Impuscaturi la Vanatoara de Pasari - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Impuscaturi la Vanatoara de Pasari Descriere Joc: Chiar daca nu sunteti vanatori de profesie puteti avea sansa sa fiti in noile jocuri pe care le adaugam pe site special pentru voi ca sa va distrati. Macar in joc nu puteti rani pe nimeni cu adevarat ci doar incercati sa tintiti si sa fiti cat mai buni la asta. Iata ca s-a deschis sezon de vanatoare si aveti in joc pasari de diferite forme si culori pe care sa le nimeriti ca sa adunati un numar cat mai mare pentru a putea avansa in nivelele superioare. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de nimerit un anumit numar de pasari intr-un interval de timp determinat ca sa puteti inainta in joc. Cu cat veti inainta in nivele veti avea din ce in ce mai multe pasari de eliminat asa ca incercati sa capatati indemanare si treceti cu bine mai departe. Daca se intampla sa ramaneti fara munitie atunci puteti reincarca tastand tasta R. Stim ca sunteti foarte buni la jocurile noastre de vanatoare incat veti reusi si de aceasta data sa va impliniti misiunile cu succes. Dati tot ce puteti si fiti cei mai buni vanatori de pasari din oras!
Jocul Impuscaturi la Vanatoara de Pasari a fost adaugat in data de 23.10.2014 16:24, fost jucat pana acum de un numar de 77 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tasta space ca sa jucati jocul Impuscaturi la Vanatoara de Pasari

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: impuscaturi, impuscaturi joc, impuscaturi jocuri, joc cu impuscaturi, joc cu pasari, joc cu provocarea cu vanat de pasari, joc cu vanatoare, joc vanatoare cu impuscaturi, jocuri 2014, jocuri 2014 cu impuscaturi, jocuri 2014 cu vanatoare, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi cu animale, jocuri cu pasari, jocuri cu vanatoare, jocuri cu vanatoare cu impuscaturi, jocuri de impuscat animale, jocuri de vanat, jocuri de vanatoare cu pasari, jocuri distractive cu impuscaturi, jocuri distractive cu vanatoare, jocuri gratis, jocuri gratis cu impuscaturi, jocuri gratis cu vanatoare, jocuri noi, jocuri noi cu impuscaturi, jocuri noi cu vanatoare, jocuri online, jocuri online cu impuscaturi, jocuri online cu vanatoare, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu impuscaturi, jocuri pentru copii cu vanatoare, pasari, provocarea cu vanat de pasari, vanatoare, vanatoare cu pasari, vanatoare joc, vanatoare jocuri, vaneaza pasari joc

Impuscaturi la Vanatoara de Pasari

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Impuscaturi la Vanatoara de Pasari

Penguinz

Penguinz

Impusca Cerbi si Ca...

Impusca Cerbi si Caprioare

Stitch si Extratere...

Stitch si Extraterestrii

Impuscaturi cu Flut...

Impuscaturi cu Fluturi

Misiunile Unui Lune...

Misiunile Unui Lunetist

Tir cu Arma

Tir cu Arma

Lunetistul de pe ma...

Lunetistul de pe mare

Atacul Gainilor

Atacul Gainilor

Lunetistul Militar...

Lunetistul Militar

Mechanical Commando...

Mechanical Commando

In Misiune cu Joe L...

In Misiune cu Joe Lunetistul

Tinerii Titani Lupt...

Tinerii Titani Lupta cu Raufacatorii Orasului

Misiune Fatala

Misiune Fatala

Delta Force

Delta Force

Metal Storm

Metal Storm

Un agent special

Un agent special

Lunetistul Mastilor...

Lunetistul Mastilor

Strike Force Heroes...

Strike Force Heroes

Impusca in Desert

Impusca in Desert

Lunetistul impusca ...

Lunetistul impusca Hoti


Mai multe despre jocul Impuscaturi la Vanatoara de Pasari
Jocul Impuscaturi la Vanatoara de Pasari face parte din categoria de Jocuri cu Impuscaturi si a fost jucat ultima oara in data de 19.09.2017 08:59.
Jocul Impuscaturi la Vanatoara de Pasari a fost adaugat in data de 23.10.2014 16:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 77 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?