Ironman in New York - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ironman in New York Descriere Joc: Ironman este supereroul din otel care are puteri destul de mari sa opreasca furia inamicilor care vor sa-l distruga. Jocul nostru de astazi Ironman in New York este un joc cu lupte in care eroul vostru trebuie sa tina piept atacurilor inamice ca sa poata rezista pana va ajunge aproape de inamic pentru a-l infrange. Atacurile sunt foarte dure si ii pot pricinui mult rau eroului vostru asa ca ajutati-l sa tina piept acestor atacuri fara sa fie ranit prea grav ca sa-si poata infrange inamicul. Incercati sa-l feriti de atacuri ca sa nu isi piarda viata ca jocul sa ia sfarsit si sa fiti nevoiti sa-l reluati. Aveti in joc indicatorul care va arata cat de aproape sunteti de inamicul vostru si cat de mult mai aveti pana sa-l infrangeti. Ironman isi pune speranta in ajutorul vostru ca il veti ajuta sa reuseasca pana la urma sa-si infranga inamicii iar voi sa strangeti cat mai multe puncte!
Jocul Ironman in New York a fost adaugat in data de 14.05.2014 21:17, fost jucat pana acum de un numar de 1423 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ironman in New York

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 cu omul de fier, jocuri 3d cu omul de otel, jocuri cu avengers, jocuri cu eroi, jocuri cu iron man, jocuri cu omul de otel, jocuri cu omul de otel, jocuri cu super eroi, jocuri impuscaturi cu iron man, jocuri iron man, jocuri iron man 2014, jocuri iron man behemont, jocuri lupta cu iron man, jocuri lupta cu omul de otel, jocuri lupta cu omul de otel, jocuri noi cu omul de fier, jocuri noi omul de otel batalie in new york, jocuri omul de fier, jocuri omul de fier lupta, jocuri omul de otel si behemonti, jocuri online cu omul de otel, jocuri online omul de fier, noi jocuri cu omul de fier, omul de otel

Ironman in New York

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ironman in New York

Lupte cu Shino

Lupte cu Shino

Antrenamentul Misti...

Antrenamentul Mistic Pawer Rangers

Lupte la Inchisoare...

Lupte la Inchisoare

Testoasele Ninja An...

Testoasele Ninja Antrenament

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Ironman in New York...

Ironman in New York

Batai cu cocosi

Batai cu cocosi

Lupte Online

Lupte Online

Ninja Pou

Ninja Pou

Testoasele Ninja Ta...

Testoasele Ninja Tactici de Lupta 3D

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Kung Fu Panda Lovit...

Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate

Bataie in strada

Bataie in strada

Batai in 1

Batai in 1

Wrestling cu Ciudat...

Wrestling cu Ciudati

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune

Batai bushido

Batai bushido

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Wrestling Nacho Lib...

Wrestling Nacho Libre


Mai multe despre jocul Ironman in New York
Jocul Ironman in New York face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2019 00:22.
Jocul Ironman in New York a fost adaugat in data de 14.05.2014 21:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1423 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?