Ironman in New York - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ironman in New York Descriere Joc: Ironman este supereroul din otel care are puteri destul de mari sa opreasca furia inamicilor care vor sa-l distruga. Jocul nostru de astazi Ironman in New York este un joc cu lupte in care eroul vostru trebuie sa tina piept atacurilor inamice ca sa poata rezista pana va ajunge aproape de inamic pentru a-l infrange. Atacurile sunt foarte dure si ii pot pricinui mult rau eroului vostru asa ca ajutati-l sa tina piept acestor atacuri fara sa fie ranit prea grav ca sa-si poata infrange inamicul. Incercati sa-l feriti de atacuri ca sa nu isi piarda viata ca jocul sa ia sfarsit si sa fiti nevoiti sa-l reluati. Aveti in joc indicatorul care va arata cat de aproape sunteti de inamicul vostru si cat de mult mai aveti pana sa-l infrangeti. Ironman isi pune speranta in ajutorul vostru ca il veti ajuta sa reuseasca pana la urma sa-si infranga inamicii iar voi sa strangeti cat mai multe puncte!
Jocul Ironman in New York a fost adaugat in data de 14.05.2014 21:17, fost jucat pana acum de un numar de 1279 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ironman in New York

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 cu omul de fier, jocuri 3d cu omul de otel, jocuri cu avengers, jocuri cu eroi, jocuri cu iron man, jocuri cu omul de otel, jocuri cu omul de otel, jocuri cu super eroi, jocuri impuscaturi cu iron man, jocuri iron man, jocuri iron man 2014, jocuri iron man behemont, jocuri lupta cu iron man, jocuri lupta cu omul de otel, jocuri lupta cu omul de otel, jocuri noi cu omul de fier, jocuri noi omul de otel batalie in new york, jocuri omul de fier, jocuri omul de fier lupta, jocuri omul de otel si behemonti, jocuri online cu omul de otel, jocuri online omul de fier, noi jocuri cu omul de fier, omul de otel

Ironman in New York

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ironman in New York

Aventura in Padure...

Aventura in Padure

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Lupte la Inchisoare...

Lupte la Inchisoare

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Master of Wrestling...

Master of Wrestling

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Ben 10 Orasul Fanto...

Ben 10 Orasul Fantoma

Batai copoeira in 2...

Batai copoeira in 2

Batai kumite

Batai kumite

Regele Luptelor

Regele Luptelor

Antrenament de lupt...

Antrenament de lupta cu Lanterna Verde

Ironman in New York...

Ironman in New York

Bataie Kung Fu

Bataie Kung Fu

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Geek Fighter batai...

Geek Fighter batai

Lupte cu Naruto

Lupte cu Naruto

Batai bushido

Batai bushido

Luptatoarea Rihanna...

Luptatoarea Rihanna

Testoasele ninja

Testoasele ninja

Barbarul

Barbarul


Mai multe despre jocul Ironman in New York
Jocul Ironman in New York face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 20.07.2018 09:56.
Jocul Ironman in New York a fost adaugat in data de 14.05.2014 21:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1279 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?