Lego Ninjago si Maestrul Wu - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lego Ninjago si Maestrul Wu Descriere Joc: Se intorc la voi maestri luptelor Ninjago care vor sa se antreneze alaturi de Maestrul Wu care vrea sa le testeze puterea in fuctie de elementele pe care acestia le stapanesc. Jocul nostru de astazi Ninjago Cele Patru Cai este un joc lego in care trebuie sa va alegeti cate unul din cele patru elemente ca sa intrati in antrenament. Cele patru elemente sunt focul in care trebuie sa-l feriti pe eroul vostru de bombele de foc si sa adunati monezile ca sa strangeti un scor mai mare, urmeaza roca in care trebuie sa sariti de pe o piatra pe alta si sa adunati monezile dar sa va feriti de cactusi ca sa nu pierdeti, apoi electricitatea in care trebuie sa il feriti de bulgarii electrici si sa adunati banutii care cad, iar ultimul este gheata in care trebuie sa-l ajutati sa sara de pe un sloi pe altul pentru a aduna puncte cu ajutorul monezilor colectate. Veniti alaturi de luptatorii ninjago si ajutati-i la antrenament!
Jocul Lego Ninjago si Maestrul Wu a fost adaugat in data de 01.05.2014 21:05, fost jucat pana acum de un numar de 1149 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Lego Ninjago si Maestrul Wu

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014, jocuri 2014 cu ninjago, jocuri antrenament ninja, jocuri antrenament ninja, jocuri aventuri ninjago, jocuri cu ninja, jocuri cu ninjago, jocuri de indemanre ninjago, jocuri four path, jocuri gratis, jocuri gratis ninjago, jocuri injago antrenament, jocuri lego, jocuri lego cu ninjago, jocuri lego ninjago, jocuri lupte ninja, jocuri lupte ninjago, jocuri lupte ninjago, jocuri nijago patru cai, jocuri ninja cele patru cai, jocuri ninja la antrenament, jocuri ninjago, jocuri ninjago patru cai, jocuri ninjago si luptele, jocuri ninjago the four paths, jocuri noi, jocuri noi ninjago la antrenament, jocuri online, jocuri online cu ninjago, jocuri online ninjago, ninjago, noi jocuri ninjago

Lego Ninjago si Maestrul Wu

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lego Ninjago si Maestrul Wu

Lego cu Indiana Jon...

Lego cu Indiana Jones

Gradina din lego

Gradina din lego

Lego Curse Monster...

Lego Curse Monster

Lego Harry Potter s...

Lego Harry Potter si Labirintul

Lego Ninja Ninjago...

Lego Ninja Ninjago

Pescuieste lego

Pescuieste lego

Vapoare lego

Vapoare lego

Lego Vanatorii de C...

Lego Vanatorii de Comori

Apara Turnul de Leg...

Apara Turnul de Lego Zombie

Lego Concurs cu Veh...

Lego Concurs cu Vehicule de Interventie

Marea aventura Lego...

Marea aventura Lego Cursa

Lego Avengers Capit...

Lego Avengers Capitanul America

Castelul Dragonului...

Castelul Dragonului Lego

Ninjago Spinball

Ninjago Spinball

Lego Chima Prin Cer...

Lego Chima Prin Cercul de Foc

Snowmobilul Lego

Snowmobilul Lego

Cursa Nebuna prin O...

Cursa Nebuna prin Orasul Lego

Sirene lego

Sirene lego

Lego Jigsaw Puzzle...

Lego Jigsaw Puzzle

Construieste Sectia...

Construieste Sectia de Politie Lego


Mai multe despre jocul Lego Ninjago si Maestrul Wu
Jocul Lego Ninjago si Maestrul Wu face parte din categoria de Jocuri cu Lego si a fost jucat ultima oara in data de 21.05.2018 21:04.
Jocul Lego Ninjago si Maestrul Wu a fost adaugat in data de 01.05.2014 21:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1149 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?