Locomotivele Chuggington la Verificari - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Locomotivele Chuggington la Verificari Descriere Joc: Sunt foarte multi printre voi care indragesc jocurile noastre cu trenuri, de aceea noi cautam in fiecare zi sa va aducem ceva deosebit de jucat, un joc care sa fie si educativ dar si distractiv. Noi suntem siguri ca aveti ceva de invatat din fiecare joc pe care il adaugam pentru voi pe site, insa si jocul de astazi va va oferi ceea ce va doriti. Locomotivele Chuggington sunt tare bucuroase cand sunt in preajma voastra si isi doresc sa le dati o mana de ajutor cand au nevoie cum este si in jocul de astazi cand ele trec prin controlul periodic pentru a fi reglate anumite defectiuni minore sau majore ca ele sa functioneze la parametri optimi. In acest joc voi veti avea un rol foarte important, si anume veti fi mecanici de locomotiva care fac verificari periodice si voi veti consulta fiecare locomotiva care soseste la voi. In joc aveti si ustensilele cu care puteti face aceste eventualele reparatii asa cum va este indicat dupa semn. Insa inainte sa va apucati de treaba trebuie sa opriti locomotiva la timp la semnul indicat ca sa o puteti consulta asa cum trebuie. Suntem siguri ca veti face o treaba foarte buna si nu va ramane nicio locomotiva neverificata!
Jocul Locomotivele Chuggington la Verificari a fost adaugat in data de 08.02.2015 22:46, fost jucat pana acum de un numar de 6961 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 50 ori, iar media rezultata este de 3.7 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tasta space ca sa jucati jocul Locomotivele Chuggington la Verificari

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: chuggington jocuri 2015, jocuri cu locomotivele chuggers, jocuri cu trenuri chuggington, jocuri de construit cu chuggington, jocuri de reparat chuggington, jocuri de reparat locomotive, jocuri de reparat trenuri, jocuri noi cu chuggington, jocuri pentru copii cu chuggington, jocuri repara locomotivele

Locomotivele Chuggington la Verificari

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Locomotivele Chuggington la Verificari

Trenul de marfa

Trenul de marfa

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 2

Trenul cu Indieni

Trenul cu Indieni

Trenul in Cursa

Trenul in Cursa

Trenuri de condus

Trenuri de condus

Trenuri cu Diamante...

Trenuri cu Diamante

Trenul de Pasti

Trenul de Pasti

Trenurile Lego

Trenurile Lego

Trenul Express de M...

Trenul Express de Marfa 6

Dora in tren

Dora in tren

Trenul Thomas in Eg...

Trenul Thomas in Egipt

Controlor trenuri d...

Controlor trenuri de pasageri

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile Chugginton

Trenul cu Cadouri d...

Trenul cu Cadouri de Craciun

Express Way

Express Way

Trenul marfar

Trenul marfar

Trenul supersonic

Trenul supersonic

Trenuri Lego City

Trenuri Lego City

Mini Trenul pe Sine...

Mini Trenul pe Sine

Trenul cu vagoane

Trenul cu vagoane


Mai multe despre jocul Locomotivele Chuggington la Verificari
Jocul Locomotivele Chuggington la Verificari face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 20.07.2017 17:50.
Jocul Locomotivele Chuggington la Verificari a fost adaugat in data de 08.02.2015 22:46 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 6961 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?