Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo Descriere Joc: Se pare ca fetitele Powerpuff nu au clipe de ragaz prea multe, si-au dorit sa mearga impreuna la gradina zoologica ca sa se delecteze privind si hranind animalele. Insa cineva rau intentionat a deschis custile la animale si aceastea au iesit sperind foarte multi copii care au venit sa le vada. Fetitele cum au vazut panica care se instaurase la gradina au reactionat indata si cu vieteza loc au inceput sa adune cat mai multi cipilasi speriati si a-i duce la autobuzul cu care au venit. Aceasta sarcina nu este atat de usoara asa ca le va lua ceva timp sa faca fata multimii de copii speriati. Sarcina fetelor este sa ia prima data copii care plang si sa i duca la autobuzul de aceeasi culoare cu tricoul copilasului. Va trebui sa va grabiti deoarece jocul este cronometrat si daca nu terminati la timp aceasta misiune veti pierde fiind nevoiti sa o reluati. Fiti cat mai buni si porniti alaturi de fetitele Powerpuff ca sa ajute copilasii sa scape de pericol asezandu-i in siguranta la autobuze!
Jocul Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo a fost adaugat in data de 08.08.2014 15:43, fost jucat pana acum de un numar de 677 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: etitele powerpuff aventura online, fetitele powerpuff, joc de aventura, jocuri aventura, jocuri aventura cu fetitele power puff, jocuri cu fetitele powerpuff, jocuri fetitele powerpuff 2014, jocuri fetitele powerpuff distractive, jocuri fetitele powerpuff la zoo, jocuri fetitele powerpuff si vrajitorul zombie, jocuri frumoase, jocuri frumoase fetitele powerpuff, jocuri frumoase powerpuff la zoo, jocuri gratis, jocuri gratis fetitele powerpuff, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi aventura cu powerpuff, jocuri noi fetitele powerpuff, jocuri noi powerpuff la gradina zoologica, jocuri noi powerpuff zoo, jocuri online, jocuri online cu fetitele powerpuff, jocuri online fetitele powerpuff, jocuri online vrajtorul zombie fetitele powerpuff, jocuri powerpuff girl si zombie, jocuri vrajitorul zombie, powerpuff girls vs zombie, powerpuff la zoo, zombie

Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo

Purcelusa Peppa in ...

Purcelusa Peppa in Padurea Magica

Care Bears si Terci...

Care Bears si Terciul de Ovaz

Cursa Ursului Polar...

Cursa Ursului Polar

Zoe Doctor de Anima...

Zoe Doctor de Animale

Care Bears Evadare ...

Care Bears Evadare din Labirint

Cu calul la parada...

Cu calul la parada

Razboiul Purcelusil...

Razboiul Purcelusilor

Micul pinguin

Micul pinguin

Diego Ajuta Animale...

Diego Ajuta Animalele

Puiul Neinfricat

Puiul Neinfricat

Hamsterul Rhino

Hamsterul Rhino

Hamster la Deal

Hamster la Deal

Prepelix

Prepelix

Apollo 69

Apollo 69

Salveaza Pinguinul...

Salveaza Pinguinul

Iepurele Dupa Oua

Iepurele Dupa Oua

Hraneste-l pe Pasca...

Hraneste-l pe Pascal

Casa Pasarilor

Casa Pasarilor

Ingrijeste Puiul de...

Ingrijeste Puiul de Ren

Spala Caini

Spala Caini


Mai multe despre jocul Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo
Jocul Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo face parte din categoria de Jocuri cu Animale si a fost jucat ultima oara in data de 18.12.2017 02:45.
Jocul Fetitele Powerpuff Salvari la Zoo a fost adaugat in data de 08.08.2014 15:43 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 677 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?