu masini, joc online, joc online cu masini, joc online cu politisti, joc pentru copii, joc pentru copii cu masini, joc pentru copii cu politisti, jocuri 2015, jocuri 2015 cu masini, jocuri 2015 cu politisti, jocuri cu politisti, jocuri gratis, jocuri gratis cu masini, jocuri gratis cu politisti, jocuri noi, jocuri noi cu masini, jocuri online, jocuri online cu masini, jocuri online cu politisti, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu masini, jocuri pentru copii cu politisti

Masina de Politie pe Autostrada

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masina de Politie pe Autostrada

Masina de Politie p...

Masina de Politie pe Autostrada

Imbraca Tanara Poli...

Imbraca Tanara Politista

Aventura Politistul...

Aventura Politistului pe Motocicleta

Misiune cu Masina d...

Misiune cu Masina de Politie

Politist in misiune...

Politist in misiune

Puzzle cu masini de...

Puzzle cu masini de politie

Echipa antitero

Echipa antitero

Lego cu politisti

Lego cu politisti

Prinde Evadatii

Prinde Evadatii

Scapa de Politie Le...

Scapa de Politie Lego

Parcheaza Masini de...

Parcheaza Masini de Politie

Curse la Academia d...

Curse la Academia de Politie

Cursa Masinilor de ...

Cursa Masinilor de Politie

Condu Masina Politi...

Condu Masina Politiei in Parcare

Camioane de Politie...

Camioane de Politie

Scapa de Politie 2 ...

Scapa de Politie 2 3D

Politist Mascat in ...

Politist Mascat in Actiune

Elicopterul Politis...

Elicopterul Politistilor

Politistii de la ci...

Politistii de la circulatie

Masini de Politie I...

Masini de Politie Intergalactice


Mai multe despre jocul Masina de Politie pe Autostrada
Jocul Masina de Politie pe Autostrada face parte din categoria de Jocuri cu Politisti si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 00:18.
Jocul Masina de Politie pe Autostrada a fost adaugat in data de 04.02.2015 00:34 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 400 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?