Impact Biliard - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Impact Biliard Descriere Joc: Va oferim astazi un joc nou din categoria de jocuri cu biliard ca sa va distrati cat mai mult timp cu jocurile voastre preferate. In jocul de astazi veti avea de introdus bile in gaurile de la masa intr-un alt mod fara tac ci doar alergand dupa ele cu o bila care le va impinge spre gauri. Bilele de pe masa sunt colorate in patru culori si din dfiecare culoare cate doua bile. Masa de biliard are 4 gauri fiecare gaura cu cate o culoare pe care o au bilele. Treaba voastra este sa introduceti bilele in gaurile de aceeasi culoare cu ele alfel ele se intorc din nou pe masa si voi nu veti putea aduna nbiciun punct. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti aceeasi sarcina un pic mai dificila. In joc trebuie sa va grabiti pentru ca nu aveti decat 90 de secunde ca sa ntroduceti toate bilele in gaurile lor si sa puteti trece mai departe la un nou nivel si sa adunati cat mai multe puncte. Stim ca e un joc tare distractiv asa ca va invitam sa il jucati si sa inaintati cat mai mult in nivele!
Jocul Impact Biliard a fost adaugat in data de 07.09.2014 12:42, fost jucat pana acum de un numar de 399 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Impact Biliard

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard cu impact, biliard cu impact jocuri, biliard joc, biliard jocuri, biliard jocuri 2014, biliard jocuri cu bile, biliard jocuri cu impact, biliard jocuri distractive, biliard jocuri gratis, biliard jocuri noi, biliard jocuri online, biliard jocuri pentru copii, joc biliard, joc cu biliard, joc cu biliard cu impact, jocuri 2014, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard cu impact, jocuri cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu biliard

Impact Biliard

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Impact Biliard

Biliard Blitz cu 9 ...

Biliard Blitz cu 9 Bile

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Biliard Blaster Con...

Biliard Blaster Contratimp

Cele mai Bune Lovit...

Cele mai Bune Lovituri la Biliard

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

Biliard pe Tabla de...

Biliard pe Tabla de Sah

Biliard pool

Biliard pool

Biliard Blitz

Biliard Blitz

Snooker online

Snooker online

Skill Jam

Skill Jam

Snipe biliard

Snipe biliard

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Biliard Cronometrat...

Biliard Cronometrat

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Biliard cu Bile Zam...

Biliard cu Bile Zambitoare

Blast biliard 4

Blast biliard 4

Biliard Lightning B...

Biliard Lightning Break

Biliard master pro...

Biliard master pro


Mai multe despre jocul Impact Biliard
Jocul Impact Biliard face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 10:20.
Jocul Impact Biliard a fost adaugat in data de 07.09.2014 12:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 399 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?