Mania Buldozerelor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Mania Buldozerelor Descriere Joc: Iata ca avem pentru voi foarte multe jocuri in care sa va jucati cu diferite utilaje care sunt foarte utile la constructii pentru ca sunt puternice si pot face treaba cea mai dificila, si anume sa sape, sa ridice greutati si multe altele. Este vorba despre buldozere care astazi vor sa arate de ce sunt in stare si cat de bine reusesc sa treaca peste obstacole ca sa ajunga la final. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de trecut pe un traseu foarte dificil pe care sa il parcurgeti cu bine ca sa adunati cat mai multe puncte si sa treceti mai departe la un nou nivel. La inceputul jocului va puteti alege tipul de buldozer cu care sa porniti in cursa care fiecare au cateva imbunatatiri ce va vor ajuta in cursa. Ca sa va deplasati buldozerul cat mai bine folositi-va de tastele sageti ca sa il ghidati cat mai bine pentru a nu-l accidenta pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa o luati de la capat. Fiti cei mai buni soferi de buldozere care reusesc sa faca fata cu bine diferitelor trasee in care sunt implicati!
Jocul Mania Buldozerelor a fost adaugat in data de 15.11.2014 21:26, fost jucat pana acum de un numar de 763 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Mania Buldozerelor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: buldozer mania, buldozere masini, jocuri cu buldozer mania, jocuri cu buldozere, jocuri cu buldozere de transportat, jocuri cu buldozere masini, jocuri cu masini, jocuri cu masini buldozere, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini pentru copii, jocuri de transportat cu buldozere, jocuri distractive cu buldozere, jocuri gratis cu buldozere, jocuri noi cu buldozere, jocuri online cu buldozere, jocuri pentru copii cu buldozere, mania buldozer joc, masini buldozere, masini buldozere de transportat, masini pentru copii

Mania Buldozerelor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Mania Buldozerelor

Stivuitoare de marf...

Stivuitoare de marfa

Parcari cu excavato...

Parcari cu excavatoare

Excavatorul din min...

Excavatorul din mina

Excavatorul cu Bila...

Excavatorul cu Bila

Excavatoare pe munt...

Excavatoare pe munte

Truck Loader

Truck Loader

Excavatoare cu cupa...

Excavatoare cu cupa

Buldozere pentru za...

Buldozere pentru zapada

Buldozerul pe Zapad...

Buldozerul pe Zapada

Excavatoare cu remo...

Excavatoare cu remorca

Excavatoare cu magn...

Excavatoare cu magnet

Truck Loader 3

Truck Loader 3

Excavatorul Robot

Excavatorul Robot

Buldozere de teren...

Buldozere de teren

Excavatorul pentru ...

Excavatorul pentru dezapezit

Buldoexcavatoare cu...

Buldoexcavatoare cu lama

Excavatoare de demo...

Excavatoare de demolat

Truck Loader 4

Truck Loader 4

Excavatoare Mania

Excavatoare Mania

Parcheaza excavator...

Parcheaza excavatorul


Mai multe despre jocul Mania Buldozerelor
Jocul Mania Buldozerelor face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 17:43.
Jocul Mania Buldozerelor a fost adaugat in data de 15.11.2014 21:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 763 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?