Kung Fu Panda Lovituri Mortale - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Kung Fu Panda Lovituri Mortale Descriere Joc: Prietenul vostru Po din seria de jocuri Kung Fu vine la voi intr-un nou joc in care sunteti invitati sa va jucati incercand diferite scheme de lupta la care suntem sigur ca va pricepeti de minune. Jocul nostru de astazi este un joc de lupta in care il aveti alaturi pe Po care are de luptati cu mai multi parteneri puternici pe care vrea sa ii invinga cu tehnicile lui de lupta. In joc Po va trebui sa se lupte pe rand cu luptatori din ce in ce mai puternici, insa trebuie sa castige de fiecare data pentru a putea ajunge pana la ultimul luptator. Scopul jocului este ca Po sa ii infranga pe toti ca sa poata aduna cat mai multe puncte cu fiecare lupta castigata. Po trebuie sa se lupte pana cand bara adversarului scade coplet si apoi urmeaza runda a doua cu un alt adversar in lupta. Ajutati-l pe Po sa isi infranga adversarii dovedind ca el este mai puternic!
Jocul Kung Fu Panda Lovituri Mortale a fost adaugat in data de 29.06.2014 16:30, fost jucat pana acum de un numar de 1576 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 kung fu panda, jocuri actiune cu kung fu panda, jocuri cu kung fu, jocuri cu kung fu panda, jocuri cu personaje kung fu panda, jocuri cu po si gasca, jocuri cu ursul panda po, jocuri de baieti kung fu panda, jocuri frumoase kung fu panda, jocuri frumoase lupte kung fu, jocuri gratis kung fu panda, jocuri kids kung fu panda, jocuri kung fu lupte, jocuri kung fu panda kids, jocuri kung fu panda lupte online, jocuri lupta 2014 cu po, jocuri lupta cu po, jocuri luptatorul dragon lupte, jocuri lupte cu kung fu panda, jocuri lupte cu po, jocuri lupte kung fu, jocuri lupte kung fu panda, jocuri noi kung fu panda, jocuri noi kung fu panda la lupta, jocuri online kung fu panda, jocuri panda po la lupta, jocuri po la lupta, kung fu, kung fu panda, kung fu panda jocuri, noi jocuri de lupte kung fu

Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Street fighter 2

Street fighter 2

Geek Fighter batai...

Geek Fighter batai

Scoala de Wrestling...

Scoala de Wrestling

Ironman in New York...

Ironman in New York

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate

Lupta cu Vedete

Lupta cu Vedete

Gladiatorii

Gladiatorii

Fata robot

Fata robot

Batai kung fu

Batai kung fu

Lupte cu Shino

Lupte cu Shino

Batai in ring

Batai in ring

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Testoasele Ninja An...

Testoasele Ninja Antrenament

Bataie Kung Fu

Bataie Kung Fu

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Batai copoeira in 2...

Batai copoeira in 2

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune


Mai multe despre jocul Kung Fu Panda Lovituri Mortale
Jocul Kung Fu Panda Lovituri Mortale face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2019 00:27.
Jocul Kung Fu Panda Lovituri Mortale a fost adaugat in data de 29.06.2014 16:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1576 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?