Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ Descriere Joc: Un nou joc cu prietenii vostri de la lego isi face aparitia astazi pe site-ul nostru cu jocuri online ca sa va jucati si sa va distrati. Jocul pe care vi-l oferim astazi Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ este un joc de indemanare care va dezvolta spiritul de observatie ca sa realizati imaginile care va sunt oferite de catre joc. Jocul are un numar de trei puzzle-uri si le veti rezolva pe rand asa cum vi le da jocul. Tot ce aveti de facut este sa rotiti fiecare piesa de puzzle pana o aduceti pe pozitia corecta tot asa faceti cu fiecare piesa in parte. Dupa ce ati asezat fiecare piesa corect si ati facut imaginea veti fi trecuti la urmatorul puzzle cu o alta imagine cu prietenii vostri lego. Cautati sa terminati fiecare puzzle in cel mai scurt timp ca sa primiti un punctaj cat mai mare. Distrati-va cu noul nostru joc de puzzle rotativ aici pe site-ul nostru cu jocuri online!
Jocul Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ a fost adaugat in data de 02.04.2014 00:06, fost jucat pana acum de un numar de 622 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri amuzante, jocuri amuzante lego, jocuri aventura, jocuri aventura lego, jocuri constructii lego, jocuri cu lego, jocuri de puzzle, jocuri din lego, jocuri filmul lego, jocuri filmul lego 2014, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu lego noi, jocuri frumoase cu lego online, jocuri lego, jocuri lego 2014, jocuri lego city, jocuri lego frumoase, jocuri lego ninjago, jocuri lego noi, jocuri lego pentru copii, jocuri lego pentru copii 2014, jocuri lego puzzle, jocuri lego puzzle, jocuri lego puzzle rotativ, jocuri lego the movie, jocuri marea aventura lego puzzle, jocuri online, jocuri online lego, jocuri online lego noi, jocuri personaje lego, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle lego online, jocuri puzzle rotativ, jocuri puzzle rotativ marea aventura lego, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, lego, lego, lego online, lego the movie puzzle, ninjago, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle cu lego, personaje, piese lego, puzzle, puzzle 2014, puzzle cu marea aventura lego, puzzle lego, puzzle lego 2014, puzzle online, puzzle online 2014, puzzle rotativ

Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ

Castelul lego

Castelul lego

Lego cu Hulk

Lego cu Hulk

Blestemul Faraonulu...

Blestemul Faraonului Lego

Lego Razboiul Stele...

Lego Razboiul Stelelor

Construieste cu Car...

Construieste cu Caramizi Lego

Orasul Lego

Orasul Lego

Lego cu Eroul Hulk...

Lego cu Eroul Hulk

Constructii Sectia ...

Constructii Sectia de Politie

Lego Curse Monster...

Lego Curse Monster

Razbunatorii Lego c...

Razbunatorii Lego cu Avionul

Lego Concurs cu Veh...

Lego Concurs cu Vehicule de Interventie

Vanatorul de Comori...

Vanatorul de Comori

Lego cu Wolverine s...

Lego cu Wolverine si Magneto

Lego in Cursa cu Ma...

Lego in Cursa cu Masinute

Militari lego

Militari lego

Lego joc

Lego joc

Lego Ninja Ninjago...

Lego Ninja Ninjago

Prietenii Lego la P...

Prietenii Lego la Parcul cu Apa

Personaje Lego Nume...

Personaje Lego Numere Ascunse

Lego Guardians Gala...

Lego Guardians Galaxy in Actiune


Mai multe despre jocul Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ
Jocul Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ face parte din categoria de Jocuri cu Lego si a fost jucat ultima oara in data de 11.10.2018 00:38.
Jocul Marea Aventura Lego Puzzle Rotativ a fost adaugat in data de 02.04.2014 00:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 622 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?