Marea Cruciada - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Marea Cruciada Descriere Joc: Va aducem astazi un joc cu o armata de cruciati care vor sa lupte contra inamicilor lor si sa-i infranga. Jocul nostru de astazi Marea Cruciada este un joc cu bombe pe care trebuie sa le aruncati din tun inspre inamici ca sa-i eliminati si sa treceti mai departe intr-un nou nivel si sa strangeti cat mai multe puncte. Tot ce aveti de facut este sa fixati tinta si apoi sa trageti cu ajutorul mouse-ului inspre tabara adversa ca sa-i nimeriti si sa-i eliminati. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de eliminat din ce in ce mai multi inamici cu fortarete din ce in ce mai puternice care in timp vor fi mai greu de eliminat. Dati tot ce puteti si stabiliti o tinta cat mai buna ca sa-i eliminati din cat mai putine incercari. Veniti alaturi de armata cruciata si ajutati-i sa scape de rivalii lor trecand cu bine de fiecare nivel al jocului cu un punctaj maxim!
Jocul Marea Cruciada a fost adaugat in data de 14.05.2014 20:40, fost jucat pana acum de un numar de 944 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Marea Cruciada

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: crusade, crusade friv, friv, friv 2014, friv cu cladiri, friv cu tunuri, friv de distrus cladiri, friv de lupta, friv frumoase, friv noi, friv online, jocuri crisade, jocuri crusade 2014, jocuri crusade friv, jocuri crusade online, jocuri friv, jocuri friv 2014, jocuri friv cu cladiri, jocuri friv cu tunuri, jocuri friv de distrus cladiri, jocuri friv de lupta, jocuri friv frumoase, jocuri friv noi, jocuri friv online

Marea Cruciada

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Marea Cruciada

Razboi cu Submarine...

Razboi cu Submarine

Tancuri de Lupta 3D...

Tancuri de Lupta 3D

Razboiul Dwarf

Razboiul Dwarf

Razboaie cu tunuri...

Razboaie cu tunuri

Ultimate war

Ultimate war

Tank Attack 3D

Tank Attack 3D

Insectele in Razboi...

Insectele in Razboi

Regele razboaielor...

Regele razboaielor

Marea Cruciada 2

Marea Cruciada 2

Misiune cu Elicopte...

Misiune cu Elicopterul 2

Razboiul din Troia...

Razboiul din Troia

Lupte comando

Lupte comando

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2

Aria de razboi

Aria de razboi

Defense 1942

Defense 1942

Razboi in Irak

Razboi in Irak

Corabii de Pirati

Corabii de Pirati

Submarine in Razboi...

Submarine in Razboi

Soldat in Razboiul ...

Soldat in Razboiul din 1945

Razboaie cu Indieni...

Razboaie cu Indieni


Mai multe despre jocul Marea Cruciada
Jocul Marea Cruciada face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 17.01.2019 12:34.
Jocul Marea Cruciada a fost adaugat in data de 14.05.2014 20:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 944 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?