Mahjong din Africa - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Mahjong din Africa Descriere Joc: Vrem sa va aducem astazi un joc nou din categoria mahjongului ca voi sa il incercati si sa va distrati cat mai mult alaturi de noi. Iata ca imaginile de pe piesele din noul joc de mahjong sunt desprinse din jungla de pe continentul african fiind foarte frumoase si pe care voi sa le eliminati conform regulilor acestui joc. Tot ce aveti de facut este sa eliminati piesele toate potrivindu-le cat mai bine doua cate doua cu imagini identice ca sa adunati cat mai multe puncte si trecand mai departe intr-un nou nivel. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate piesele ca sa puteti trece mai departe in joc. Cu cat veti inainta in nivele veti avea de eliminat din ce in ce mai multe piese ceea ce va face jocul mai dificil. Ca sa puteti elimina piesele trebuie sa le alegeti pe cele de pe margine iar cele din interior trebuiesc si ele eliberate eliminand toate piesele din jurul lor. Suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine in noul joc si veti reusi sa faceti eliminarile care sa va ajute sa finalizati jocul cu succes!
Jocul Mahjong din Africa a fost adaugat in data de 09.02.2015 02:26, fost jucat pana acum de un numar de 233 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Mahjong din Africa

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 de logica, joc de logica, joc gratis, joc gratis de logica, joc gratis online, joc nou, joc nou de logica, joc online, joc online 2015, joc online de logica, joc online pentru copii, joc pentru copii, joc pentru copii de logica, joc virtual, jocuri 2015 de logica, jocuri cu animale, jocuri cu mahjong cu animale, jocuri de logica, jocuri gratis, jocuri gratis de logica, jocuri mahjong, jocuri noi, jocuri noi cu mahjong, jocuri noi de logica, jocuri online, jocuri online de logica, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii de logica, jocuri virtuale, mahjog online, mahjong, mahjong salbatic african

Mahjong din Africa

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Mahjong din Africa

Mahjong cu Tweety

Mahjong cu Tweety

Mahjong cu Calcule...

Mahjong cu Calcule

Mahjong cu Printese...

Mahjong cu Printesele Disney

Frozen Regatul de G...

Frozen Regatul de Gheata Mahjong

Mahjong cu Desene

Mahjong cu Desene

Safari Mahjong

Safari Mahjong

Mahjong de Hallowee...

Mahjong de Halloween 2

Mahjong cifre si li...

Mahjong cifre si litere

Mahjong cu Printese...

Mahjong cu Printese Disney

Obiecte casnice

Obiecte casnice

Mahjong 3D

Mahjong 3D

Mahjong Alb si Negr...

Mahjong Alb si Negru

Mahjong cu jucarii...

Mahjong cu jucarii

Eroii Nostrii Mahjo...

Eroii Nostrii Mahjong

Joc distractiv de m...

Joc distractiv de mahJong

Mahjong Towers

Mahjong Towers

Wow connect

Wow connect

Mahjong din Africa...

Mahjong din Africa

Mahjong Ben 10

Mahjong Ben 10

Mahjong cu dinozaur...

Mahjong cu dinozauri


Mai multe despre jocul Mahjong din Africa
Jocul Mahjong din Africa face parte din categoria de Jocuri Mahjong si a fost jucat ultima oara in data de 14.12.2017 19:20.
Jocul Mahjong din Africa a fost adaugat in data de 09.02.2015 02:26 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 233 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?