Ironman in New York - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ironman in New York Descriere Joc: Ironman este supereroul din otel care are puteri destul de mari sa opreasca furia inamicilor care vor sa-l distruga. Jocul nostru de astazi Ironman in New York este un joc cu lupte in care eroul vostru trebuie sa tina piept atacurilor inamice ca sa poata rezista pana va ajunge aproape de inamic pentru a-l infrange. Atacurile sunt foarte dure si ii pot pricinui mult rau eroului vostru asa ca ajutati-l sa tina piept acestor atacuri fara sa fie ranit prea grav ca sa-si poata infrange inamicul. Incercati sa-l feriti de atacuri ca sa nu isi piarda viata ca jocul sa ia sfarsit si sa fiti nevoiti sa-l reluati. Aveti in joc indicatorul care va arata cat de aproape sunteti de inamicul vostru si cat de mult mai aveti pana sa-l infrangeti. Ironman isi pune speranta in ajutorul vostru ca il veti ajuta sa reuseasca pana la urma sa-si infranga inamicii iar voi sa strangeti cat mai multe puncte!
Jocul Ironman in New York a fost adaugat in data de 14.05.2014 21:17, fost jucat pana acum de un numar de 1353 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ironman in New York

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 cu omul de fier, jocuri 3d cu omul de otel, jocuri cu avengers, jocuri cu eroi, jocuri cu iron man, jocuri cu omul de otel, jocuri cu omul de otel, jocuri cu super eroi, jocuri impuscaturi cu iron man, jocuri iron man, jocuri iron man 2014, jocuri iron man behemont, jocuri lupta cu iron man, jocuri lupta cu omul de otel, jocuri lupta cu omul de otel, jocuri noi cu omul de fier, jocuri noi omul de otel batalie in new york, jocuri omul de fier, jocuri omul de fier lupta, jocuri omul de otel si behemonti, jocuri online cu omul de otel, jocuri online omul de fier, noi jocuri cu omul de fier, omul de otel

Ironman in New York

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ironman in New York

Wrestling cu Ciudat...

Wrestling cu Ciudati

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Batai in 1

Batai in 1

Barbarul

Barbarul

Ninja Pou

Ninja Pou

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Lupta cu Batausi

Lupta cu Batausi

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor

Regele Ringului

Regele Ringului

Lupte cu Pucca

Lupte cu Pucca

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Bataie la pub

Bataie la pub

Kung Fu Panda Lovit...

Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Lupte Politice

Lupte Politice

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Misiune

Aventura in Padure...

Aventura in Padure

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor 2

Batai ninja

Batai ninja

Bataie cu Riahanna...

Bataie cu Riahanna

Batai in ring

Batai in ring


Mai multe despre jocul Ironman in New York
Jocul Ironman in New York face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 09.12.2018 19:22.
Jocul Ironman in New York a fost adaugat in data de 14.05.2014 21:17 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1353 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?