Lilo si Stitch si Bilele - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lilo si Stitch si Bilele Descriere Joc: Simpaticele personaje Lilo si Stitch revin alaturi de voi cu jocuri noi si distractive ca sa va jucati si sa petreceti cat mai mult timp alaturi de ele. In jocul pe care cei doi vi-l ofera astazi va trebui sa ii ajutati pe unul din ei sa poata duce bilele catre locul potrivit pentru a fi preluate de nava spatiala din joc. La inceputul jocului veti putea alege dintre cele doua personaje pe cel cu care doriti sa va impliniti aceasta misiune fie pe Lilo fie pe Stitch. Daca ati facut alegerea dorita nu va ramane decat sa va deplasati cu el pe careul din joc ca sa poata impinge bilele spre locul indicat. Fiti foarte atenti la timpul oferit de joc ca sa va incadrati cat mai bine si sa duceti la timp bilele spre nava. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de implinit o noua misiune de aceast fel ca sa puteti trece mai departe si sa adunati cat mai multe puncte. In aceste bile pe care voi trebuie sa le puneti in nava stau ascunse experimentele si este foarte important sa le salvati la timp. Veniti alaturi de prietenii vostri de la Disney si ajutati-i sa isi implineasca fiecare misiune cu succes!
Jocul Lilo si Stitch si Bilele a fost adaugat in data de 04.08.2014 23:17, fost jucat pana acum de un numar de 624 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul Lilo si Stitch si Bilele

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aduna bilele cu lilo sis titch, aventura cu lilo si stitch, cauta bilele cu lilo si stitch, jocuri aventura, jocuri aventura cu lilo si stitch 2014, jocuri copii cu lilo si stitch, jocuri cu lilo, jocuri cu lilo si stitch, jocuri cu stitch, jocuri cu stitch online, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri distractive lilo si stitch, jocuri frumoase cu lilo si stitch, jocuri frumoase stitch, jocuri frumoase stitch aduna experimentele, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri kids, jocuri kids lilo si stitch, jocuri lilo si stitch 2014, jocuri lilo si stitch cu experimente, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi cu lilo si stitch, jocuri noi cu stitch, jocuri noi stitch aduna experimetele, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online lilo si stitch, jocuri prinde experimentele lilo si stitch, jocuri stitch si podurile de adunat, jocuti stitch 2014, lilo si stitch, lilo si stitch in cautarea bilelor, lilo si stitch jocuri online, noi jocuri aventura, noi jocuri aventura lilo si stitch, noi jocuri cu lilo si stitch, stitch aduna experimente

Lilo si Stitch si Bilele

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lilo si Stitch si Bilele

Jolls bile de rosto...

Jolls bile de rostogolit

Bulele din Ocean

Bulele din Ocean

Colorful Zuma

Colorful Zuma

Distractia cu Bile...

Distractia cu Bile

Impusca Bile de Hal...

Impusca Bile de Halloween 2

Distractia Bubble

Distractia Bubble

Jocul bilelor color...

Jocul bilelor colorate

Bila Maya

Bila Maya

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 2

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 7

Ben 10 Helix Zuma

Ben 10 Helix Zuma

Bile si linii

Bile si linii

Bile Bonny Zuma

Bile Bonny Zuma

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost

Biliard Z Force

Biliard Z Force

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile

Fluttershy si Bilel...

Fluttershy si Bilele

Bile pufoase

Bile pufoase

Avengers Bublle in ...

Avengers Bublle in Spatiu

Zuma Clasic

Zuma Clasic


Mai multe despre jocul Lilo si Stitch si Bilele
Jocul Lilo si Stitch si Bilele face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 16.07.2018 18:57.
Jocul Lilo si Stitch si Bilele a fost adaugat in data de 04.08.2014 23:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 624 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?