Lupte Politice - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lupte Politice Descriere Joc: Va prezentam un joc in care politica a devenit foarte amuzanta si distractiva. In jocul Lupte politice liderii statelor se lupta cu teroristii pentru binele tarii sau gruparii lor. La inceputul jocului alege cu mouse-ul unul din cele patru caractere reprezentate de: teroristul arab Bin Laden, presedintele american George Bush, nord coreeanul Kim Jong-il si de liderul din Irak Saddam Hussain. Puteti sa va alegeti numarul de runde pe care vrei sa le joci dar si unul din nivelele usor, normal si greu. Aveti nevoie de tastele sageti pentru a va misca de tasta J pentru a executa o lovitura cu pumnul, de tasta K pentru a lovi cu piciorul si pentru a face o lovitura speciala apasati tasta L. Pentru fiecare oponent in parte este o alta imagine de fundal corespunzatoare tarii din care provine. Amuzati-va jucand jocul Lupte Politice.
Jocul Lupte Politice a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:52, fost jucat pana acum de un numar de 796 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Jucator unu: tastele w,a,s,d pentru deplasare si tastele j,k,l pentru atac, Jucatorul doi: tastele sageti pentru deplasare si tastele 1,2,3 pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu batalii, jocuri cu box, jocuri cu dueluri, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu lupte cu presedinti, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte politice, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri cu politicieni, jocuri cu presedinti, jocuri political duel

Lupte Politice

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lupte Politice

Regele Luptelor

Regele Luptelor

Lupte cu Pucca

Lupte cu Pucca

Fata robot

Fata robot

Batai Street Fighte...

Batai Street Fighter

Ironman in New York...

Ironman in New York

Batai de strada

Batai de strada

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune

Lupte Politice

Lupte Politice

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Street fighter 2

Street fighter 2

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Lupte cu Shino

Lupte cu Shino

Wrestling Nacho Lib...

Wrestling Nacho Libre

Bataie cu Sponge Bo...

Bataie cu Sponge Bob

Lupte Kung Fu

Lupte Kung Fu

Luptator de Strada ...

Luptator de Strada 2

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna


Mai multe despre jocul Lupte Politice
Jocul Lupte Politice face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 20.01.2018 17:48.
Jocul Lupte Politice a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 796 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?