Marea Cruciada - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Marea Cruciada Descriere Joc: Va aducem astazi un joc cu o armata de cruciati care vor sa lupte contra inamicilor lor si sa-i infranga. Jocul nostru de astazi Marea Cruciada este un joc cu bombe pe care trebuie sa le aruncati din tun inspre inamici ca sa-i eliminati si sa treceti mai departe intr-un nou nivel si sa strangeti cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa fixati tinta si apoi sa trageti cu ajutorul mouse-ului inspre tabara adversa ca sa-i nimeriti si sa-i eliminati. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de eliminat din ce in ce mai multi inamici cu fortarete din ce in ce mai puternice care in timp vor fi mai greu de eliminat. Dati tot ce puteti si stabiliti o tinta cat mai buna ca sa-i eliminati din cat mai putine incercari. Veniti alaturi de armata cruciata si ajutati-i sa scape de rivalii lor trecand cu bine de fiecare nivel al jocului cu un punctaj maxim!
Jocul Marea Cruciada a fost adaugat in data de 14.05.2014 20:40, fost jucat pana acum de un numar de 810 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Marea Cruciada

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: crusade, crusade friv, friv, friv 2014, friv cu cladiri, friv cu tunuri, friv de distrus cladiri, friv de lupta, friv frumoase, friv noi, friv online, jocuri crisade, jocuri crusade 2014, jocuri crusade friv, jocuri crusade online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu cladiri, jocuri friv cu tunuri, jocuri friv de distrus cladiri, jocuri friv de lupta, jocuri friv frumoase, jocuri friv noi, jocuri friv online

Marea Cruciada

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Marea Cruciada

Regii Cerului

Regii Cerului

Aventura Periculoas...

Aventura Periculoasa a Razboinicilor

Soldatii Mecanici i...

Soldatii Mecanici in Razboi

Razboi cu Submarine...

Razboi cu Submarine

Avioane de Razboi 2...

Avioane de Razboi 2

Tunul lu Da Vinci

Tunul lu Da Vinci

Deeds of War

Deeds of War

Tancuri in razboi

Tancuri in razboi

Razboiul Dwarf

Razboiul Dwarf

Razboi cu Barca in ...

Razboi cu Barca in Vietnam

Razboi pe Planeta M...

Razboi pe Planeta Marte

Submarine in Razboi...

Submarine in Razboi

Ultimate war

Ultimate war

Zona de razboi

Zona de razboi

Razboi in Irak

Razboi in Irak

Command Grid

Command Grid

Razboi cu avioane F...

Razboi cu avioane F1

Razboi in desert

Razboi in desert

Marea Cruciada

Marea Cruciada

Razboi cu elicopter...

Razboi cu elicoptere


Mai multe despre jocul Marea Cruciada
Jocul Marea Cruciada face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2018 11:13.
Jocul Marea Cruciada a fost adaugat in data de 14.05.2014 20:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 810 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?