Magicianul de la Zuma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Magicianul de la Zuma Descriere Joc: Ne bucuram sa aducem pentru iubitorii de jocuri zuma un joc nou in care veti avea cam acelasi lucru de facut insa cadrul de joc si personajul cu bile este mereu altul. De aceasta data veti avea un magician care stie sa isi foloseasca talentul pentru a elimina toate bilele care se misca pe traiectorie pentru a aduna puncte si a merge mai departe in joc. Jocul este alcatuit din mai multe nivele si in fiecare nivel aveti o noua traiectorie de urmat in care voi sa eliminati bilele cu ajutorul altor bile colorate pe care le veti potrivi cat mai bine ca sa alcatuiti grupe de minim trei sau mai multe bile de acelasi fel. Facand asa veti reusi sa eliminati bilele pe rand pana cand nu veti mai avea nici una de eliminat si abia atunci veti trece la un nou nivel. Credem ca nu vi se pare dificil acest nou joc si veti trece de fiecare nivel chiar daca cu timpul acestea se mai complica pentru ca veti avea noi bile colorate cu alte culori. Tintiti cat mai bine bilele colorate ca sa adunati un punctaj cat mai mare trecand de la un nivel la altul!
Jocul Magicianul de la Zuma a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:57, fost jucat pana acum de un numar de 1378 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Magicianul de la Zuma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate zuma, jocuri cu bile zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2015, jocuri zuma cu bile, jocuri zuma cu bile colorate, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma frumoase, jocuri zuma noi, jocuri zuma online

Magicianul de la Zuma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Magicianul de la Zuma

Zuma pe Conducte

Zuma pe Conducte

Ben 10 Helix Zuma

Ben 10 Helix Zuma

Zuma cu alimente

Zuma cu alimente

Zen Blaster Zuma

Zen Blaster Zuma

Magicianul de la Zu...

Magicianul de la Zuma

Zuma cu Dulciuri

Zuma cu Dulciuri

Zuma mouse

Zuma mouse

Zuma cu perle

Zuma cu perle

Zuma cu bile Quest...

Zuma cu bile Quest

Jocul Zuma Incas

Jocul Zuma Incas

Zuma cu Buburuze

Zuma cu Buburuze

Pokemon Zuma

Pokemon Zuma

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Zuma Atlantis 2

Zuma Atlantis 2

Inca Ball Zuma

Inca Ball Zuma

Zuma cu Caracatita...

Zuma cu Caracatita

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Fara Sfarsit

Zuma India

Zuma India

Micul Ursulet Zuma...

Micul Ursulet Zuma

Zuma Dynasty

Zuma Dynasty


Mai multe despre jocul Magicianul de la Zuma
Jocul Magicianul de la Zuma face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2019 11:55.
Jocul Magicianul de la Zuma a fost adaugat in data de 14.01.2015 00:57 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1378 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?