Masina cu Rulota de Parcat 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Masina cu Rulota de Parcat 2 Descriere Joc: Adevarul este, dragi prieteni, ca in ultimul timp intradevar echipa noastra administrativa v-a adus mai multe jocuri de fete decat jocuri de baieti sau jocuri care sa le fie bune tututor, asa ca am decis ca ar fi o idee foarte buna si chiar necesara ca in continuare sa incercam sa surprindem baietii gata de joaca de pe siteul nostru cu un joculet despre care stim sigur ca urmeaza sa le placa mult, avand in vedere ca este vorba despre o categorie de jocuri care pana acum nu va dezamagt nici macar o singura data. Ei bine,adevarul este ca ne referim la un joc din colectia d ejocuri cu masini si inca nu este vorba despre un orice fel de joc, ci unul de parcat. Stim ca astfel d ejocuri v-au fost intotdeauna pe plac pentru ca niciodata nu sunt plictisitoare si va harantam ca nici acesta nu va fi. ese vorba despre un joc in care va veti putea dovedi talentele ca soferi,parcand, rand pe rand in fiecare nivel, omasina care are in spate si o rulota, asa ca este vorba despre un vehicul destul de lung ca sa spunem asa. Vi se va arata mereu unde trebuie sa parcati si de asemenea trebuie sa fiti cat se poate de atenti ca sa nu loviti nicio alta masina.
Jocul Masina cu Rulota de Parcat 2 a fost adaugat in data de 20.08.2015 16:01, fost jucat pana acum de un numar de 368 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folosese TASTELE SAGETI.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: car parking game, cars online, joc de condus masini, joc de parcat masini, joc de parcat rulota, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini tari, jocuri de baieti cu masini, jocuri de parcat, jocuri distractive cu masini, jocuri tari cu masini, masina cu rulota de parcat, masini jocuri, masini jocuri de condus, parcheaza masina online, parcheaza rulota, rv parking online

Masina cu Rulota de Parcat 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Masina cu Rulota de Parcat 2

Parcheaza masina mo...

Parcheaza masina monstru

Masinile Nostime de...

Masinile Nostime de Parcat

Parcheaza Autobuzul...

Parcheaza Autobuzul Supraetajat din Londra

Masina de pompieri...

Masina de pompieri

Parcheaza autobuze...

Parcheaza autobuze

Camionul de la zoo...

Camionul de la zoo

Parcheaza Camioane ...

Parcheaza Camioane 3D

Simpson Parcheaza

Simpson Parcheaza

Parcheaza pe zapada...

Parcheaza pe zapada

Mario de Parcat

Mario de Parcat

Parcheaza cisterna...

Parcheaza cisterna

Parcari cu ambulant...

Parcari cu ambulanta

Parcheaza rapid

Parcheaza rapid

Masina cu Rulota de...

Masina cu Rulota de Parcat

Parcheaza Taxiul 2...

Parcheaza Taxiul 2

Parcari in Miami

Parcari in Miami

Parcari cu Dora

Parcari cu Dora

Topul Parcarilor pe...

Topul Parcarilor pe Acoperis

Parcheaza taxiul

Parcheaza taxiul

Parcacari cu Masina...

Parcacari cu Masina de Pompieri


Mai multe despre jocul Masina cu Rulota de Parcat 2
Jocul Masina cu Rulota de Parcat 2 face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 23.09.2018 16:06.
Jocul Masina cu Rulota de Parcat 2 a fost adaugat in data de 20.08.2015 16:01 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 368 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?