Lupte Politice - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lupte Politice Descriere Joc: Va prezentam un joc in care politica a devenit foarte amuzanta si distractiva. In jocul Lupte politice liderii statelor se lupta cu teroristii pentru binele tarii sau gruparii lor. La inceputul jocului alege cu mouse-ul unul din cele patru caractere reprezentate de: teroristul arab Bin Laden, presedintele american George Bush, nord coreeanul Kim Jong-il si de liderul din Irak Saddam Hussain. Puteti sa va alegeti numarul de runde pe care vrei sa le joci dar si unul din nivelele usor, normal si greu. Aveti nevoie de tastele sageti pentru a va misca de tasta J pentru a executa o lovitura cu pumnul, de tasta K pentru a lovi cu piciorul si pentru a face o lovitura speciala apasati tasta L. Pentru fiecare oponent in parte este o alta imagine de fundal corespunzatoare tarii din care provine. Amuzati-va jucand jocul Lupte Politice.
Jocul Lupte Politice a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:52, fost jucat pana acum de un numar de 738 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Jucator unu: tastele w,a,s,d pentru deplasare si tastele j,k,l pentru atac, Jucatorul doi: tastele sageti pentru deplasare si tastele 1,2,3 pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu batalii, jocuri cu box, jocuri cu dueluri, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu lupte cu presedinti, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte politice, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri cu politicieni, jocuri cu presedinti, jocuri political duel

Lupte Politice

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lupte Politice

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi

Batai bushido

Batai bushido

Testoasele Ninja Ta...

Testoasele Ninja Tactici de Lupta 3D

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Lupte Intre Tocilar...

Lupte Intre Tocilari

Mordecai Si Rigbi B...

Mordecai Si Rigbi Batalia Monstrilor

Robotii TKO

Robotii TKO

Luptator de Strada ...

Luptator de Strada 2

Luptator de Strada...

Luptator de Strada

12 Luptatori

12 Luptatori

Ninja Pou

Ninja Pou

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Bataie la pub

Bataie la pub

Gladiatorii

Gladiatorii

Fata robot

Fata robot

Testoasele ninja

Testoasele ninja

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Batai asiatice

Batai asiatice

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Batai copoeira in 2...

Batai copoeira in 2


Mai multe despre jocul Lupte Politice
Jocul Lupte Politice face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 26.09.2017 07:16.
Jocul Lupte Politice a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 738 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?