Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi Descriere Joc: Va oferim astazi un joc nou cu Thomas, locomotiva care transporta marfa la destinatie iar astazi are sarcina sa transporte mingi pentru campionatul de fotabal din acest an si trebuie sa ajunga cu ele la timp. Jocul nostru de astazi este un joc cu transporturi de marfa in care trebuie sa va ajutati locomotiva preferata sa transporte cantitatea de mingi ceruta ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de transportat un anumit numar de mingi ca sa adunati puncte si sa fiti transferati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa ghidati cat mai bine locomotiva cu ajutorul tastelor sageti ca sa treceti cu bine de fiecare obstacol de pe traseu si sa ajungeti la capat cu minimul de mingi cerut la fiecare nivel. Sunteti asteptati ca sa veniti alaturi de Thomas sa il ajutati sa transporte mingile in siguranta!
Jocul Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi a fost adaugat in data de 04.07.2014 17:14, fost jucat pana acum de un numar de 7945 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 15 ori, iar media rezultata este de 2.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri noi thomas transporta, jocuri cu thomas 2014, jocuri cu thomas si prietenii sai, jocuri de transportat, jocuri de transportat cu thomas, jocuri de transportat mingi, jocuri de trasnportat, jocuri distractive locomotiva thomas, jocuri fotbal, jocuri gratis locomotiva thomas, jocuri kids locomotiva thomas, jocuri locomotiva thomas 2014, jocuri locomotiva thomas si prietenii, jocuri mingi de fotbal cu thomas, jocuri noi cu thomas locomotiva, jocuri pentru copii locomotiva thomas, jocuri thomas la plimbare, jocuri thomas si remorca, jocuri thomas transporta, jocuri thomas transporta mingi, jocuri thomas transporta mingi, locomotiva thomas, locomotiva thomas online, locomotiva thomas si mingile de fotbal, noi jocuri locomotiva thomas, transporta cu thomas

Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi

Controlor trenuri d...

Controlor trenuri de pasageri

Trenuri de razboi

Trenuri de razboi

Train Mania

Train Mania

Trenul polar expres...

Trenul polar express

Trenul Afaceristilo...

Trenul Afaceristilor Necinstiti

Thomas si Prietenii...

Thomas si Prietenii Expresii Faciale

Trenul de marfa

Trenul de marfa

Fereste Trenul de H...

Fereste Trenul de Hoti

Trenul Express de M...

Trenul Express de Marfa 6

Trenuletul Thomas

Trenuletul Thomas

Thomas Transporta F...

Thomas Transporta Fructele

Trenul electric

Trenul electric

Controlor trafic tr...

Controlor trafic trenuri

Thomas de colorat

Thomas de colorat

Trenul cu Indieni

Trenul cu Indieni

Locomotiva Thomas s...

Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres

Coloreaza Trenurile...

Coloreaza Trenurile

Locomotivele Chuggi...

Locomotivele Chuggington de Memorie

Locomotiva cu Carbu...

Locomotiva cu Carbuni


Mai multe despre jocul Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi
Jocul Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 19.11.2017 14:36.
Jocul Locomotiva Thomas si Transportul cu Mingi a fost adaugat in data de 04.07.2014 17:14 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 7945 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?