Lupta Piratilor cu Bombe - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lupta Piratilor cu Bombe Descriere Joc: Piratii sunt personaje despre care ati mai auzit si stiti si ce anume fac fara sa se supuna niciunei legi, ei stau pe mare in corabii si asteapta alte vase care patrund in larg pentru a le jefui. Piratii sunt niste barbari gata oricand sa faca rau cu armament destul de mare pe care il folosesc sa ameninte alte corabii. Noi va aducem astazi un joc nou care se claseaza in seria de jocuri cu bombe pentru ca este un joc asemanator jocului cu bomberman pentru ca si aici aveti de parcurs un labirint in care veti avea de amplasat ici si colo mine marine care vor exploda la un moment dat spargand anumite obstacole croid corabiei drum sa inainteze in labirint. In jocul nostru va trebui sa va alegeti un adversar alaturi de care sa va jucati si fiecare dintre voi va incerca sa sparga cat mai multe obstacole ca sa va clasati cei mai buni, va pierde jocul cel care va termina cele trei vieti. Descurcati-va cat mai bine si in noul nostru joc cu bombe ca sa va numarati si voi printre cei mai buni jucatori!
Jocul Lupta Piratilor cu Bombe a fost adaugat in data de 22.10.2014 09:39, fost jucat pana acum de un numar de 443 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Lupta Piratilor cu Bombe

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bomberman, bomberman cu bombite, bomberman joc, bomberman joculete, joc cu bomberman, joc cu pirati, joculete 2014, joculete 2014 cu bomberman, joculete 2014 cu pirati, joculete batalia piratilor, joculete cu bombe cu bomberman, joculete cu bomberman, joculete cu bomberman cu bombe, joculete cu pirati, joculete cu pirati cu bombe, joculete distractive, joculete distractive cu bomberman, joculete distractive cu pirati, joculete gratis, joculete gratis cu bomberman, joculete gratis cu pirati, joculete noi, joculete noi cu bomberman, joculete noi cu pirati, joculete online, joculete online cu bomberman, joculete online cu pirati, joculete pentru copii, joculete pentru copii cu bomberman, joculete pentru copii cu pirati, pirati, pirati joc, pirati joculete

Lupta Piratilor cu Bombe

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lupta Piratilor cu Bombe

Bombe cu Mingi de F...

Bombe cu Mingi de Fotbal

Bomberman cu Tom si...

Bomberman cu Tom si Jerry

Plaseaza bombe

Plaseaza bombe

Atacul piratilor

Atacul piratilor

Super Gandacelul cu...

Super Gandacelul cu Bombe

Explozii cu dinamit...

Explozii cu dinamite

Baatman Bomberman

Baatman Bomberman

Transporta bombe

Transporta bombe

Kim Posible cu Bomb...

Kim Posible cu Bombe

Bombardari 2

Bombardari 2

Detonatorul de bomb...

Detonatorul de bombe

Distrugatorul cu gr...

Distrugatorul cu grenade

Bombardari 3

Bombardari 3

Kirby Bomberman

Kirby Bomberman

Bombe cu marmote

Bombe cu marmote

Bombe catre extrate...

Bombe catre extraterestrii

Foc si Bombe 2

Foc si Bombe 2

Dodgeball cu Cirese...

Dodgeball cu Cirese Bombe

Bomberman in Spatiu...

Bomberman in Spatiu

Foc si Bombe

Foc si Bombe


Mai multe despre jocul Lupta Piratilor cu Bombe
Jocul Lupta Piratilor cu Bombe face parte din categoria de Jocuri cu Bombe si a fost jucat ultima oara in data de 15.07.2018 13:04.
Jocul Lupta Piratilor cu Bombe a fost adaugat in data de 22.10.2014 09:39 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 443 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?