Magicianul de la Zuma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Magicianul de la Zuma Descriere Joc: Ne bucuram sa aducem pentru iubitorii de jocuri zuma un joc nou in care veti avea cam acelasi lucru de facut insa cadrul de joc si personajul cu bile este mereu altul. De aceasta data veti avea un magician care stie sa isi foloseasca talentul pentru a elimina toate bilele care se misca pe traiectorie pentru a aduna puncte si a merge mai departe in joc. Jocul este alcatuit din mai multe nivele si in fiecare nivel aveti o noua traiectorie de urmat in care voi sa eliminati bilele cu ajutorul altor bile colorate pe care le veti potrivi cat mai bine ca sa alcatuiti grupe de minim trei sau mai multe bile de acelasi fel. Facand asa veti reusi sa eliminati bilele pe rand pana cand nu veti mai avea nici una de eliminat si abia atunci veti trece la un nou nivel. Credem ca nu vi se pare dificil acest nou joc si veti trece de fiecare nivel chiar daca cu timpul acestea se mai complica pentru ca veti avea noi bile colorate cu alte culori. Tintiti cat mai bine bilele colorate ca sa adunati un punctaj cat mai mare trecand de la un nivel la altul!
Jocul Magicianul de la Zuma a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:57, fost jucat pana acum de un numar de 1624 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Magicianul de la Zuma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate zuma, jocuri cu bile zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2015, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online

Magicianul de la Zuma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Magicianul de la Zuma

Zuma Gold

Zuma Gold

Zuma cu bile

Zuma cu bile

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Fara Sfarsit

Zuma mouse

Zuma mouse

Zuma Ferma cu Gaini...

Zuma Ferma cu Gaini

Inca Ball Zuma

Inca Ball Zuma

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis 2

Zuma cu Luptatori

Zuma cu Luptatori

Zen Blaster Zuma

Zen Blaster Zuma

Zuma Revenge

Zuma Revenge

Zuma Bubbles

Zuma Bubbles

Zuma cu bomboane

Zuma cu bomboane

Zuma Cosmica

Zuma Cosmica

Zuma pe Conducte

Zuma pe Conducte

Ursul Zuma

Ursul Zuma

Football Zuma

Football Zuma

Zuma cu tunul

Zuma cu tunul

Zuma Marcha

Zuma Marcha

Zuma Mania Extrater...

Zuma Mania Extraterestra

Magicianul de la Zu...

Magicianul de la Zuma


Mai multe despre jocul Magicianul de la Zuma
Jocul Magicianul de la Zuma face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2019 21:15.
Jocul Magicianul de la Zuma a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:57 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1624 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?