Lupta Piratilor cu Bombe - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lupta Piratilor cu Bombe Descriere Joc: Piratii sunt personaje despre care ati mai auzit si stiti si ce anume fac fara sa se supuna niciunei legi, ei stau pe mare in corabii si asteapta alte vase care patrund in larg pentru a le jefui. Piratii sunt niste barbari gata oricand sa faca rau cu armament destul de mare pe care il folosesc sa ameninte alte corabii. Noi va aducem astazi un joc nou care se claseaza in seria de jocuri cu bombe pentru ca este un joc asemanator jocului cu bomberman pentru ca si aici aveti de parcurs un labirint in care veti avea de amplasat ici si colo mine marine care vor exploda la un moment dat spargand anumite obstacole croid corabiei drum sa inainteze in labirint. In jocul nostru va trebui sa va alegeti un adversar alaturi de care sa va jucati si fiecare dintre voi va incerca sa sparga cat mai multe obstacole ca sa va clasati cei mai buni, va pierde jocul cel care va termina cele trei vieti. Descurcati-va cat mai bine si in noul nostru joc cu bombe ca sa va numarati si voi printre cei mai buni jucatori!
Jocul Lupta Piratilor cu Bombe a fost adaugat in data de 22.10.2014 09:39, fost jucat pana acum de un numar de 188 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Lupta Piratilor cu Bombe

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bomberman, bomberman cu bombite, bomberman joc, bomberman joculete, joc cu bomberman, joc cu pirati, joculete 2014, joculete 2014 cu bomberman, joculete 2014 cu pirati, joculete batalia piratilor, joculete cu bombe cu bomberman, joculete cu bomberman, joculete cu bomberman cu bombe, joculete cu pirati, joculete cu pirati cu bombe, joculete distractive, joculete distractive cu bomberman, joculete distractive cu pirati, joculete gratis, joculete gratis cu bomberman, joculete gratis cu pirati, joculete noi, joculete noi cu bomberman, joculete noi cu pirati, joculete online, joculete online cu bomberman, joculete online cu pirati, joculete pentru copii, joculete pentru copii cu bomberman, joculete pentru copii cu pirati, pirati, pirati joc, pirati joculete

Lupta Piratilor cu Bombe

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lupta Piratilor cu Bombe

Super Gandacelul cu...

Super Gandacelul cu Bombe

Angry Birds Bomberm...

Angry Birds Bomberman

Bomberman in Razboi...

Bomberman in Razboi

Bombardeaza cu Expl...

Bombardeaza cu Explozibil

Foc si Bombe 2

Foc si Bombe 2

Bombarman Nebun

Bombarman Nebun

Bombardari 3

Bombardari 3

Foc si Bombe

Foc si Bombe

Bombe cu marmote

Bombe cu marmote

Bombarman Dragalas...

Bombarman Dragalas

Super Mario Bomber...

Super Mario Bomber

Baatman Bomberman

Baatman Bomberman

Banditii si Bombele...

Banditii si Bombele

Bomb it 3

Bomb it 3

Bombe cu Naruto

Bombe cu Naruto

Bomberman cu Mingea...

Bomberman cu Mingea de Foc

Distrugatorul cu gr...

Distrugatorul cu grenade

Bomb it 7

Bomb it 7

Shugo Chara Bomb

Shugo Chara Bomb

Veverite si Explozi...

Veverite si Explozii


Mai multe despre jocul Lupta Piratilor cu Bombe
Jocul Lupta Piratilor cu Bombe face parte din categoria de Jocuri cu Bombe si a fost jucat ultima oara in data de 19.09.2017 09:55.
Jocul Lupta Piratilor cu Bombe a fost adaugat in data de 22.10.2014 09:39 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 188 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?