Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena Descriere Joc: Frumoasa printesa Ariel este una din printesele Disney care iti pune la dispozitie un nou joc de observatie in care trebuie sa gasiti toate obiectele care sunt ascunse in frumoasele imagini. Jocul nostru de astazi Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena este un joc de observatie in care trebuie sa cautati cu mare atentie obiectele care va sunt afisate in partea de jos a jocului ca sa le gasiti in frumoasele imagini oferite de joc toate obiectele si cand descoperiti cate unul sa dati simplu click pe el ca sa-l faceti sa dispara si sa fiti punctati. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti cate o imagine din filmul animat de la Disney in care aveti ascunse obiecte pe care trebuie sa le descoperiti ca sa adunati cat mai multe puncte. Jocul este cronometrat asa ca incercati sa scoateti cel mai bun timp ca sa dovediti un spirit de observatie bine dezvoltat. Veniti alaturi de Mica Sirena si descoperiti obiectele ascunse!
Jocul Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena a fost adaugat in data de 19.05.2014 21:13, fost jucat pana acum de un numar de 3197 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: gaseste obiectele asucne, joaca jocuri cu mica sirena, joc gaseste obiectele, joc gaseste obiectele ascunse, joc gratis cu obiecte ascunse, joc online gaseste obiectele, jocuri ariel 2014, jocuri ariel si eric, jocuri ariel si printul, jocuri cu ariel, jocuri cu mica sirena, jocuri cu mica sirena 2014, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cu obiecte ascunse 2014, jocuri cu printesa ariel online, jocuri cu printese, jocuri cu printese disney, jocuri de gasit obiecte mica sirena, jocuri distractice mica sirena, jocuri gratis, jocuri gratis cu mica sirena, jocuri mica sirena si obiectele ascunse jocuri noi obiecte ascunse mica sirena, jocuri online, jocuri online mica sirena cauta obiectele ascunse , jocuri online mica sirena si obiectele ascunse, jocuri printesa ariel si eric, mica sirena, mica sirena online, noi jocuri cu mica sirena, printese disney

Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena

Sirena Ariel la coa...

Sirena Ariel la coafat

Coaforul Sirenelor...

Coaforul Sirenelor

Mica Sirena de Imbr...

Mica Sirena de Imbracat

Inoata cu Emma

Inoata cu Emma

Zoe Sirena de Machi...

Zoe Sirena de Machiat

Sirena Ariel la Spa...

Sirena Ariel la Spa

Sirena Ariel Aventu...

Sirena Ariel Aventura Submarina

Sirena Ariel si Lit...

Sirena Ariel si Literele Ascunse

Sirena Ariel in Cau...

Sirena Ariel in Cautarea Comorilor Ascunse

Decoreaza Camera cu...

Decoreaza Camera cu Barbie Sirena

Sirena Layla

Sirena Layla

Ariel la Spaul Mari...

Ariel la Spaul Marin

Sirenele Winx

Sirenele Winx

Harry Potter in Lum...

Harry Potter in Lumea Sirenelor

Mica Sirena si Prin...

Mica Sirena si Printul Puzzle

Sirenele H2O

Sirenele H2O

Sirena Dora

Sirena Dora

Frumoasa Sirena de ...

Frumoasa Sirena de Imbracat

Sirena Barbie 3

Sirena Barbie 3

Barbie Sirena Puzzl...

Barbie Sirena Puzzle Set


Mai multe despre jocul Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena
Jocul Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena face parte din categoria de Jocuri cu Sirene si a fost jucat ultima oara in data de 15.03.2018 00:46.
Jocul Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena a fost adaugat in data de 19.05.2014 21:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 3197 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?