Hamsteri Ninja - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Hamsteri Ninja Descriere Joc: Pana si in randul hamsterilor exista luptatori ninja care sunt gata oricand sa readuca pacea daca cineva ar incerca sa le-o tulbure. Jocul nostru de astazi Hamsteri Ninja este un joc de lupte cu hamsteri in care trebuie sa il ajutati pe cel mai mare dintre ninja sa readuca pacea in mica lor bucatica de rai care a fost tulburata de aparitia unor roboti malefici care le-au furat retetele stravechi de sushi si acum trebuie sa se lupte cu ei si sa le recupereze. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti de luptat cu multi roboti care incearca si ei sa va atace ca sa pierdeti. Faceti fata cat mai bine luptei cu roboti si atacati si generatorul care lanseaza robotii asupra voastra si toate aceste in timpul oferit de joc pentru fiecare nivel. Adunati in timp ce va luptati cu robotii si bucatile de sushi ca sa puteti sa va cumparati arme mai bune care vor veni de hac robotilor. Veti observa, cand veti avansa in niveluri, ca veti avea de luptat cu roboti din ce in ce mai puternici si mai greu de invins. Veniti alaturi de luptatorii ninja si ajutati-i sa restaureze pacea si linistea in oaza lor!
Jocul Hamsteri Ninja a fost adaugat in data de 05.05.2014 10:52, fost jucat pana acum de un numar de 600 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Hamsteri Ninja

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale 2014, jocuri cu animale 3d, jocuri cu animale de la ferma, jocuri cu animale de la zoo, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale frumoase, jocuri cu animale gratis, jocuri cu animale in doi, jocuri cu animale la spital, jocuri cu animale noi 2014, jocuri cu animale salbatice, jocuri cu animale tpu, jocuri cu animale virtuale, jocuri cu hamsteri, jocuri cu ninja, jocuri cu roboti, jocuri cu sushi, jocuri ninja hamsters vs robots, jocuri tpu

Hamsteri Ninja

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Hamsteri Ninja

Razbunarea samuraiu...

Razbunarea samuraiului

Ursul samurai 2

Ursul samurai 2

Luptatorul samurai...

Luptatorul samurai

Sabia samuraiului

Sabia samuraiului

Hamsteri Ninja

Hamsteri Ninja

Samurai vs ninja

Samurai vs ninja

Pinguinul samurai

Pinguinul samurai

Eroul samurai

Eroul samurai

Samuraiul magic

Samuraiul magic

Samuraiul cu stelut...

Samuraiul cu stelute

Micutul samurai

Micutul samurai

Samurai Asshole

Samurai Asshole

Swordless Ninja

Swordless Ninja

Samurai panda

Samurai panda

Viteazul samurai

Viteazul samurai

Samuraiul Ben 10

Samuraiul Ben 10

Samurai warrior

Samurai warrior

Power Ranger Samura...

Power Ranger Samurai

Ninja Darts pe Insu...

Ninja Darts pe Insula Craniu

Samuraiul Yan Loong...

Samuraiul Yan Loong


Mai multe despre jocul Hamsteri Ninja
Jocul Hamsteri Ninja face parte din categoria de Jocuri cu Samurai si a fost jucat ultima oara in data de 26.05.2018 23:19.
Jocul Hamsteri Ninja a fost adaugat in data de 05.05.2014 10:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 600 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?