Lupte Politice - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lupte Politice Descriere Joc: Va prezentam un joc in care politica a devenit foarte amuzanta si distractiva. In jocul Lupte politice liderii statelor se lupta cu teroristii pentru binele tarii sau gruparii lor. La inceputul jocului alege cu mouse-ul unul din cele patru caractere reprezentate de: teroristul arab Bin Laden, presedintele american George Bush, nord coreeanul Kim Jong-il si de liderul din Irak Saddam Hussain. Puteti sa va alegeti numarul de runde pe care vrei sa le joci dar si unul din nivelele usor, normal si greu. Aveti nevoie de tastele sageti pentru a va misca de tasta J pentru a executa o lovitura cu pumnul, de tasta K pentru a lovi cu piciorul si pentru a face o lovitura speciala apasati tasta L. Pentru fiecare oponent in parte este o alta imagine de fundal corespunzatoare tarii din care provine. Amuzati-va jucand jocul Lupte Politice.
Jocul Lupte Politice a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:52, fost jucat pana acum de un numar de 864 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Jucator unu: tastele w,a,s,d pentru deplasare si tastele j,k,l pentru atac, Jucatorul doi: tastele sageti pentru deplasare si tastele 1,2,3 pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu batalii, jocuri cu box, jocuri cu dueluri, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu lupte cu presedinti, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte politice, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri cu politicieni, jocuri cu presedinti, jocuri political duel

Lupte Politice

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lupte Politice

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate

Lupte Kung Fu

Lupte Kung Fu

Street fighter 2

Street fighter 2

Lupte cu Naruto

Lupte cu Naruto

Lupte cu Vrajitori...

Lupte cu Vrajitori

Antrenamentul Misti...

Antrenamentul Mistic Pawer Rangers

Luptator de Strada...

Luptator de Strada

Power Rangers Samur...

Power Rangers Samurai Portalul Puterii

Bataie cu Sponge Bo...

Bataie cu Sponge Bob

Batai asiatice

Batai asiatice

Batai in ring

Batai in ring

Batai Street Fighte...

Batai Street Fighter

Ben 10 Orasul Fanto...

Ben 10 Orasul Fantoma

Batai mascote

Batai mascote

Ninja Pou

Ninja Pou

Regele Luptelor

Regele Luptelor

Batai Bugs Bunny

Batai Bugs Bunny

Lupte Intre Tocilar...

Lupte Intre Tocilari

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi


Mai multe despre jocul Lupte Politice
Jocul Lupte Politice face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 18.04.2018 17:00.
Jocul Lupte Politice a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 864 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?