Magicianul de la Zuma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Magicianul de la Zuma Descriere Joc: Ne bucuram sa aducem pentru iubitorii de jocuri zuma un joc nou in care veti avea cam acelasi lucru de facut insa cadrul de joc si personajul cu bile este mereu altul. De aceasta data veti avea un magician care stie sa isi foloseasca talentul pentru a elimina toate bilele care se misca pe traiectorie pentru a aduna puncte si a merge mai departe in joc. Jocul este alcatuit din mai multe nivele si in fiecare nivel aveti o noua traiectorie de urmat in care voi sa eliminati bilele cu ajutorul altor bile colorate pe care le veti potrivi cat mai bine ca sa alcatuiti grupe de minim trei sau mai multe bile de acelasi fel. Facand asa veti reusi sa eliminati bilele pe rand pana cand nu veti mai avea nici una de eliminat si abia atunci veti trece la un nou nivel. Credem ca nu vi se pare dificil acest nou joc si veti trece de fiecare nivel chiar daca cu timpul acestea se mai complica pentru ca veti avea noi bile colorate cu alte culori. Tintiti cat mai bine bilele colorate ca sa adunati un punctaj cat mai mare trecand de la un nivel la altul!
Jocul Magicianul de la Zuma a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:57, fost jucat pana acum de un numar de 1901 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Magicianul de la Zuma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate zuma, jocuri cu bile zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2015, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online

Magicianul de la Zuma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Magicianul de la Zuma

Zuma cu bile Quest...

Zuma cu bile Quest

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Fara Sfarsit

Zuma cu bile

Zuma cu bile

Micul Ursulet Zuma...

Micul Ursulet Zuma

Zuma Kazoo Ball

Zuma Kazoo Ball

Zuma in Templul lui...

Zuma in Templul lui Anubis

Football Zuma

Football Zuma

Zuma pentru copii

Zuma pentru copii

Zuma Ball

Zuma Ball

Fructe Zuma

Fructe Zuma

Zuma mouse

Zuma mouse

Zuma Bawling

Zuma Bawling

Zuma Tiger Maze

Zuma Tiger Maze

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis 2

Jocul Zuma Snake

Jocul Zuma Snake

Zuma cu lumini

Zuma  cu lumini

Zuma Celor 8 Planet...

Zuma Celor 8 Planete

Zen Blaster Zuma

Zen Blaster Zuma

Zuma cu Tigri

Zuma cu Tigri


Mai multe despre jocul Magicianul de la Zuma
Jocul Magicianul de la Zuma face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 20.07.2019 18:13.
Jocul Magicianul de la Zuma a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:57 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1901 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?