Mania Buldozerelor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Mania Buldozerelor Descriere Joc: Iata ca avem pentru voi foarte multe jocuri in care sa va jucati cu diferite utilaje care sunt foarte utile la constructii pentru ca sunt puternice si pot face treaba cea mai dificila, si anume sa sape, sa ridice greutati si multe altele. Este vorba despre buldozere care astazi vor sa arate de ce sunt in stare si cat de bine reusesc sa treaca peste obstacole ca sa ajunga la final. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de trecut pe un traseu foarte dificil pe care sa il parcurgeti cu bine ca sa adunati cat mai multe puncte si sa treceti mai departe la un nou nivel. La inceputul jocului va puteti alege tipul de buldozer cu care sa porniti in cursa care fiecare au cateva imbunatatiri ce va vor ajuta in cursa. Ca sa va deplasati buldozerul cat mai bine folositi-va de tastele sageti ca sa il ghidati cat mai bine pentru a nu-l accidenta pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Fiti cei mai buni soferi de buldozere care reusesc sa faca fata cu bine diferitelor trasee in care sunt implicati!
Jocul Mania Buldozerelor a fost adaugat in data de 15.11.2014 21:26, fost jucat pana acum de un numar de 1077 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Mania Buldozerelor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: buldozer mania, buldozere masini, jocuri cu buldozer mania, jocuri cu buldozere, jocuri cu buldozere de transportat, jocuri cu buldozere masini, jocuri cu masini, jocuri cu masini buldozere, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini pentru copii, jocuri de transportat cu buldozere, jocuri distractive cu buldozere, jocuri gratis cu buldozere, jocuri noi cu buldozere, jocuri online cu buldozere, jocuri pentru copii cu buldozere, mania buldozer joc, masini buldozere, masini buldozere de transportat, masini pentru copii

Mania Buldozerelor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Mania Buldozerelor

Truck Loader 3

Truck Loader 3

Excavatoare cu magn...

Excavatoare cu magnet

Buldozere pentru za...

Buldozere pentru zapada

Excavatorul pentru ...

Excavatorul pentru dezapezit

Excavatorul din Val...

Excavatorul din Valea Mortii

Curse cu Buldozere...

Curse cu Buldozere

Buldoexcavatoare cu...

Buldoexcavatoare cu lama

Buldozere pe senile...

Buldozere pe senile

Puzzle cu excavatoa...

Puzzle cu excavatoare

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada 2

Excavatorul lui Bob...

Excavatorul lui Bob

Excavatorul tractor...

Excavatorul tractor

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada

Excavatoare cu remo...

Excavatoare cu remorca

Parcheaza excavator...

Parcheaza excavatorul

Curse cu Excavatoru...

Curse cu Excavatorul Buldozer

Mania Buldozerelor...

Mania Buldozerelor

Parcari cu excavato...

Parcari cu excavatoare

Excavatorul din min...

Excavatorul din mina

Excavatorul cu cupa...

Excavatorul cu cupa


Mai multe despre jocul Mania Buldozerelor
Jocul Mania Buldozerelor face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 15.01.2019 22:55.
Jocul Mania Buldozerelor a fost adaugat in data de 15.11.2014 21:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1077 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?