Laboratorul de Roboti al lui Mickey - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Laboratorul de Roboti al lui Mickey Descriere Joc: Mickey Mouse este personajul pe care il indragiti foarte mult de la Disney, de aceea noi va aducem cele mai noi si mai frumoase jocuri cu el ca sa va distrati impreuna cat mai mult timp ca sa nu mai stiti ce este plictiseala. In jocul de astazi Mickey va invita in laboratorul lui in care construieste roboti de tot felul avand diferite modele pe care voi le puteti asambla dupa bunul plac ca sa va creati propriul robot unicat. Jocul de astazi este un joc de creativitate in care vi se da posibilitatea sa construiti un robot dupa bunul plac alegand pentru el o pereche de picioare, un corp cat mai interesant, un cap, niste antene speciale, o pereche de maini. Tote aceste componente vor merge pe o banda la cate un nou nivel si voi sa vi le alegeti pe cele care va plac si credeti ca sunt mai nimerite pentru functiile pe care vreti sa le aibe robotul. Dupa ce ati terminat de asamblat robotul veti merge cu el in sala speciala in care va fi pus in functiune ca sa ii faceti proba pentru a vedea cum se misca. Suntem siguri ca o sa creati cei mai interesanti roboti de care Mickey sa se foloseasca si sa ii fie utili la Clubul sau!
Jocul Laboratorul de Roboti al lui Mickey a fost adaugat in data de 07.02.2015 13:05, fost jucat pana acum de un numar de 427 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 1.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Laboratorul de Roboti al lui Mickey

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: clubul lui mickey mouse, clubul lui mickey mouse joc, clubul lui mickey mouse jocuri, joc cu clubul lui mickey mouse , jocuri amuzante cu clubul lui mickey mouse , jocuri cu clubul lui mickey mouse , jocuri cu clubul lui mickey mouse si laboratorul de roboti, jocuri cu mickey mouse, jocuri cu mickey mouse cu roboti, jocuri cu mickey mouse de constuit, jocuri cu mickey mouse si laboratorul de roboti, jocuri cu roboti, jocuri de construit, jocuri de construit roboti, jocuri noi cu clubul lui mickey mouse , jocuri online cu clubul lui mickey mouse

Laboratorul de Roboti al lui Mickey

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Laboratorul de Roboti al lui Mickey

Randy Cunningham im...

Randy Cunningham impotriva Robotilor

Robotul si Motocicl...

Robotul si Motocicleta

Roboti - Batalia pe...

Roboti - Batalia pentru Matrix

Roboti de construit...

Roboti de construit

Power Rangers Moste...

Power Rangers Mostenirea fortei superioare

Roboti la Box

Roboti la Box

Robotul Megaman in ...

Robotul Megaman in Actiune

Robotul la Golf

Robotul la Golf

Roboti dansatori

Roboti dansatori

Lupte cu Roboti in ...

Lupte cu Roboti in 2

Roboti transformes...

Roboti transformes

Roboti care impusca...

Roboti care impusca

Robotelul Wall-e

Robotelul Wall-e

Robotul salvator

Robotul salvator

Batai roboti

Batai roboti

Roboti Transformers...

Roboti Transformers Puzzle

Impusca roboti

Impusca roboti

Robotul si zombalai...

Robotul si zombalai

Agentul Perry Lupta...

Agentul Perry Lupta cu Roboti

Roboti Numere Ascun...

Roboti Numere Ascunse


Mai multe despre jocul Laboratorul de Roboti al lui Mickey
Jocul Laboratorul de Roboti al lui Mickey face parte din categoria de Jocuri cu Roboti si a fost jucat ultima oara in data de 17.01.2018 08:07.
Jocul Laboratorul de Roboti al lui Mickey a fost adaugat in data de 07.02.2015 13:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 427 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?