Lumea Tancurilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lumea Tancurilor Descriere Joc: Lumea Tancurilor trece printr-o serie de razboaie, iar ca sa supravietuiesti pana la sfarsit trebuie sa iti invingi toti inamicii ce apar in scena. Ai la dispozitie tastele cu sageti ca sa te misti mai usor, iar cu butonul din dreapta al mouse-ului lansezi proiectilele. Ca sa nu fii doborat, mareste-ti puterea de aparare si de atac, astfel nu vei fi avariat si vei putea sa ii distrugi mai repede pe cei ce incearca sa te omoare. Poti arunca si cu bombe, acestea fiind mult mai periculoase si au raza de actiune mai mare. Cu cat distrugi mai multi adversari, cu atat vei fi mai aproape de finalul nivelului si vei primi puncte. Totul se va cronometra insa, asa ca fii rapid si nu ii lasa pe ceilalti sa te loveasca, pentru ca vei pierde. Dupa ce ai terminat un nivel, iti va aparea un tabel care iti arata cat de indemanatic ai fost, dar si daca ai primit vreun premiu. La sfarsit, toate punctele se vor acumula si, daca te pricepi la ceea ce faci, vei obtine cel mai mare scor!
Jocul Lumea Tancurilor a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:12, fost jucat pana acum de un numar de 760 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tastele W,A,S,D ca sa jucati jocul Lumea Tancurilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu armata, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu militari, jocuri cu proiectile, jocuri cu tancuri 2013, jocuri cu tancuri 2014, jocuri cu tancuri 3d, jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri de lupta, jocuri cu tancuri de razboi, jocuri cu tancuri gratis, jocuri cu tancuri pc, jocuri the tank world

Lumea Tancurilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lumea Tancurilor

Camioane de Razboi...

Camioane de Razboi

Razboi la castel

Razboi la castel

Avioane de razboi

Avioane de razboi

Command Grid

Command Grid

Razboi cu Submarine...

Razboi cu Submarine

Ultimate war

Ultimate war

Lumea Tancurilor

Lumea Tancurilor

Avioane de Razboi 2...

Avioane de Razboi 2

Tancuri Vs Avioane...

Tancuri Vs Avioane

Razboaie cu tunuri...

Razboaie cu tunuri

Zeii Olimpului

Zeii Olimpului

Marea Cruciada 2

Marea Cruciada 2

Razboiul din Troia...

Razboiul din Troia

Razboaie cu trenuri...

Razboaie cu trenuri

Razboaie feudale

Razboaie feudale

Submarine in Razboi...

Submarine in Razboi

Defense 1942

Defense 1942

Razboi in Irak

Razboi in Irak

Razboi in desert

Razboi in desert

Razboi in aer

Razboi in aer


Mai multe despre jocul Lumea Tancurilor
Jocul Lumea Tancurilor face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 15.12.2017 13:42.
Jocul Lumea Tancurilor a fost adaugat in data de 07.04.2014 10:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 760 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?