GemCraft Labyrinth - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
GemCraft Labyrinth Descriere Joc: Dezvolta-ti abilitatile de coordonare si strategie cu noul nostru joc, Gemcraft Labyrinth! Ai de indeplinit o misiune foarte importanta, aceea de a distruge toti mosntrii care incearca sa iti invadeze si sa iti distruga preaiubitul tau oras. Trebuie sa creezi cristale cu anumite abilitati, si sa le asezi in turnurile goale din zona in care te afli tu, pentru a-i urmari si a le anticipa miscarile raufacatorilor. Aceste cristale sunt ca niste tunuri, care trag in monstri nonstop, pe masura ce se apropie, pana ii distruge complet. Plaseaza strategic fiecare tun, deoarece adversarii vin din toate partile, si altfel nu vei putea apara orasul pe deplin. Dupa ce ii distrugi pe toti, ai ocazia sa ajungi la nivelele urmatoare, si sa realizezi propria mapa, in care sa iti asezi fiecare baza si fiecare punct de aparare. Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a incepe lupta, ca sa nu gresesti vreo miscare, si sa sfarsesti prin a pierde intregul joc. Sigur le va placea si prietenilor tai, deci distribuie acest joc si invita-i sa ti se alature in uimitoarea lupta care va avea loc.
Jocul GemCraft Labyrinth a fost adaugat in data de 14.04.2014 22:23, fost jucat pana acum de un numar de 641 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul GemCraft Labyrinth

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu aparare, jocuri cu atacuri, jocuri cu labirinturi, jocuri de indemanare, jocuri de logica, jocuri de strategie cu atacuri, jocuri de strategie cu labirinturi, jocuri de strategie gratis, jocuri de strategie noi, jocuri de strategie online, jocuri de tactica, jocuri gemcraft labutinth

GemCraft Labyrinth

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare GemCraft Labyrinth

Apara turnul

Apara turnul

Tancuri

Tancuri

Jacksmith

Jacksmith

Atacul pinguinilor...

Atacul pinguinilor

Heroes of Mangara

Heroes of Mangara

Invazia soldatilor...

Invazia soldatilor

GemCraft Labyrinth...

GemCraft Labyrinth

Rise of the Castle...

Rise of the Castle

Strategie la Sah

Strategie la Sah

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense 2

Cucereste castele

Cucereste castele

Trogloditi pe Tabla...

Trogloditi pe Tabla de Sah

Diner city

Diner city

Epoca medievala

Epoca medievala

Bloons Tower Defens...

Bloons Tower Defense

Carcassonne

Carcassonne

Razboi la Sah

Razboi la Sah

Manager la Complexu...

Manager la Complexul Turistic

Ursii panda

Ursii panda

Turnuri strategie

Turnuri strategie


Mai multe despre jocul GemCraft Labyrinth
Jocul GemCraft Labyrinth face parte din categoria de Jocuri de Strategie si a fost jucat ultima oara in data de 13.12.2017 15:16.
Jocul GemCraft Labyrinth a fost adaugat in data de 14.04.2014 22:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 641 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?